PLEASURE ~ ONTVANGEN ~ PROFIT 

Wordt de Pleasure Queen in jouw bedrijf

en draai je gewenste omzet met ease & flow. 

Okay, ladies, ik schrijf deze ‘salespage’ na een overheerlijke yummy self pleasure sessie van 30-45 minuten. Mijn hele lijf gloeit, ik voel me diep verbonden met mijn lichaam, met mijn essentie. Het voelt alsof er gouden glitters door mijn lijf stromen.

Ik heb mijzelf heel veel pleasure gegeven. Ik heb mijzelf aangeraakt. Mijzelf liefde gegeven, mijn lichaam gerespecteerd, niks geforceerd, maar juist heel goed geluisterd naar de ‘calling’ van mijn lichaam. Pleasure voelen was leidend. Pure aanwezigheid in mijn lijf. Mijn gedachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Pure pleasure.

Zoals je zult begrijpen zet dit mij in een waanzinnige energie. Vibrant, stromend, gloeiend en full of pleasure. Genietend van alles wat mijn lijf kan voelen.

Wát ik ook wil doen daarna, gaat vanuit een heerlijk yummie gevoel in mijzelf en dus makkelijk. Natuurlijk is het niet zo dat ik áltijd self pleasure doe voordat ik iets ga creëren. Daar heb ik de tijd helaas niet voor (anders zou ik het doen 😉

Er zijn gelukkig vele manieren om pleasure in jezelf te voelen, waardoor je in een heerlijke vibe terecht komt.

Wat ik wel standaard doe:

* Voordat ik aan de slag ga (met wát dan ook) zet ik een intentie. Hoe wil ik de ‘taak’ gaan ervaren, en hoe kan ik mijn volgers bedienen?

*Als ik bezig ben, vraag ik me af hoe ik nóg meer pleasure kan toevoegen aan hoe ik het doe, en aan wat ik doe.

Bij elke toevoeging van pleasure gaat mijn lichaam nog meer ‘aan’, en voel ik me compleet connected met mijn lijf. De heerlijke sensaties in mijn lichaam.

Een vrouw die geniet van de heerlijkheid van zichzelf, van haar eigen lichaam heeft genoeg aan zichzelf. Ze is happy, joyful en verbonden met haar eigen heerlijke sensaties. Je kunt je voorstellen wat dit doet met haar uitstraling naar haar doelgroep.

Mijn bedrijf loopt heerlijk! Al mijn lessen, workshops en programma’s zijn steeds uitverkocht, ik werk een uur of 4 per dag (4 dagen per week) en ruim heel veel tijd in voor pleasure. Self Care, Self Love, Self Pleasure. Ik vind mijn eigen energie het állerbelangrijkste in mijn business.

  Dat heb ik altijd gevonden hoor. Alleen in het verleden, tot voor een jaar geleden, deed ik wel aan self care, maar had ik niet door wat dit ook voor mij als ondernemer kon betekenen. Ik deed aan self care, maar werkte daarnaast nog steeds veels te veel uren en veels te ‘moeilijk’.

Ik verdiende niet veel, maanden van geen omzet, tot max 2000 euro per maand.

Sinds ik mij écht gecommiteerd heb aan het volgen van mijn pleasure zijn mijn maanden door geschoten naar 8 tot 12.000 euro per maand. En this is only the beginning.

Ik doe alleen nog maar wat TURNS ME ON in mijn business. Waar ik totaal van AAN ga. Ik ga terwijl ik dit aan het promoten ben, gewoon een lang weekend naar Noorwegen en ben extra dagen thuis met de kinderen. Ik kies ervoor om te geloven dat het makkelijk mag zijn om mijn programma’s te lanceren.

Mindset is f*cking belangrijk in het werken vanuit pleasure. ‘Following my pleasure leads me to success.’ zeg ik dagelijks tegen mijzelf.

