Lieve Mama, wil jij je leven een pleasure boost geven en weer meer sensualiteit ervaren na het krijgen van je kindje(s)? 

Ben jij bereid om aan diepe soulsearching te doen, om jóuw vorm van sensualiteit en pleasure te ontdekken?

Stap 1 Waar sta je nu?

In de coachingstrajecten van Oh My Goddess starten we altijd met een ‘reality check’. Hoe ervaar jij je leven op dit moment? Wat ervaar jij nu op het gebied van sensualiteit, sexualiteit en pleasure? Je wilt waarschijnlijk allerlei fijns aan je leven toevoegen, maar het helpt om eerst je dagelijkse realiteit in het licht te zetten.

We helpen je om te zien welke realiteit jij gecreërd hebt. Zeker niet om je een schuldgevoel te geven. Wel om je een diep besef van ‘eigen verantwoordelijkheid’ mee te geven. “De wereld is een weerspiegeling van mij” is een belangrijke overtuiging van Oh My Goddess. Als je dit ten diepste beseft kan de verandering beginnen.

Hoe is je beeld van jezelf op dit moment als sensuele vrouw? Hoe vrouwelijk voel je je? Hoeveel pleasure ervaar je op dagelijkse basis?

Stap 2 Wat heb je niet meer nodig?

We weten nu waar je staat. Oh My Goddess is groot fan van leven vanuit een groot bewustzijn op jezelf. Wederom mag je in alle (rauwe) eerlijkheid naar jezelf kijken. Wat heeft er toe geleid, wat heb jij gedaan, welke patronen hebben jou aangedreven…? Zodat je realiteit nu is zoals ze is.

Wil je meer sensual pleasure in je leven? Dan zal je eerst moeten zien wat je niet meer wilt doen, voelen of ervaren. Welke patronen je los mag laten. Wat je niet meer dient. We doen een diep onderzoek naar jouw  ‘energie lekken’. Je ruimt op. Je wilt more pleasure en juicyness in je leven. Laten we dan zorgen dat daar ruimte voor komt!!!!

Stap 3 Wat is je verlangen?

Dit is een heerlijk deel van het traject. In deze fase mag je rijkelijk dromen over wat je werkelijk zou willen in je sensuele leven. Hoe wil je je voelen in de sensualiteit? Wat wil je ervaren?

Hoe wil je pleasure in je leven hebben? Hoe ziet dat er concreet uit. Wat wil je juist uitnodigen in je leven? 

Hoe ziet jouw ideale leven er uit? Hoe kan je er voor gaan zorgen dat je zo veel mogelijk pleasure ervaart? 

Laat je helemaal gaan! Droom groots. We gaan alvast duiken in hoe dat voor jou zou vóelen als je je inner goddess bent geworden. 

Oh My Goddess geeft ruimte aan je verlangen op alle vlakken in je leven. De verandering zal komen vanuit sensualiteit en pleasure. Dit wordt je nieuwe fundament. Op basis daarvan kan je creëren wat je wilt! 

Oh My Goddess doesn’t that sound amazing! 

Stap 4  Nu de dagelijkse praktijk

Je bent er nu helemaal klaar voor om je sensuele zelf in de praktijk te gaan laten zien, ervaren, voelen en ZIJN!

Misschien vraag je je nog af hoe dat er dan uit ziet? Dat snapt Oh My Goddess wel. Dit is het heerlijke proces om te ontdekken waar voor jou de pareltjes zitten in een dag. Wat kan je doen, en wanneer kan je iets doen om meer pleasure in je leven te passen. Samen zoeken we naar de perfecte manier voor JOU om je dagelijkse pleasure boost te ervaren. Om je meest sensuele zelf te kunnen zijn. Om je te voelen zoals je je wilt voelen.

Oh My Goddess is gespecialiseerd in het zoeken naar perfecte manieren om je sensual pleasure te ervaren te midden van een druk gezinsleven.

Stap 5  You will rock your sensual pleasure!

In deze laatste fase kijken we samen naar hoe het je is vergaan. Er zit ook wat meer tijd tussen de één na laatste en de laatste sessie. Zodat je echt de tijd hebt om je pleasure en je sensuele zelf nu écht te ervaren.

Misschien loop je nog tegen wat kleine dingen aan in jezelf? Dan hebben we deze laatste sessie om je on track te houden.

You totally did it!!!

Hoe werk ik?

Ik kan me voorstellen dat je graag wilt weten hoe ik werk en waarom het zo’n transformerend traject is. Ik gebruik vele tools die diep inwerken op je body, je mind en je soul. Het is zéker geen praattherapie waarbij je alleen maar je hoofd gebruikt. Nee, ik help jou om op alle lagen van jezelf een nieuwe realiteit rondom jouw seksualiteit en sensualiteit te creeren.

In elke sessie doen we diepgaande oefeningen die jou steeds dichter bij je sensuele zelf zullen brengen. We onderzoeken je verlangen en dátgene wat ten diepste tegenhoudt om dat verlangen te leven. De resultaten zijn verbluffend!

We will crack you open and rise up with so much pleasure in your body!

Voel jij een YES van binnen?

Weet jij ook diep van binnen dat dit jouw pad is? Jouw verlangen om meer sensualiteit, pleasure en sexualiteit te ervaren in je leven. Ben jij het zat om vooral moeder te zijn? Wil je je weer vrouw voelen? Ooooh My Goddess…. Dat is geweldig!

Als jij YES zegt tegen het Return to Pleasure Coachingstraject, zeg je ja tegen:

  • 7 sessies van 1,5 uur waarin we deze 5 stappen gaan doorlopen. You & Me. Hoe gaaf!
  • Na afloop van elke sessie ontvang je van mij een mail waarin ik een samenvatting schrijf van wat we besproken hebben én de oefening(en) die je hebt gekregen.
  • Onbeperkt mail en app contact tussen de sessies door. We hebben een lijntje, een verbinding een liefdvolle connectie in gedurende het gehele traject. I’ve got your back!

Na dit programma ben je in staat om je sensueel te voelen op de manier zoals jij dat wilt. Je wéét precies hoe je pleasure in je leven kunt creëren en je doet dat ook. Want je ervaart van binnenuit de motivatie om gelukkiger te zijn met jezelf en in relatie met anderen!Je voelt een diepe verbinding met jezelf, je lijf en je leven.

Dit transformerende traject kost 1.000 euro inclusief 21% btw. Voel jij een Ooooh My Goddess YESSSS? Stuur dan een mail naar andrea@ohmygoddess.nl.

 

Dan maken we een afspraak voor een gratis Intake gesprek.