Hi, ik ben Andrea

Jouw Sexual Empowerment Coach

In mijn hele professionele leven richtte ik mij op mensen en de ontwikkeling van mensen. Eerst als HR manager, toen 10 jaar als Trainer en Coach voor de zakelijke wereld en nu als zelfstandig ondernemer richt ik me op bewuste vrouwen. Het heeft me altijd mateloos geboeid hoe het kan dat sommige mensen volledig in hun element zijn en andere mensen altijd maar aan het struggelen zijn.

Ik wilde altijd het maximale uit mijzelf en mijn leven halen! Ik leef maar een keer ten slotte. Ik was altijd op zoek naar vrijheid in mijzelf en in mijn levensvorm. Vooral de vrijheid in mijzelf is een heerlijke zoektocht geweest. Ik volgde vele trainingen om mijzelf persoonlijk steeds verder te ontwikkelen, om steeds meer te worden wie ik werkelijk was.

Ik deed NLP, Transactionele Analyse, Avatar trainingen, en vele trainers-en coachopleidingen. Ik ging me steeds lekkerder in mijn vel voelen en mijn optimisme werd steeds echter.
Toch voelde ik dat er nog altijd iets miste. Ondertussen was ik mijn grote liefde tegengekomen (2010) en kregen we samen twee kinderen. Onze zoon werd geboren in 2011 en onze dochter kwam er vlot achteraan in 2013. Het moederschap nodigde mij alleen nog maar méér uit om een prachtig voorbeeld te zijn voor mijn kinderen.En vooral op het gebied van seksualiteit en sensualiteit

Dat ging met vallen en opstaan. En de relatie met mijn partner leed ook behoorlijk onder het ouderschap. Ons seksleven was op een zeer laag pitje terecht gekomen. Ik merkte dat ik daar last van had. En nog steeds voelde ik dat ik nog meer kon floreren in mijn leven. Ik had nog té vaak last van chagerijnige dagen, vermoeidheid, emotionele blokkades en dus ook te weinig zin in seks.

DIT wilde ik anders. En daar startte mijn pad naar seksuele vrijheid. Ik deed een 1-op-1 coachingstraject, waarin mijn perspectief op sensualiteit compleet veranderde. Ik deed online cursussen om meer op mijn gemak te zijn met mijn eigen lichaam en seksuele gevoelens. En als klapper op de vuurpijl startte ik in december 2017 met de opleiding tot ‘Certified Love, Sex & Relationship Coach aan het Tantric Institute of Integrated Sexuality’. Dit is een opleiding naar mijn hart. En heeft mij compleet getransformeerd én daarnaast heb ik een coachingsstappenplan geleerd om andere vrouwen op diep niveau te transformeren. Dit zet ik in in mijn  Coachingstrajecten. 

Andrea.

Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!