PLEASURE ~ ONTVANGEN ~ PROFIT

Play your way to 10K!

Okay, ladies, ik schrijf deze ‘salespage’ na een overheerlijke yummy self pleasure sessie van 30-45 minuten. Mijn hele lijf gloeit, ik voel me diep verbonden met mijn lichaam, met mijn essentie. Het voelt alsof er gouden glitters door mijn lijf stromen. Dit is de embodiment van pleasure die mij naar succes heeft gebracht!

 Ben jij een vrouwelijke ondernemer die graag haar bedrijf wil opstarten of naar de NEXT LEVEL wil brengen zonder dat je hiervoor je pleasure of innerlijke rust hoeft op te geven?

Besef jij ook dat succesvol zijn niet lukt door ‘alleen maar’ de juiste strategie te volgen? Weet jij ook deep down dat jouw ENERGIE het aller-aller-aller belangrijkste is om klanten aan te trekken?

Natuurlijk vraagt het werk en inzet van jou om je bedrijf winstgevend te laten zijn, maar er is geen enkele reden waarom jouw succes ten koste zou moeten gaan van je gezondheid, je relatie(s), de relatie met je (eventuele) kinderen, je seksleven, of je geestelijke gezondheid.

Of je nou al jaren aan het ‘aanmodderen bent’ en nog steeds niet je gewenste omzet hebt gedraaid, of je hebt een succesvol bedrijf opgebouwd, maar je bent continue gestresst, uitgeput en altijd maar aan het werk…..

Ik ben hier om je te vertellen dat je een succesvol bedrijf kunt runnen EN je super fucking good kunt voelen!! Maar dan bedoel ik  ook echt FULL BODIED PLEASURE GOOD!!

Jij…..

Hebt waarschijnlijk al meerdere curssusen gevolgd voor je bedrijf, mogelijk een funnel gebouwd (die niet loopt zoals je wilt), vele webinars bijgewoond, maar je bent nog steeds niet waar je wilt zijn (that was me a few years ago…)

 

Merkt dat te veel van wat je doet vóelt als hard werken.

 

Voelt je gefrusteerd, met momenten boos, en teleurgesteld in waarom het voor jou nog steeds niet werkt.

 

Voelt je geregeld jaloers op andere ondernemers die wel hun gewenste omzet draaien (en meer!).

 

Doet écht wel veel aan self care, maar je voelt nog steeds geen pleasure IN JE LICHAAM.

 

Bent vooral aan het aanmodderen en je ‘doet maar wat’ met je bedrijf. Je energie is ‘all over the place’.

 

Schiet lichtelijk tot enórm in de stress op het moment dat je wilt gaan verkopen

 

Het hoogtepunt van één succesvolle maand verdwijnt snel weer omdat je direct de ‘druk’ voelt om opnieuw te moeten presteren.

 

Je gevoel van zelf waarde hangt erg aan hoe succesvol je bent.

 

 

 Hoe zou het zijn als je super goed betaald zou krijgen voor de zielsmissie die jij hebt voor de wereld, terwijl het ondernemen super delicious voelt?

 

Zeg maar dag tegen de dagen waarin je vastzit aan je telefoon of laptop, waarin je zelden écht een dag vrij nam van je bedrijf, of dat je werk slechts als een ‘hobby’ voelt, of tegen het gevoel dat wat je doet nooit genoeg is….

Ik heb jaren in mijn bedrijf maar wat aangemodderd, ik was totaal ongefocussed en mijn energie was all over the place. Ook al deed ik allerlei trainingen en cursussen, en spendeerde ik duizenden euro’s aan business support,….zoekende naar dat ene element wat voor mij ontbrak om echt door te breken.

Ik snapte maar NIET wat mij ‘tegenhield’ om écht naar die magische 10K per maand te groeien. Ik ben gaan experimenteren met facebook advertenties, met een funnel, met gratis challenges, met facebook groepen,…maar niks werkte écht. Herkenbaar? Voor mijn gevoel deed ik álles toch, wat ik moest doen???

 

Wat ontbrak er nou, om die ideale klanten aan te trekken, mijn programma’s uit te verkopen, de 10K per maand binnen te brengen?

Want voor mijn gevoel had ik DAT succes nodig om me goed te voelen. DAN zou ik succesvol zijn en me heerlijk voelen…

 

Het geheim om een bedrijf te runnen waarbij je je fucking goed voelt….

is je GOED GAAN VOELEN!

 

 

Ja, je leest het goed, het is zo simpel. Om een leven en een bedrijf aan te trekken, te creëren wat onwijs juicy en full of pleasure voelt, moet je jezelf EERST heel erg yummy, delicious & super juicy gaan voelen. Je innerlijke vibratie verhogen. Je lichaam en geest vullen met pleasure. DAN ga je dezelfde energie naar je toe trekken. Law of Attraction, right?

Er zijn vele coaches die feminine embodiment teachen, maar de waarheid is, je kunt hartstikke goed zijn in pleasure, en nog steeds geen klanten binnen halen.

