A life without pleasure feels void of life, there is no spark to it,  no tasty juice that makes it feel vibrant. When you live without allowing or experiencing pleasure, life feels more like something to get through than something to be enjoyed and relished. Feminine pleasure brings a sparkle, a tingle, a sprinkle of joyful light. Pleasure wakes you up and turns you on, and life becomes enjoyable and delicious.

Yes Yes Yes!! Vanaf aanstaande woensdag kan je mijn les Wake Up In Your Feminine Pleasure ONLINE volgen!! Nu kan je erbij zijn vanaf de ‘corona-proof’ plek; je eigen huis :-).

Feminine Pleasure.

Als een vrouw ontwaakt in haar bekkengebied, opent zij zichzelf voor haar grootste kracht, haar creativiteit en haar capaciteit om immens veel pleasure in haar lichaam te ervaren. Leven vanuit je Goddess-nature brengt een natuurlijke staat van aliveness & joy met zich mee.

In contact staan met je feminine pleasure brengt je:

  • zelfvertrouwen
  • een gevoel van passie voor het leven
  • mindblowing orgasms
  • een vervullend seksleven,
  • diepe zelfliefde en liefde voor je lichaam

 ‘When a woman embraces her pleasure she has her way with the world. So….stay juicy, don’t dry up!

Er zijn zoveel vrouwen die compleet disconnected zijn van hun bekkengebied. Ze ervaren weinig genot en zijn vaak ver verwijderd van hun ontvangende, zachte en stromende vrouwelijke energie.

Vaak betekent dat ook een gebrek aan diepe zelf liefde en daardoor een kritische houding naar zichzelf en hun intieme delen. 

In onze maatschappij leren we vooral dat onze seksualiteit iets is waar wij ons voor moeten schamen. Of het vooral niet te veel moeten laten zien. No wonder….dat zoveel vrouwen niet verbonden zijn met de magie en kracht van hun seksualiteit. 

 

De lessen

In mijn online lessen leer jij hoe je een stevige bedding in je vrouwelijke essentie kunt gaan ervaren. Zodat je in de hectiek van alle dag in contact kunt blijven met je feminine pleasure.  Je inner goddess mag zich aan je laten zien en je laten voelen hoe het is om vanuit deze energie in het leven te staan.

Vanuit de tantra wordt het gebied van je geslachtsorganen, bekkenbodem en onderbuik gezien als het centrum van power, aliveness en creatie energie.

 

Je krijgt tijdens deze les prachtige en krachtige begeleide oefeningen die jou ondersteunen bij het in contact komen met je ware kracht en natuur die schuil gaat in je bekkengebied. Je gaat voelen hoe het is om vanuit zachte kracht te leven en de flow van je vrouwelijke essentie veel meer op de voorgrond te zetten.

 

 RELEASE Stuck Energy Special!

 

Deze les is speciaal voor alle vrouwen die hun gestagneerde energie en opgepotte emoties in beweging willen brengen, zodat er meer ruimte ontstaat voor de stroom van seksuele energie/levensenergie.

In deze les begeleid ik je door een aantal verschillende vormen van energy release. Ik help je om op diep niveau in je lichaam contact te maken met je sensaties en deze in beweging te brengen.

The feminine is vloeiend, stromend, voelend. Als je helemaal ‘op slot’ zit, is het erg lastig om de flow van je feminine pleasure door je heen te laten stromen. Dit geldt ook voor als je veel in je hoofd zit.

Alle oefeningen die we doen helpen je om uit je hoofd te komen en in je lichaam te zakken en alles in stroming te brengen!

Na afloop zal je je stromender dan (misschien wel) OOIT voelen :-). Doe je mee?

Datum en tijd:

Zondagochtend 10 mei van 10.00-11.30 uur.

Hoe werkt het?

Deze les geef ik via ZOOM. Dit betekent dat we allemaal IN BEELD zijn (behalve als je ervoor kiest je camera uit te laten, wat ook helemaal okay is). Op de dag van de Online Les krijgt je een link voor ZOOM en verdere instructies voor het volgen van een optimale les.

