Dit 1:1 coachingstraject helpt jou om de juiciness in je seksualiteit, in je vrouwelijkheid en van je zintuigen weer helemaal wakker te maken en ten volle te gaan leven!

Een diepgaand en transformerend traject om je sexy, vibrant, juicy en stralend te voelen.

 

Vertel eens….

 

Wil jij je weer juicy voelen, turned on met een lust for life and sex? 

Wil jij weten hoe je juiciness niet alleen in je seksuele centrum ervaart, maar ook in je leven? 

Wil jij contact ervaren met de ‘most pleasurable feelings‘ die je kunt hebben in je lichaam? 

Wil jij de diepte, het genot en the magic van je vrouwelijke seksualiteit voelen, ervaren en léven? 

Wil jij snappen waarom je je voelt zoals je je voelt en deze intense emoties kunnen doorleven ipv vastzetten? 

Wil jij je vrouwelijkheid in jezelf omhoog halen? Je vrouwelijke energie, en je schoonheid? 

Wil jij je helemaal thuis voelen in je eigen lichaam? 

Wil je voluit kunnen genieten van seks? De rem er af!

 

Oftewel….

 

Wil jij je een lushes juicy goddess voelen? 

 

 Dat is mogelijk, mooie vrouw! Ik zal je laten zien hoe. Let me guide you!

“A life without juiciness feels void of life. There is no spark to it. No tasty juice that makes it feel vibrant. When you live without allowing or experiencing pleasure , life and sex feel more like something to get through than something to be enjoyed and relished. Pleasure brings a sparkle, a juiciness, a tingle of joyful delight. Pleasure wakes you up and turns you on, and life becomes enjoyable and delicious!”


Stel je eens voor beautiful goddess….

Je wordt elke dag wakker met een lust for life en een desire voor je partner!

Je ervaart een enorm gevoel van zelfvertrouwen waardoor je al je relaties vanuit vertrouwen benadert.

Je voelt je vrouwelijk en sensueel op een manier die bij jou past.

Je weet hoe je je feminine pleasure voor jezelf kunt inzetten, zodat het je vult en laat stralen.

Je geeft prioriteit aan juiciness & pleasure in je leven waardoor je innerlijke wereld compleet transformeert.

Je voelt je vrij en alive in je lichaam! Je bent verbonden met je pleasure, je ervaart mindblowing sexx en voelt je een radiant sex goddess!

Wake up to your Feminine Pleasure!

Wakker worden in je vrouwelijke pleasure, in je juiciness is bedoeld voor vrouwen die een extraordinaire connectie willen ervaren met hun lichaam, hun seksualiteit en hun sensualiteit.

Het is voor díe vrouw die haar vrouwelijke energie wil omarmen en van binnen uit wil gaan stralen.

Het is voor jou, als je seksualiteit/sensualiteit wilt zien als een ‘way of life’ in plaats van iets wat af en toe plaats vindt in de slaapkamer.

Sounds to good to be true?

    …..dat heb ik ook jaren lang gedacht.

Ik weet precies wat het is om afgescheiden te leven van mijn juiciness, mijn seksualiteit en mijn capaciteit om me werkelijk op diepniveau te verbinden met het leven. Ik weet hoe pijnlijk dat is. Hoe frustrerend.

Jarenlang had ik seksuele relaties waarbij ik totaal uit verbinding was met mijzelf. Ik was niet bezig met mij. Ik was vooral erg mijn ‘best aan het doen‘ om te laten lijken alsof ik ook echt genoot.

Wat dus eigenlijk niet zo was…..

Ik had geen idee hoe ik moest genieten van seks. Of hoe ik mijn eigen behoeften kon benoemen, ik wíst helemaal niet wat ik lekker vond. Of wat ik wilde. Gelukkig werd er ook zelden naar gevraagd.

Tot ik mijn huidige partner ontmoette. Hij kwam dichtbij. Hij was aanwezig. Hij vroeg mij wat ik wilde. Hij kwam zelfs zo dichtbij dat ik eigenlijk helemaal dicht klapte. Na het krijgen van onze kindjes verdween mijn libido vrijwel helemaal. Ik ervoer eerder weerstand dan ‘zin’. 

Uitermate pijnlijk….

In de rest van mijn leven genoot ik aan de oppervlakte. Ik kon blije gevoelens best aardig voelen, maar van ongemakkelijke gevoelens bleef ik het liefst VER weg. Ik kon er niet mee om gaan. 

Gevoelens van schuld, schaamte, ongemak…pff….ik klapte dicht, of ik draaide zo snel mogelijk de focus van het gesprek. Ik was kritisch naar mijzelf en oordelend naar anderen (vooral mijn partner). Ik wilde steeds maar een ander leven leiden dan wat ik had. Ik wilde anders zijn

Mijn zoektocht naar diep geluk, en een tevredenheid met wie ik was liep langs verschillende wegen.

Ik deed een 2-jarige DRU Yoga opleiding, een 2-jarige Transactionele Analyse opleiding, NLP trainingen, Avatar trainingen (Leven vanuit vrije wil). Alles hielp een beetje. Maar mijn ‘lust for life and for sex’ was er nog steeds niet. In de begin  jaren van mijn persoonlijke ontwikkeling wist ik niet eens dat het een optie was om je vagina en je bekkengebied te zien als iets waar een helende kracht in schuilt. 