Of je leert hoe je een strategie op moet zetten (bijv een funnel), je leert erbij hoe je een ondersteunende mindset moet creëren, maar daar leer je weer niks over ‘feeling good’.

 

De kracht zit in de combinatie van PLEASURE, MINDSET WERK, EMBODIMENT & EEN SIMPELE STRATEGIE. 

 

 

ENTER…the world of business & pleasure..in de

niet zo maar een MasterMind.

Dit is de meest juicy & delicious MasterMind die er bestaat!!!

Eentje waarin je energie als ondernemer compleet zal transformeren.

Je zult stralen vanuit zelfvertrouwen en 100% achter jezelf kunnen staan.

Hier leer je hoe je geld kunt verdienen én je super juicy kunt voelen.

Je leert hoe je seksuele en sensuele energie de fuel voor jouw bedrijf kan zijn.

Als je alles hierboven hebt gelezen, voelt het misschien als een ver van je bed show. Het feit dat je op deze pagina kijkt, betekent hoogstwaarschijnlijk dat jij:

* moeite hebt om te ontspannen én echt te genieten van het ondernemen.

* pleasure pas ‘mag’ als alle to-do-lijstjes zijn afgewerkt.

* seksualiteit en ondernemen twee totaal verschillende werelden zijn voor jou.

* je nog geen overvloed en succes ervaart in je bedrijf.

* je vooral vanuit je hoofd en vanuit ‘moeten’ aan het creëren bent.

* je vast loopt in angst, twijfel of frustratie als dingen niet gaan zoals je gehoopt had.

* je marketing tools in hebt gezet, maar er geen resultaat uit krijgt.

* weinig verbinding hebt met je seksuele energie, je TURN ON, je pleasure.

* je misschien wél veel contact hebt met je seksualiteit, maar geen idee hebt hoe je dit in moet zetten ten gunste van je bedrijf.

 

Lees dan zeker verder, pleasure Queen….

Ik zal me eerst eens verder voorstellen:

 

 

 

 

 

 Hi, ik ben Andrea Davelaar, jouw Pleasure Queen !

Pleasure is de fuel achter mijn goedloped bedrijf. Ik draai maandelijks een omzet tussen de 5 à 12.000 euro. En elke maand wordt dit meer. Dit in vergelijking met maanden waarin ik nét 1000 euro binnenhaalde.

Ik ben één van de weinige ondernemers die pleasure gebruikt als SUPER POWER om het ondernemen te ervaren als FUN, EASY en full of PLEASURE.  Mijn programma’s zijn steeds uitverkocht, mijn lessen bij de Bewustzijnschool zitten vanaf dag 1 vol, en mijn 1:1 coachingsplekken zijn meestal snel weggegeven.

Mijn transformatie van een vermoeide moeder met een bedrijf waarbij ik maar wat aanmodderde EN een vrouw met een lage seksdrive, NAAR een energieke, stralende vrouw met een bloeiende onderneming en een florerend seksleven én een waanzinnig self pleasure leven is REAL!! 

Seksueel stromen, pleasure geven aan mijzelf op allerlei manieren, mijzelf tot op het bot liefhebben, hebben niet alleen mijn seksleven veranderd, maar dus ook de manier waarop ik mijn bedrijf run. 

Mijn leven voelt als een aaneenschakeling van heerlijke momenten. Het stroomt. En als ik in de angst of twijfel schiet, dan heb ik tools die de angst kunnen transformeren VIA de weg van pleasure (natuuuurlijk leer je dat in dit programma!) 

Ik twijfel op geen enkele manier aan dat deze Pleasure Queen MasterMind EPIC gaat zijn voor jou!

De transformatie in mijzelf EN in mijn bedrijf is mijn enorme drive om dit door te geven aan JOU. Ik wéét dat elke vrouw het in zich heeft om stromend, seksueel, orgastisch EN succesvol te zijn. In de afgelopen 2 jaar ben ik opgeleid door Layla Martin aan haar Tantric Institute for Integrated Sexuality tot Sex & Love Coach.  De tools die ik daar heb geleerd zijn EPIC.

Deze tools zijn gericht op een transformatie op Body, Mind & Soul level. En via andere teachers heb ik geleerd hoe ik pleasure een nog grotere rol kan geven in mijn bedrijf. Toen ik écht vol voor pleasure koos, ging mijn bedrijf stromen en verkocht ik in 3 weken tijd mijn half jaar programma uit. En is er een staan er al vrouwen op de lijst voor de volgende ronde!

De manier waarop ik mijn bedrijf run is compleet veranderd, pleasure is the key to ease, flow & success!

Wat omvat deze MasterMind, give me the juicy details! 

* De mastermind duurt 6 maanden en start op maandag 14 september.

* Elke maand ontvang je 1 coachingsessie met mij van 60 minuten via ZOOM.

* Elke maand zijn er 2 Interactive Calls via ZOOM, met max 8 ondernemers tegelijk. Je krijgt een hotseat van 15 minuten en wordt on the spot gecoached door mij.