Wat ik echt gemerkt heb, is hoe meer pleasure ik mijzelf geef, hoe meer mijn systeem pleasure kan ontvangen, kan ervaren, voelen en me uiten op een manier die pleasurable voelt. En hoe meer pleasure ik mijzelf gun en KAN ervaren, hoe meer mijn systeem in staat is om ook meer geld te ontvangen, grotere groepen te begeleiden. I am up for the big work!

Maar je systeem moet daar naar toe groeien. Pleasure is the way.

Wil jij ook leren hoe je de Pleasure Queen in jouw Onderneming kunt worden? En vandaar uit veel gemak, flow succes & overvloed aantrekt?

ENTER…

niet zo maar een online programma

Dit programma gaat jou als ondernemer compleet transformeren!!

En natuurlijk zorgt het voor meer flow, omzet en klanten !

Het feit dat je op deze pagina bent beland, betekent zeer waarschijnlijk dat jij….

moeite hebt om te ontspannen en écht te genieten van het ondernemen.

pleasure pas 'mag' als alle to-do-lijstjes zijn afgewerkt.

seksualiteit en ondernemen twee totaal verschillende dingen zijn voor jou.

je voelt je flink nerveus rondom je sales. verkopen voelt niet ontspannen.

je vooral vanuit je hoofd en het 'moeten' aan het creëren bent.

je vast loopt in angst, twijfel of frustratie als wat je wil niet lukt... 🙁

je álle marketing tools hebt ingezet, maar er geen resultaat uit krijgt.

weinig verbinding ervaart met je seksuele/sensuele/vrouwelijke energie, je turn on, je pleasure.

je spendeert al je energie achter je computer of telefoon, en voelt ergens ook dat dit niet klopt.

Hi, ik ben Andrea Davelaar, jouw Pleasure Queen !

Pleasure is de fuel achter mijn goedloped bedrijf. Ik draai maandelijks een omzet tussen de 8 à 12.000 euro. En elke maand wordt dit meer. Dit in vergelijking met maanden waarin ik nét 1000 euro binnenhaalde.

Ik ben één van de weinige ondernemers die pleasure gebruikt als SUPER POWER om het ondernemen te ervaren als FUN, EASY en full of PLEASURE.  Mijn programma’s zijn steeds uitverkocht, mijn lessen bij de Bewustzijnschool zitten vanaf dag 1 vol, en mijn 1:1 coachingsplekken zijn meestal snel weggegeven.

Mijn transformatie van een vermoeide moeder met een bedrijf waarbij ik maar wat aanmodderde EN een vrouw met een lage seksdrive, NAAR een energieke, stralende vrouw met een bloeiende onderneming en een florerend seksleven én een waanzinnig self pleasure leven is REAL!! 

Seksueel stromen, pleasure geven aan mijzelf op allerlei manieren, mijzelf tot op het bot liefhebben, hebben niet alleen mijn seksleven veranderd, maar dus ook de manier waarop ik mijn bedrijf run. 

Mijn leven voelt als een aaneenschakeling van heerlijke momenten. Het stroomt. En als ik in de angst of twijfel schiet, dan heb ik tools die de angst kunnen transformeren VIA de weg van pleasure (natuuuurlijk leer je dat in dit programma!) 

Ik twijfel op geen enkele manier aan dat DIT PROGRAMMA EPIC gaat zijn voor jou!

De transformatie in mijzelf EN in mijn bedrijf is mijn enorme drive om dit door te geven aan JOU. Ik wéét dat elke vrouw het in zich heeft om stromend, seksueel, orgastisch EN succesvol te zijn. In de afgelopen 2 jaar ben ik opgeleid door Layla Martin aan haar Tantric Institute for Integrated Sexuality tot Sex & Love Coach.  De tools die ik daar heb geleerd zijn EPIC.

