Seksuoloog Oh My Goddess in Almere

Ben je op zoek naar een ervaren seksuoloog in Almere? Bij Oh My Goddess helpen we je graag. We zijn er speciaal voor vrouwen die naast hun rol als moeder weer terug willen komen in hun eigen sensualiteit en seksualiteit. Na een zwangerschap of het krijgen van kinderen is het voor veel vrouwen moeilijk om zich weer te kunnen verbinding met hun eigen zachtheid en sensualiteit.

Dit gaat niet alleen ten koste van ons zelfvertrouwen en zelfbeeld, maar heeft ook een behoorlijke impact op de omgeving om ons heen. Denk hierbij maar eens aan de verhouding tussen jou en je partner. Zeker na het krijgen van kinderen ben je als vrouw meer gefocust op de opvoeding en het leven daaromheen, dan dat je aandacht besteed aan jezelf en de dingen die je leuk vindt. In dat geval raak je vaak de verbinding met je innerlijke sensualiteit en seksualiteit kwijt.

Op deze manier ben je wel vrouw in de vorm van moeder, maar voel jij je daarbij altijd sensueel en in verbinding met jezelf? Als je graag de sensualiteit en seksualiteit in jezelf wilt laten ontwaken, helpt de seksuoloog van Oh My Goddess in Almere je graag. We staan je niet alleen graag bij met een compleet coachingstraject, maar bieden je ook een online cursus aan waarin je in een aantal eenvoudige stappen het plezier en sensualiteit in jezelf terugvindt.

Ervaren seksuoloog in Almere

Natuurlijk weten we allemaal dat plezier, sensualiteit en seksualiteit horen bij het leven. Maar hoe vaak maak je daar nog gebruik van? Voel jij je op en top vrouw in de dingen die je doet? En hoe combineer je het moederschap met het seksleven tussen jou en je partner? In veel gevallen blijkt dit een moeilijke opgave. Als vrouw wordt je opgeslokt door de beslommeringen van de dag, waardoor er weinig tot geen tijd overblijft voor jezelf.

Daardoor vergeten we te genieten van die speciale momenten die het leven én jouw relatie zo mooi maken. De ervaren seksuoloog van Oh My Goddess in Almere helpt je om weer terug te komen in jouw vrouwelijkheid waardoor je meer connectie ervaart met de persoon wie je bent. Ons gevoel speelt daarbij een belangrijke rol. Want, als je verbonden bent met je eigen sensualiteit, ben je ook in staat om seksualiteit te geven op een plezierige manier.

Hiermee geef je niet alleen jezelf als persoon een enorme boost, maar werk je ook aan een stabiele relatie met je partner, je kinderen en de dierbaren om je heen. Wil je werken aan jouw vrouwelijkheid om weer de sensualiteit te kunnen ervaren die bij je hoort? Neem dan vrijblijvend contact op met seksuoloog Oh My Goddes in Almere, of doe mee aan ons online coachingstraject.