Tot ik via via vrouwen ontdekte die straalden, die openlijk en vrij over seks praatten. Vrouwen die bulkten van het zelfvertrouwen. Vrouwen die een soort juiciness uitstraalden…waarvan ik wist DIT IS HET!!

Dit wil ik ook. Zo wil ik ook leven! 

En waarschijnlijk sta jij daar waar mijn verhaal (voor nu) stopt?

Verderop kan je lezen welke stappen ik heb gezet om te staan waar ik nu sta:

Feeling like a very feminine, naturally radiant & juicy goddess! 

Wij hebben nergens geleerd dat wij van nature orgastisch en vibrant zijn. Of dat seksualiteit heilig is en self pleasure de hoogste vorm van self care. 

Wat wij leren is dat we uit moeten kijken dat we zwanger worden of een geslachtsziekte oplopen. We leren dat we hard moeten studeren en nog harder moeten werken om ‘succesvol’ te zijn in het leven.

Het genot, de pleasure wordt er al snel uitgewerkt. 

Seks is iets wat zich alleen afspeelt in de slaapkamer en daarbuiten gaat die knop weer uit. Gelukkig ontdekken langzaam maar zeker steeds meer vrouwen dat je kunt leven vanuit je turn on, je pleasure. 

Ook JIJ bent het waard om je vrij, stralend, gepassioneerd en vrouwelijk te voelen. Je verdient het om van seks te genieten, om je opgewonden te voelen voor het leven en voor seks!

You are a divine creature of power magic and wisdom!

Jij bent hier op aarde om vól te leven, om te floreren en om uiting te geven aan je eigen unieke vrouwelijke schoonheid.

You are here to fully enjoy your feminine pleasure!

En de waarheid is…je kunt dit allemaal hebben, net als ik dat gevonden heb in  mijzelf.

Want …dit alles is al in jou aanwezig. In diepste kern ligt deze pleasure en juiciness te wachten om te mogen gaan stromen. Elke vrouw is in staat om orgastisch, seksueel vrij en juicy te zijn ! Ook jij.

 

In mijn verhaal verder naar boven heb je kunnen lezen waar ik ‘vandaan kom’ seksueel gezien. Ohhh, woman I’ve come a long way…. Maar het moment dat ik besloot om Sexually Alive te willen zijn, was er geen weg meer terug. 

Ik volgende een 1:1 coachingstraject waarbij mijn hele (mentale) perspectief op sensualiteit compleet veranderde. Ik deed een aantal online cursussen over Self Pleasure en ontdekte meer en meer over wat er allemaal mogelijk is! Ik keek elke You Tube filmpje van Layla Martin. En ontdekte toen dat zij een jaar training gaf om Sex, Love & Relationship Coach te worden. Mijn hart maakte zo’n grote sprong dat ik dat niet kon negeren. Dit werd mijn nieuwe pad, mijn missie!

Ik studeerde en oefende ruim 600 uur aan het The Tantric Institute of Integrated Sexuality. Een reis riching sexual wholeness en een embodied bewustzijn over hoe het leven bedoelt is te leven; FULL OF PLEASURE! 

De dag dat ik mijn pussy bevrijdde, was de meest bevrijdende en bekrachtigende dag die ik ooit had gehad!

Sinds ik wakker ben geworden in mijn seksualiteit, voel ik me zelfverzekerder, stralender en mooier dan ooit. Ik HOU van mijn lijf omdat ik weet hoeveel pleasure zij mij kan geven. Ik voel me a sex goddess in bed met mijn partner en ik ben volledig geland in de totaliteit van wie ik werkelijk ben. Mijn leven voelt juicy, vibrant en ik weet hoe ik mijn intense emoties door mijn lijf kan laten stromen en doorleven,  zodat ze niet vast blijven zitten en mijn juiciness kan blijven stromen.

 

I want this for you too!!!

Dus daarom deel ik met veel genot en gepaste trots dit 1:1 Coachingsprogramma met jou:

 

Stay Juicy!

Ontdek alle geheimen van jouw lichaam. Bevrijdt de sexy juicess die willen stromen door jouw lijf. Leer hoe je zowel in je seksleven als in je ‘gewone’ leven juiciness kan toevoegen. 

Ontdek dátgene wat jou op windt, waar jij van gaat stromen. Zowel op seksueel vlak als in het leven. What turns you on? 

 

Become your own best lover.

Maak self pleasure jouw belangrijkste vorm van self care.

Ontdek hoe jij jezelf zoveel mogelijk genot kunt geven en ontspan  bij het ervaren van je eigen opwinding. Durf er helemaal in op te gaan, ervan te genieten, alles los te laten !

Go WILD!!

Leer ook hoe jij jouw behoeften, verlangens en fantasieen met jouw partner kunt bespreken (als je die hebt)

 

Feel deeply confident and empowered.

Leer hoe je vanuit diepe zelf liefde naar jezelf kunt kijken. Leer je lichaam kennen en ontdek hoe je via haar kunt groeien en ontwikkelen.

