Oh My Goddess, met heel veel plezier nodig ik je uit voor mijn FREE EVENT

‘On the Spot! Pleasure to Profit. Right here, right now. #nietstraks!’

Pleasure geven aan onszelf is echt iets wat we heel makkelijk verplaatsen naar ‘straks’, ‘later’, ‘als ik mijn to-do-list af heb’, ‘als het weekend is’ of misschien zelfs…’als ik straks vakantie heb’.

Het is de hoogste tijd dat wij, ambitieuze, bewuste vrouwelijke ondernemers onze PLEASURE boven aan onze to-do-list gaan zetten. Wij vrouwen zijn gemaakt voor pleasure, voor genot, voor het grote ontvangen.  Wil je als ondernemer jezelf, je energie openen voor abundance, winst en het grote genieten? Kom dan mee doen aan een avondje ‘On the Spot’ Pleasure to Profit!

Hoe kan je in elk moment pleasure creeren?

Je leert on the spot in de call welke manieren er allemaal zijn om pleasure toe te voegen aan wat je aan het doen bent. Het is letterlijk bij ALLES mogelijk. Raise your vibration right now!

Vergroot je feminine magnetism door pleaure tot prioriteit te maken!

Je ontdekt wat er in jou verandert als je pleasure boven aan je prioriteitenlijst gaat zetten. Hoe jouw energie verandert in een magneet.

Leer waarom meer genot nou tot meer geld leidt.?

Ik vertel je precies waarom het toevoegen van meer genot tot meer geld leidt. Hoe dit voor mij en mijn klanten heeft gewerkt.

Laat je inspireren door pleasure, mindset & embodiement!

Op 7 mei start mijn FLAGSHIP Pleasure Queen Programma!! Natuurlijk hoop ik je op deze avond te inspireren om hier JA tegen te zeggen.

On the spot coaching/support!

Voor het allereerst maak ik in een FREE EVENT ruimte voor ‘on the spot-coaching/support’ voor jou! Jij mag ál je vragen stellen aan mij over waar jij tegen aan loopt in je bedrijf op dit moment. Je krijgt direct een shift in jezelf en zult ervaren hoe het is om in mijn space te zijn!

Waarom zou je hier bij willen zijn als ondernemer? Goede vraag! Waarom zou je je woensdagavond hier aan besteden?

 Okay. Hear me out.

Ik ga in dit Online Event wijsheid met je delen die een combinatie is geworden van alle mega teachers van wie ik heb mogen leren de afgelopen 3 jaar. Layla Martin, Julia Wells, Ashae Sundara (allemaal Pleasure Queens ten top!).

Het toepassen van pleasure en het creëren van een rock solid mindset hebben mij uit de loop van geen klanten, té weinig inkomsten, ‘een stap vooruit en twee stappen terug’ gehaald. Het heeft mijn omzet verdrievoudigd in 1 jaar tijd!!!

Ik wil dat jij ook leert dat je niet hoéft te ploeteren, continu onzeker te zijn, door de bomen het bos niet meer kunnen zien…

Ik gun jou een ondernemend leven vól pleasure, vol ontspanning, simplicity en feminine values. Op deze avond ga je hier een flinke taste van krijgen en zal je direct een shift in jezelf voelen.

 

Vanaf het begin geniet ik zo van jouw embodiement van pleasure. Het zit m juist in de kleine dingen en dat straal jij zó enorm uit. Niets is jou te gek eigenlijk, en alles mag er zijn en daarmee creer je een mega veilig gevoel in de groep. Dat is waarom queens onder jouw vleugels groeien en shiften!  Je wijsheid in de coaching is zo on point elke keer, dat heeft mij zoveel verder gebracht. Je bent er écht voor ons allemaal!

Marleen (deelnemer Pleasure Queen MasterMind)

Ademtherapeut, Adem in Balans

Bij Andrea…what you see is what you get! Je hebt een groot invoelend vermogen, je durft te vragen, je beweegt ook met gemak en pleasure in die hoek waar je zelf liever niet kijkt.  Ook wanneer je zelf denkt dat er niks meer te coachen is, is er altijd ruimte vanuit onverwachtse hoek. Ik heb veel van je geleerd. Fijne energie, abundance, vrouwelijkheid. Het gevoel van ‘dit wil ik ook!’. Thnx!

Jeanine (deelnemer Pleasure Queen MasterMind)

Ostheopaat voor vrouwen, Jeanine Koning