 

De locatie van deze lessen is:

Jouw eigen sacred space!

Zorg dat je voor de 1,5 uur van de les niet gestoord kunt worden en dat je een heerlijk  fijn plekje maakt voor jezelf.

 

Ik ben Andrea Davelaar, Sexual Empowerment Coach voor vrouwen. Ik support vrouwen om zich diep te verbinden met hun seksuele centrum. Ik begeleid hen naar een leven vol feminine pleasure !

Mijn pad naar seksueel ontwaken startte 3 jaar geleden. Ik voelde me toen vaak moe, altijd maar zoekende naar wie ik nou was, mijzelf continue vergelijkend met andere vrouwen en ik had een super laag libido.

Op een dag werd ik wakker en wist ik dat ik niet dood wilde gaan zonder de ervaring van mindblowing seks en diepe vervullende orgasmes. De reis daarnaar toe heeft me nog veel meer gebracht dan de twee dingen die ik zocht.

Sinds ik thuis ben gekomen in mijn vrouwelijke essentie voel ik me zachter, krachtiger, liefdevoller, zelfverzekerder en sensueler dan ooit te voren.

Ondanks dat ik al vele opleidingen en trainingen had gevolgd voor mijn eigen ontwikkeling. En ondanks dat ik al 10 jaar als Trainer en Coach werkte in de zakelijke wereld….heeft niets mij dichter bij mij zelf en bij de godin in mij gebracht dan het ontwaken in mijn feminine pleasure!

 

Andrea really is a powerful facilitator for female empowerment and transformation. I worked with her on different issues and desires in several sessions. Together with her I was able to take further steps into owning my power, taking responsibility for what I want and to show up for myself 100%. She has the rare beautiful gift to hold space in which I feel fully safe and seen, she is so lovingly encouraging that my system trusts to melt into transformation. Her intuition is always so on point. And her radiance and energy is inspiring and contagious. I am filled with gratefulness about having connected with her

Melanie Wenzel

Andrea  is heel prettig in het contact. Met de juiste intentie en veel begrip. Ik kon haar ook echt goed volgen tijdens de oefeningen en ik kon echt contact maken met mijn lijf. Ze prikte door dingen heen en confronteerde me op een prettige manier met mijzelf. 

Ik voel me zelfverzekerder als seksuele en sensuele vrouw, en ik weet hoeveel kracht er in mijn bekkengebied aanwezig is. 

Mayke

Onder begeleiding van Andrea mocht ik steeds een laagje dieper in mijzelf ontdekken. Van iemand die haar vrouwelijkheid het liefst ontkende ben ik in een aantal maanden veranderd in een vrouw die geniet van haar lichaam en haar vrouwelijke kracht. Ik kan eerlijk zeggen dat ik nu pas echt goed kan ervaren waar ik blij van word en weet de passie in mijzelf nu steeds opnieuw te vinden en in te zetten zowel in mijn relatie, als mijn werk, moederschap en andere gebieden. Ook weet ik na 40 jaar eindelijk hoe mooi het is om een orgasme te ervaren en dat is een enorme verrijking in mijn leven op heel veel vlakken. Ik ben Andrea dankbaar voor haar liefdevolle  aandacht en de veilige ruimte  die zij mij bood en haar afgestemde oefeningen en tips.

Youssi Raams

De workshop bij Andrea was ongelooflijk liefdevol, vrouwelijk en inspirerend. Een hartverwarmende openheid. Het is mij daardoor gelukt om contact te maken met een deel van mijzelf waar ik normaal maar moeilijk bij kan. Ik ben heel dankbaar voor de ruimte die Andrea schept om contact te kunnen maken met gevoelens en het vrouw zijn. 

Lillian (deelnemer workshop 'Embrace your pleasure & release your pressure' in Almere)

Wat ontzettend fijn om een avond contact te maken met mijn pleasure. Even focus op waar ik blij van word, wat ik fijn vind en waar mijn hart ligt. Super fijn begeleid door Andrea, aan alles is gedacht. Zeer warm aanbevolen deze workshop.

Naomi (deelnemer workshop 'Embrace your pleasure & release your pressure' in Almere)