Embrace your feminine Goddess.

Weet hoe jij op jouw manier deeply feminine kunt zijn. Hoe je aan jouw vrouwelijke energie en schoonheid veel meer uiting kunt geven. Hoe je dit in je leven kunt integreren. 

Leer wat juist de kracht is van vrouwelijke energie. Hoe je meer balans kunt brengen in yin en yang energie. 

 

Ik ben je persoonlijke coach op weg naar een juicy, sexual en empowered way of living. 

Wat kan je verwachten als je met mij gaat werken?

Ik ben gespecialiseerd in Female Sexuality & Women’s Empowerment en in mijn coachingssessies gebruik ik een mix van moderne coachingstechnieken en tantrische technieken (emotie-bevrijdingswerk, innerlijk kind werk, ademwerk, lichaamswerk, self pleasure practices, en zo veel meer!). Alles bedoelt om jou transformerende resulaten te geven. We werken niet alleen met je mind, maar ook met je lichaam en je emoties.

 

Het uitgangspunt voor onze sessies is altijd jouw diepste verlangen.

Hoe wil je je voelen, wat wil je ervaren en hoe wil je léven vanuit jouw vrouwelijke seksuele essentie?

Dit verlangen is de stip op de horizon. Daar werken we naar toe. Het doel is om jouw hele systeem (body, mind & soul) in alignment te krijgen met jouw verlangen.

Want wat zit er in de weg om waardoor je nu niet leeft vanuit dat verlangen? Welk deel van jezelf blokkeert, stagneert, en creëert weerstand? Dit onderzoeken we vanuit een nieuwsgierige mind, een liefdevol hart en een veilige space.

Wat past bij jou?

Vanuit mijn ervaring met het werken met vele verschillende vrouwen, weet ik dat elke vrouw iets anders nodig heeft om haar verlangen werkelijk te gaan leven. De één heeft een klein transformerend zetje in de rug nodig om vanuit gemak haar verlangen realiteit te laten worden.

De ander heeft behoefte aan een langdurig traject, waarbij er alle ruimte en tijd is om diepgang te creëren, terugkerende patronen te transformeren, en je diepste verlangen stap je voor stapje realiteit te laten worden.

Wat zoek jij? Wat is jouw behoefte? Hoe kan jouw begeleiden?

 

4-maanden, 12 sessies

Je wilt een transformatie en je bent klaar om er helemaal voor te gaan. Ontwaken in je vrouwelijke sensualiteit en seksualiteit. Je juiciness weer voelen, je aliveness terug krijgen. Dit is een diepe wens van vele vrouwen.

Seksueel ontwaken gaat zoveel verder dan alleen seks. Het is een transformatie die doordringt in elk aspect van je leven. Als partner, als ondernemer, als moeder, als vriendin. Je leven zal niet meer hetzelfde zijn.

Juicy zijn, juicy voelen het is het fijnste en lekkerste gevoel dat er is. En dit ontwaakt alleen maar in een systeem vol zelfliefde. Dus als je vier maanden met mij werkt, ontwikkel je een diepe liefde voor jezelf.

Is dit jouw verlangen? Dan zijn deze 12 sessies perfect voor jou!

 

Coaching 6 maanden.

Dit traject is voor jou, als je voelt dat je veel tijd nodig zult hebben om te helen. Misschien van een trauma, of van een lange periode van afgescheiden zijn van je seksualiteit.

In dit traject bouwen we stapje voor stapje aan jouw veiligheid, jouw zelfliefde en herstellen en ‘reclaimen’ we jouw seksuele zelf.

Het nodigt uit om de tijd te nemen, langzaam te gaan, te ontspannen en vanuit diep vertrouwen en geduld jouw transformatie te realiseren.

Dus, als je voelt dat je seksualiteit behoorlijk repressed is, en je wilt absoluut leven vanuit je verlangen om seksueel, juicy en vrouwelijk te zijn en je zo te voelen….

Meld je dan aan voor dit traject.

4 maanden coachingstraject ‘

Wake Up In Your Feminine Pleasure’- Mastery

 

Wat krijg jij?

* 12 sessies van 60 minuten (met een uitloop naar 75 minuten indien nodig.) in Almere in mijn Sacred Woman’s Cave of via ZOOM.

* Elke week een sessie van 60 (tot75) minuten.

  Deze bestaat uit ongeveer 30 minuten coaching en 30 minuten embodiement work.

* Sacred sexual embodiement practices als homeplay. Advies over sacred sex toys.

* Gratis een certified Jade Egg met begeleide oefeningen

* BONUS: je ontvangt mijn 2 MasterClasses ‘Working & living from the feminine’

en ‘Bringing balance into the masculine’.

* Onbeperkt mail-en  appcontact gedurende de periode van de sessies.

 

 

Wat kost het?

} 2.500 (ex. 21 % btw)

} Boek een vrijblijvend intake gesprek.

} 100% vertrouwelijk

 

Wil jij dit?

Stuur dan nu een mail naar andrea@ohmygoddess.nl en plan binnen 1 week je gratis intake gesprek!