Deze tools zijn gericht op een transformatie op Body, Mind & Soul level. En via andere teachers heb ik geleerd hoe ik pleasure een nog grotere rol kan geven in mijn bedrijf. Toen ik écht vol voor pleasure koos, ging mijn bedrijf stromen en verkocht ik in 3 weken tijd mijn half jaar programma uit. En is er een staan er al vrouwen op de lijst voor de volgende ronde!

De manier waarop ik mijn bedrijf run is compleet veranderd, pleasure is the key to ease, flow & success!

Wat omvat dit programma? 

* 8 weken met daarin 7 modules.

* Je ontvangt 7 keer een mail met daarin krachtige teachings en prachtige oefeningen voor de betreffende module.

* Na 4 weken is er een week rust, integratie tijd.

* Een Facebookgroep waar we verbonden blijven en onze successen en ervaringen kunnen delen.

* Wekelijkse ZOOM calls waarin je alles aan mij kunt vragen en waarin ik nóg meer pleasure wisdom met jullie zal delen.

 

De 7 modules staan helemaal in het teken van hoe je jezelf op een dieper niveau kunt verbinden met pleasure. Pleasure voor je lichaam, voor je zintuigen, voor je ziel. Je capaciteit om pleasure te ontvangen, ervan te genieten en het door je heen te laten stralen is bepalend voor in hoeverre jij abundance, flow en succes kunt ervaren. 

Deze ONLINE Calls (elke week) zullen je perspectief op ondernemen, seksualiteit en succes compleet veranderen. Daarnaast ben je 8 weken lang aanwezig in mijn energie en zul je de transmissie voelen en ervaren van wat het betekent om vanuit gemak, flow & pleasure je bedrijf te runnen en daar succesvol mee te zijn.

De Facebookgroep is de plek waar je vólledig in je kracht mag gaan staan. Je mag shinen, je mag opvallen, je mag jezelf helemaal laten zien. Precies zoals dat voor jou klopt. Je bedrijf runnen vanuit pleasure betekent namelijk ook dat je geniet van andere ondernemers. Dat we elkaar upliften, laten shinen en van elkaar leren.

In deze 8 weken krijg je werkelijk de tijd om alles wat je leert in de praktijk te brengen. Je kunt direct gaan toepassen wat je ontdekt. Je zult meteen resultaten gaan zien en voelen wat voor verschil het maakt als je kiest voor PLEASURE.

 

It will rock your world. Change your life. And let your Pleasure Queen shine!

 

 

=

Module 1 Pleasure Pleasure Pleasure

Leer waarom pleasure ‘non negotionable’ is als je een blijvend succesvol bedrijf wilt opbouwen.

Leer mijn meest favoriete manieren om mijzelf terug te brengen in pleasure. Zodat je vanaf dag 1 gaat werken aan het vergroten van je capaciteit om pleasure te ontvangen, en dus zo ook overvloed en succes kunt aantrekken én ontvangen.

Ontdek hoe je op elk moment, op elke plek, in elke situatie jezelf in pleasure kunt brengen. Zodat je met veel gemak de vibe op pakt die magnetiserend werkt voor jouw ideale klant.

=

Module 2 Mindset voor Pleasure

Je ontvangt mijn bizar krachtige Mindset Practice om je totale focus, innerlijk gevoel en state of mind direct te shiften.

Je leert en ontvangt mijn super delicious affirmaties that will turn you on!

Creëer een head full of pleasure!

=

Module 3 Transformeer je angst in pleasure

Je leert mega krachtige tools die jouw angsten in no- time zullen shiften naar een staat van pleasure en genot. Laat je niet langer tegen houden door angst, onzekerheid, twijfel en perfectionisme.

Je krijgt ook een unieke journaling practice rondom je angsten. Zodat ze niet langer vanuit je onbewuste jouw gevoelens en acties zullen domineren. Break free from these fears !

=

Module 4 Creeër vanuit flow en kies voor pleasure in je bedrijf.

Ontdek hoe je je ál je strategische keuzes kunt maken op basis van pleasure. Doe niet langer aan ingewikkelde, energievretende strategiën.

