SHADUW~ PLEASURE ~ ABUNDANCE

It is time to Rise Like a Business Queen from the ashes.

WIL JIJ EEN BEDRIJF RUNNEN WAARMEE JE DOET WAT ‘TURNS YOU ON’ EN WAARMEE JE JOUW GEWENSTE OMZET DRAAIT? NATUURLIJK WIL JIJ DAT! WIL JIJ EEN ONDERNEMER ZIJN DIE ZOWEL INNERLIJKE ALS UITERLIJKE OVERVLOED ERVAART?

JE DOET ALLES OM JE FREQUENTIE TE VERHOGEN, JE BENT JE BEWUST VAN DE LAW OF ATTRACTION, EN TOCH MANIFESTEER JE STEEDS MAAR NIET WAT JE WILT (ALTHANS DAT DENK JE ;-).

 

De waarheid is, je manifesteert WEL wat je wilt, alleen is het resultaat datgene wat jouw deep dark shadow self wil! I.p.v. wat jouw bewuste zelf (je ego) wil manifesteren. 

 

HAVING IS WANTING

Vraag je maar eens af welke situaties in je leven steeds terug blijven komen?

Geld stress?

Te weinig of geen klanten?

Afwijzing?

Strijd met je kind(eren)?

Je wilt wel zichtbaar zijn, maar je durft het niet?

Niet door je money ceiling heen kunnen breken?

Veel te weinig geld vragen voor je programma’s?

Met je bewuste mind vind je deze ervaringen of situaties natuurlijk ‘niet leuk’. Je baalt ervan, je doet er mogelijk al jaren van álles aan om dit te veranderen.

En toch, het blijft terug komen en je weet niet meer wat je nog méér moet doen om deze hardnekkige patronen te doorbreken.

Keep reading, Queen, you are on the right page to solve this once and for all!

OPEN JEZELF EENS VOOR DE GEDACHTE DAT JE OP EEN DIEP VERSTOPTE, STIEKEME LAAG EIGENLIJK GENIET VAN DE SENSATIES IN JE LICHAAM BIJ GELD STRESS, OF BIJ AFWIJZING, OF BIJ BOOS ZIJN OP JE KINDEREN.

Dit is iets wat je ego, je bewuste zelf natuurlijk niet wil geloven, of toegeven. I get that. Mijn bewuste, positief gerichte mind kon dit in eerste instantie ook niet bevatten.

Maar stel je eens voor, dat je álle sensaties als pleasure, als orgasmic kunt ontvangen. De sensaties van joy, abundance en liefde, máár ook de sensaties in je lijf van schaamte, jaloezie, je schuldig voelen, afwijzing. Net als dat er vrouwen zijn die een Orgasmic Birth weten te creëren. Nou ga ik dit niet van je vragen, maar het idee is vergelijkbaar.

Stel je voor dat de kracht waarmee je NU alle dingen dingen in je leven manifesteert die je vanuit je EGO niet wilt. Zoals continue geld stress, geen klanten (of te weinig), afwijzing, je een mislukkeling voelen….

Stel je voor dat je deze kracht om kunt zetten in MAGIE. In het manifesteren wat je op een zielsniveau écht vreugde brengt.

Stel je voor dat die ‘pull’ naar je slecht voelen verdwijnt?

Stel je voor dat je ‘behoefte’ aan je gevoel van schaarste op lost?

Het is bijna niet te geloven hè?

HET IS MOGELIJK, LIEVE VROUW!

In dit programma van 2 maanden ga ik je leren hoe! Het is mij gelukt en de vrouwen in mijn MasterMind zijn als een razende aan het shiften in allerlei diepe schaduwlagen in zichzelf.

In het online EVENT van 10 december heb ik mijn verhaal verteld over hoe mijn schaduw mijn resultaten bepaalde in het moederschap en in mijn relatie met geld. En hoe ik dit getransformeerd heb.

Beide zijn op mega snelle en permanente manieren geshift door het doen van dit schaduwwerk!

Het feit dat je op deze pagina kijkt, betekent hoogstwaarschijnlijk dat:

* je steeds maar terugvalt in oude patronen, en daar maar niet doorheen lijkt te breken.

* je sterke mening(en) hebt over hoe jij zelf wel en hoe je absoluut niet mag zijn.

* je al (veel) aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan, maar steeds terug valt in bepaald gedrag of situaties.

* je nog geen overvloed en succes ervaart in je bedrijf.

* je vooral vanuit je hoofd en vanuit ‘moeten’ aan het creëren bent en daarin steeds vast loopt.

* je vast loopt in angst, twijfel of frustratie als dingen niet gaan zoals je gehoopt had.

* je vaak dingen denkt als ‘ik ben een mislukkeling, ik ben niet goed genoeg, dit wordt nooit wat met mij.

