Een heel weekend lang samen komen met andere vrouwen om je ware vrouwelijke kracht helemaal toe te laten.

Om contact te maken met de essentie van je vrouw zijn; je bekkengebied.

Dit gaat het makkelijkst in aanwezigheid van andere vrouwen en een begeleider die dit zelf belichaamt.

Deze retraite wordt georganiseerd door Fit Body Mind en ik ben daar om mijn super fijne lessen te geven ‘Wake Up in Your Feminine Pleasure’.

De meeste vrouwen ervaren het aanwezig zijn bij een retraite met alleen maar vrouwen als ‘thuiskomen’ of een ‘warm bad’.
Het samen zijn met andere vrouwen biedt ook diepe ontspanning. Dit is een retraite waar je naast diepgang ook veel ontspanning en plezier zult ervaren.

Laten we starten met alle praktische info!

 

Data en tijden: 

* Weekend van24, 25 en 26 juli 2020

* Begintijd op vrijdag is einde middag (exacte tijden krijg je door!)

* Eindtijd zondag rond het middaguur (exacte tijden krijg je door!)

Locatie

 *Retraite Centrum De Schouw in Noordgouwe, Zeeland.

Voor wie is deze retraite?

 * Voor alle vrouwen in de leeftijd van 20- 65 jaar. Ervaring met wat dan ook is niet nodig.

Verblijf en eten

* Volpension met vegetarisch en biologisch eten.

Wat zijn de kosten?

 *Vanaf 325 op een kamer tot 285 op een camping

 

Wat kan je in het kort verwachten in dit heerlijke weekend?

 

 In deze retraite richten we ons op jouw vrouwelijke essentie. Je bekkengebied. Dit is hét gebied in jouw vrouw-zijn waar je zoveel kracht, genot, vreugde en stroming kunt ervaren.

 

Als een vrouw ontwaakt in haar bekkengebied, opent zij zichzelf voor haar grootste kracht, haar creativiteit en haar capaciteit om immens veel genot in haar lichaam te ervaren. Leven vanuit je pure volle vrouw-zijn brengt een natuurlijke staat van levensvreugde & plezier met zich mee.

 

Ik neem jou mee, op een laagdrempelige manier, om de verbinding met je unieke vrouw-zijn te herstellen. In jouw bekkengebied ligt de diepste wijsheid van jouw ‘vrouw zijn’ verscholen. Het is het pad naar diep voelen, overgave, leven vanuit contact met je lichaam, genot en stroming.

 

Vele vrouwen ervaren echter een af gescheidenheid van hun bekkengebied, zijn er gevoelloos of ervaren pijn. Dit blokkeert je genot/genieten én je levensenergie.

 

Kom dit weekend mee doen aan Wake Up In Your Feminine Pleasureen voel je opnieuw verbonden met je diepste zelf, je genot en je vrouw zijn.

 

Het is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden.  Ik begeleid in mijn werk vrouwen van 21 – 60 jaar.

Deze retraite is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als ‘special’ zijn er open workshops van de andere docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!

 

Als je ALLE informatie over dit weekend wilt ontvangen, klik dan op onderstaande knop. Je komt dan terecht op de website van FIT BODY MIND. Zij organiseren deze retraite en hebben mij gevraagd om daar als begeleider van een groep vrouwen te komen ! Hoe tof !!

Aanmelden kan ook via hun website.