Leer hoe je content kunt schrijven vanuit flow! Wéét hoe je in de helpende energie kunt stappen, zodat de juicy posts uit je pen stroomt!

=

Module 5 Rust en Integratieweek

Geen nieuwe module in deze week!

=

Module 6 Breng sexual pleasure in om je doel te bereiken.

Ontdek hoe je een extended orgasm kunt ervaren (meer pleasure, meer high vibe energy door je lijf! Yummmm)

Ik leer je hoe je je hoogtepunt/orgasme kunt inzetten om je doelen te bereiken (is this realll?? Yesssss!)

=

Module 7 Kom in de juiste relatie tot de mannelijke energie

Money is een mannelijke energie. Ontdek hoe jouw relatie is tot de mannelijke energie en hoe je dit kunt shiften.

Transformeer je relatie tot deze energie naar ondersteunend en krachtig.

Laat je penetreren door abundance (drip drip…!)

=

Module 8 Trek je klanten aan vanuit Inner Radiance

Je leert tools die jouw inner Radiance enórm verhogen, wihooo!

Je ontdekt hoe je jezelf in die heerlijke hoge frequency kunt krijgen.

Je geeft jezelf meer en meer toestemming om vanuit je vrouwelijke energie te stralen, deze meer op de voorgrond te zetten, en hierin te groeien. Ik leer je hoe!!

Maar, Andrea, wat is dit nu precies…die (sexual) pleasure in mijn bedrijf?
Gaat dit ook voor mij werken vraag je je wellicht af?  

Ik leer je stap voor stap hoe je pleasure kunt toevoegen aan je dag, je strategie, je content creatie, je mindset.

Alles wat ik jou ga leren, pas ik zelf dagelijks toe voor mijzelf in mijn onderneming. Dit heeft voor mij geleid tot een verviervoudiging van mijn omzet. Met ease en flow.

Ik heb een jaar lang deelgenomen aan een Pleasure to Profit MasterMind waarin ik dit nog verder ben gaan belichamen en toepassen. Ik zag dat vrijwel alle deelnemende ondernemers meer klanten aan trokken, meer plezier ervoeren en veel minder stress hadden. Wat ik hier geleerd heb én alles wat ik zelf heb geleerd via Layla Martin geef ik met alle liefde en pleasure door aan jou!

Ik leer je simpele strategieën die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker maken! Waardoor je met meer gemak de juiste klanten aantrekt.

Ik weet hoe je seksuele energie en pleasure kunt inzetten voor jezelf, voor je eigen vibrant energy, maar ook hoe je deze energie kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Naast alle pleasure ga je ook aan de slag met een super juicy & powerful mindset. Journaling, affirmatie.

En ja, dit gaat zéker ook voor jou en jouw onderneming werken. Mee doen aan Pleasure Queen zal je energie totaal shiften in jezelf en dus in je bedrijf.

Je gaat dingen horen, leren en doen die je mogelijk nog nooit gehoord, geleerd of gedaan hebt. Het programma zit jam packed met super waardevolle informatie en oefeningen, waardoor je totaal zult transformeren hoe jij je bedrijf runt ! 

 

Ik kan me voorstellen dat je dit leest en een deel van jouw tintelingen voelt in je lichaam omdat dit eigenlijk is wat je heeeeel graag wilt voelen in je dagelijks leven als ondernemer. Pleasure wat leidt naar Profit.

Tegelijkertijd voel je een angst….want tja…seksuele pleasure…oelalala…en ontspannen tijdens het ondernemen? Kiezen voor gemak en flow ipv voor keihard werken en continue productief zijn?

Dit is wat ik weet…

* Dit online programma is niet voor iedereen.

* Als je droge saaie marketingtools wilt volgen net als iedereen dat doet, dan is dit niks voor jou.

* Als je je in allerlei bochten wilt wringen om klanten aan te trekken,…be my guest,..dan is dit niet jouw programma.