* je misschien wel verbinding hebt met je pleasure, je turn on, maar dit nog nooit in relatie tot je schaduw hebt gezien.

 

Lees dan zeker verder, Queen….

Ik zal me eerst eens verder voorstellen:

Hi, ik ben Andrea Davelaar, jouw Pleasure & Shadow Queen !

Pleasure is de fuel achter mijn goedloped bedrijf. Ik draai maandelijks een omzet tussen de 8 à 12.000 euro. En elke maand wordt dit meer. Dit in vergelijking met maanden waarin ik nét 1000 euro binnenhaalde.

Ik ben één van de weinige ondernemers die pleasure gebruikt als SUPER POWER om het ondernemen te ervaren als FUN, EASY en full of PLEASURE. Het is zo’n super power dat het zelfs mijn diepste schaduwkanten heeft helpen shiften !

Mijn transformatie van een vermoeide moeder met een bedrijf waarbij ik maar wat aanmodderde EN een vrouw met een lage seksdrive, NAAR een energieke, stralende vrouw met een bloeiende onderneming en een florerend seksleven én een waanzinnig self pleasure leven is REAL!!

Seksueel stromen, pleasure geven aan mijzelf op allerlei manieren, mijzelf tot op het bot liefhebben, hebben niet alleen mijn seksleven veranderd, maar dus ook de manier waarop ik mijn bedrijf run.

Mijn leven voelt als een aaneenschakeling van heerlijke momenten. Het stroomt. En als ik in de angst of twijfel schiet, dan heb ik tools die de angst kunnen transformeren VIA de weg van pleasure (natuuuurlijk leer je dat in dit programma!)

Ik twijfel op geen enkele manier aan dat DIT PROGRAMMA EPIC gaat zijn voor jou!

 De transformatie in mijzelf EN in mijn bedrijf is mijn enorme drive om dit door te geven aan JOU. Ik wéét dat elke vrouw het in zich heeft om stromend EN succesvol te zijn. Om innerlijke overvloed en uiterlijke overvloed te ervaren.

In de afgelopen 2 jaar ben ik opgeleid door Layla Martin aan haar Tantric Institute for Integrated Sexuality tot Sex & Love Coach.  De tools die ik daar heb geleerd zijn EPIC.

Deze tools zijn gericht op een transformatie op Body, Mind & Soul level. En via andere teachers heb ik geleerd hoe ik pleasure een nog grotere rol kan geven in mijn bedrijf. Toen ik écht vol voor pleasure koos, ging mijn bedrijf stromen en verkocht ik in 3 weken tijd mijn half jaar programma uit. En is er een staan er al vrouwen op de lijst voor de volgende ronde!

Bij het lezen van het boek Exitential Kink van Carolyn Elliot viel ALLES op z’n plek. Ik snapte ALLES wat ze schreef en het sluit naadloos aan op het werk dat ik met Layla Martin en Julia Wells heb gedaan de afgelopen jaren.

Door pleasure op een nog diepere laag te vermengen met je schaduw, transformeerde voor mij de hardnekkigste patronen binnen ÉÉN maand. Werkelijk!

De manier waarop ik mijn bedrijf run is compleet veranderd, pleasure ervaren in the good, the bad en the ugly van mijzelf is the key to ease, flow & success!

Wat omvat dit programma? 

* We starten op 4 januari en gaan 7 weken met elkaar op reis. Het eindigt op 28 februari 2021.

* KICK OFF CALL op woensdag 6 januari om 10 uur! .

* Elke week geef ik een online training van 30 minuten tot een uur via ZOOM!

* Na 4 weken is er een week rust, integratie tijd. Dus zijn er geen nieuwe trainingen.

* In de 7 weken krijg je meerdere schrijfopdrachten, meditaties, oefeningen om je schaduw écht te ontvangen in pleasure en dit om te zetten tot magische krachten! Deze zijn toegankelijk voor jou via mijn online leeromgeving.

* Deze FB groep is het EPIC centrum van dit programma. Daar ben ik veel aanwezig en daar gaan we alles aan met elkaar.

*Ik bied 2 Q&A Calls via ZOOM aan in die 7 weken. De eerste is op dinsdag 12 januari van 10.30 – 12.00 uur. De tweede op donderdag 11 februari van 10.30 – 12.00 uur.

 

 

 

De KICK OFF CALL vindt plaats op woensdag 6 januari om 10 uur! Dit is dé plek om alle deelnemende vrouwen te ontmoeten. Ik deel uiteraard nog meer in detail wat je kunt verwachten in de 7 weken die er dan aan komen.

De ZOOM TRAININGEN zijn het magische centrum van dit programma. Ik ontmoet jou daar elke week LIVE op de vrijdagmiddagen om 12.30 uur. Je kunt daar dus LIVE bij aanwezig zijn en via de chat je vragen stellen. Je krijgt super veel juicy wisdom over het helpen transformeren van je schaduw met behulp van pleasure.