 Maaaaarrrrr……

* Als jij meer pleasure in jezelf omhoog wilt halen en je Inner Pleasure Queen achter het stuur wilt hebben in jouw bedrijf…then…I’ve got you!

* Als jij op wilt vallen tussen alle andere ondernemers die niks weten van seksuele pleasure, then…I’ve got you!

* Als jij geld wilt gaan verdienen en klanten aan wilt trekken door precies te doen wat TURNS YOU ON? Dan zit je hier helemaal goed !

Het Pleasure Queen Programma van Andrea heeft een grote impact op mij gehad.

Pleasure toevoegen en belangrijk maken in je leven en in je bedrijf is eigenlijk je innerlijk vuur aanwakkeren.

Door ontspanning, sensualiteit, plezier en een gezonde mindset kwam ik echt tot bloei, heb ik gemerkt.

Ik voel me krachtiger, vrijer, blijer , meer mijzelf en ben opener geworden.

Dank je wel, lieve Andrea!

Heidi

Deelnemer Pleasure Queen Programma, Stiltekracht

Al een tijdje volgde ik Andrea met veel interesse op Instagram. Bij de aankondiging van het Pleasure Queen Programma voelde ik: oeeeh jaaa, dit wil ik! Na even twijfelen (want tja…hoe ga ik dat betalen?), schoof ik mijn twijfels aan de kant. Ik voelde aan alles dat ik dit zooo graag wilde en dat dit me veel zou gaan brengen.

En wow! Wat een transformatie heeft er plaatsgevonden. Ik heb heel veel geleerd, maar vooral voelde ik me zo gezien en gesteund door Andrea én de groep Pleasure Queens. De modules waren heel inspirerend en veel van de oefeningen zijn nu onderdeel van mijn self care. In de online calls en de FB groep was de liefdevolle ondersteuning zooo fijn. Als ik in een blèh stuk zat, zei Andrea precies wat nodig was om me een belangrijk inzicht te geven.

Ik voel me krachtiger, vrouwelijker én sta mezelf toe mijn seksualiteit in te zetten bij het laten groeien van mijn bedrijf.

Dank je wel, lieve Andrea!

Merel

Deelnemer Pleasure Queen Programma, Paksini

Dank jullie wel allemaal voor de bijzonder tijd samen en het feit dat wij elkaar hebben mogen leren kennen. Heel bijzonder hoe we ons vrij en veilig voelden om heel veel met elkaar te delen en zo ieder onze eigen weg te volgen. Voor mij persoonlijk vond ik het een leerzame en confronterende tijd waarin ik mijzelf toch ook weer tegen kwam t.a.v. self care en self pleasure. Echt de tijd nemen voor mijzelf in een druk werkend gezinsleven is toch voor mij een uitdaging.

Dankzij Andrea’s fijne oefeningen zal ik nog vaak tijd voor mijzelf gaan maken, Dank Andrea voor de altijd zo fijne sessies, je fijne stem om naar te luisteren en de spiegel die je me voorhoudt.

Anoniem

Deelnemer Groepsprogramma Voluit Vrouw ZIjn

Ik wil Andrea ontzettend graag bedanken voor de lessen ‘Wake Up In Your Feminine Pleasure’ die ik heb bijgewoond.

De Breathwork meditatie heeft zoveel losgemaakt! M’n orgasmes zijn veel intenser en mede door jouw lessen heb ik een veel betere band met mijzelf en mijn vrouwelijkheid.  Je hebt mij veel inspiratie gegeven voor mijn helingsproces. Fijn dat ik daarmee aan de slag kon.

Ik heb sinds kort veel meer zelfvertrouwen op het werk. En toen een collega vroeg of ik me empowered voelde zei ik JA. Toen besefte ik me dat mijn groei op werk te maken had met jouw lessen!

Ik hoop dat nog veel meer vrouwen hun feminine power kunnen gaan ontdekken!

 

ML F

Deelnemer les Wake Up in Your Feminine Pleasure