In de FB groep ben ik er, en zijn wij er voor elkaar, om jou te ondersteunen en aan te moedigen om je schaduw naar het licht te brengen. Ik ben in staat om ALLES van jou te ontvangen en je te vieren in alles wat je tegenkomt!Je kunt hier ál je vragen stellen, en je oefeningen delen als je dat wilt.

In die 7 weken krijg je vele oefeningen en opdrachten die jou ABSOLUUT gaan helpen om de delen van jezelf (die je misschien al jaren weg stopt) te vieren, te ontvangen en te transformeren!

De Q & A Calls vinden ook plaats via ZOOM en zijn bedoeld om ál je vragen te stellen. En on the spot door mij gecoached te worden. We werken met Hot Seats waarin jij de ruimte krijgt om je vragen te stellen en aanwezig te zijn bij al de sensaties die je voelt in je lijf op dat moment. Ik coach je daar in!

In deze 7 weken krijg je werkelijk de tijd om alles in jezelf aan te gaan. Alle delen van jezelf waar je je voor schaamt, die je liever niet omarmt, ga je ontvangen in pleasure. Turn on.

 

VIP optie. Ik heb 5 plekjes beschikbaar voor vrouwen die extra support en diepgang willen ontvangen in deze 7 weken. Je ontvangt van mij 2 super krachtige 1:1 coachingsessies met mij in die 7 weken. We kunnen daar crystal clear krijgen welke schaduw jouw grootste turn on is en dus het meest naar het licht gebracht mag worden! Klik hier om te kiezen voor de VIP optie.

 

It will crack you open. Change your life. And let your inner Queen shine!

 

 

Wat gaat er allemaal langskomen in de online trainingen?

 

De online trainingen geef ik via ZOOM en zijn de KERN van dit 7-weeks programma. Elke week op vrijdag om 12.30 uur.

 De EPIC TOPICS die je gaat horen gaan over:

* How to get turned on by your shadow? The magic behind it.

* Aanwezig blijven bij intense sensaties. Waarom is dit belangrijk en hoe kan dit je helpen om je schaduw te transformeren?

* Celebrating allllll the parts of you. Vooral de delen waar je je het meest voor schaamt en die het meest intens voelen.

* Het schaduw werk doen op toekomstige gebeurtenissen.

* Hoe kan je je ‘altijd geld te kort’ energie shiften naar abundance?

* Hoe je je altijd blissfull en happy kan voelen.

 

Maar, Andrea, wat is dit nu precies…die pleasure ervaren in mijn schaduwkanten? Gaat dit ook voor mij werken vraag je je wellicht af?  

Ik leer je stap voor stap hoe je pleasure kunt toevoegen aan je schaduw en hoe je deze pull naar het minder fijne in jezelf kunt transformeren naar een opwaartse kracht die jou gaat brengen wat je werkelijk verlangt.

Alles wat ik jou ga leren, heb ik zelf toegepast en voor mijzelf in mijn privé leven en in mijn onderneming. Dit heeft voor mij geleid tot dat ik mij een compleet andere moeder en geliefde voel én ik heb een mega shift gemaakt in mijn money mindset.

In mijn MasterMind werk ik op dit moment ook met dit schaduwwerk, hier is wat mijn klanten hierover zeggen:

De onderliggende energie van mijn shadow is een sensuele diepe turn-on. Door die gevoelens toe te laten en te verwelkomen kon de energie door middel van een orgasme veranderen. Het inzicht dat die shadow me eigenlijk dient is een groot inzicht, dat ik hem inzet voor iets wat ik niet nodig heb ook…..eigenlijk is die shadow 1 grote mindfuck….” – Jeanine

“Ik heb al jaren diverse coaches en daarmee steeds meer inzicht in mezelf. Door Andreas begeleiding in het schaduwwerk dook ik diep in de schaduwkant van mezelf en ging ik aan op mijn grootste schaamte. OMG! Dit is de megashift naar echte transformatie.”- Margo

“Ik ben me nu bewust van bepaalde delen van mezelf. Ik begrijp mezelf beter. Ik dacht dat ik bepaalde dingen wilde, zoals een relatie bijv. Maar weet nu dat het me mega veel pleasure geeft om alleen te zijn. Het is een hele verhelderende methode, deze manier van shadow work.”- Maypo

Naast al het schaduwwerk ga je ook aan de slag met een super juicy & powerful mindset ritual.

Je gaat dingen horen, leren en doen die je mogelijk nog nooit gehoord, geleerd of gedaan hebt. Het programma zit jam packed met super waardevolle informatie en oefeningen, waardoor je totaal zult transformeren in de resultaten die je ervaart in je leven!