* Elke maand geef ik 2 ONLINE trainingen van 1,5 uur over alle juicy onderwerpen die nodig zijn om pleasure & profit te gaan ervaren in je bedrijf. Denk aan: Pleasure, Mindset Werk, Money Mindset, Sexy Sales, Feminine Embodiment, Masculine Structure, Simpele Strategie, Lanceren met Pleasure & Fun, Seksualiteit in je business, Sensual Surrender. En andere onderwerpen die nodig zijn voor de groep. Het zullen ook geregeld meer workshops zijn van 1,5 uur waarin ik je ook begeleid door diepgaande én/of super juicy oefeningen.

* Een Facebookgroep wat het sensual centre is van deze MasterMind. De plek waar we elkaar ontmoeten, waarin je mag braggen, mag shinen, mag oefenen met zichtbaar zijn, waar je je struggles mag delen en waarbij je in liefde en support wordt ontvangen. ALLES van jou mag daar zijn.

 

Deze Pleasure Queen MasterMind vraagt een investering van jou van 500 euro per maand (ex btw). Payment Plans zijn bespreekbaar.

Stuur ajb ook een mail naar andrea@ohmygoddess dat je mee gaat doen!!

 

 

It will rock your world. Change your life. And let your Pleasure Queen shine!

 

 

Ik kan me voorstellen dat je dit leest en een deel van jouw tintelingen voelt in je lichaam omdat dit eigenlijk is wat je heeeeel graag wilt voelen in je dagelijks leven als ondernemer. Pleasure wat leidt naar Profit.

Tegelijkertijd voel je een angst….want tja…seksuele pleasure…oelalala…en ontspannen tijdens het ondernemen? Kiezen voor gemak en flow ipv voor keihard werken en continue productief zijn?

Dit is wat ik weet…

* Deze  MasterMind is niet voor iedereen.

* Als je droge saaie marketingtools wilt volgen net als iedereen dat doet, dan is dit niks voor jou.

* Als je je in allerlei bochten wilt wringen om klanten aan te trekken,…be my guest,..dan is dit niet jouw programma.

* Als je liever vanuit de mannelijke energie strategieen blijft bouwen, sla dit dan over.

 Maaaaarrrrr……

* Als jij meer pleasure in jezelf omhoog wilt halen en je Inner Pleasure Queen achter het stuur wilt hebben in jouw bedrijf…then…I’ve got you!

* Als jij op wilt vallen tussen alle andere ondernemers die niks weten van seksuele pleasure, then…I’ve got you!

* Als jij geld wilt gaan verdienen en klanten aan wilt trekken door precies te doen wat TURNS YOU ON? Dan zit je hier helemaal goed !

* Als jij vanuit ease, flow en so much pleasure naar het innerlijk licht in jouw wilt groeien, dan nodig je van harte uit om mee te doen!

Aangezien dit de primeur is van de Pleasure Queen MasterMind, heb ik hier onder aanbevelingen geplaatst van vrouwen die aan andere programma’s van mij deelnamen. Je ziet daar de impact van het werk wat ik doe en de support die ik lever!

Ik ben intens dankbaar voor ons groeiproces samen. Als ik kijk waar ik stond en waar ik nu sta…wereld van verschil!! Ik voel zoveel meer liefde in mijn lichaam en energieen stromen.

Ik heb genoten van alle momenten van sisterhood. I really felt it !

Lieve Andrea, dank je wel voor alles!

Anke

Deelnemer Groepsprogramma Voluit Vrouw ZIJn

Ik ben zooo blij dat ik de keuze heb gemaakt voor dit programma (Voluit Vrouw Zijn). Het heeft me zoveel handvatten gegeven en waardevolle informatie. Enorm blij met alle begeleide oefeningen en dat het allemaal beschikbaar blijft.

Lieve Andrea, wat jij doet/kan is fantastisch! Dank dank dank.

Chantal

Deelnemer Groepsprogramma Voluit Vrouw Zijn

Dank jullie wel allemaal voor de bijzonder tijd samen en het feit dat wij elkaar hebben mogen leren kennen. Heel bijzonder hoe we ons vrij en veilig voelden om heel veel met elkaar te delen en zo ieder onze eigen weg te volgen. Voor mij persoonlijk vond ik het een leerzame en confronterende tijd waarin ik mijzelf toch ook weer tegen kwam t.a.v. self care en self pleasure. Echt de tijd nemen voor mijzelf in een druk werkend gezinsleven is toch voor mij een uitdaging.

Dankzij Andrea’s fijne oefeningen zal ik nog vaak tijd voor mijzelf gaan maken, Dank Andrea voor de altijd zo fijne sessies, je fijne stem om naar te luisteren en de spiegel die je me voorhoudt.

Anoniem

Deelnemer Groepsprogramma Voluit Vrouw ZIjn

Ik wil Andrea ontzettend graag bedanken voor de lessen ‘Wake Up In Your Feminine Pleasure’ die ik heb bijgewoond.

De Breathwork meditatie heeft zoveel losgemaakt! M’n orgasmes zijn veel intenser en mede door jouw lessen heb ik een veel betere band met mijzelf en mijn vrouwelijkheid.  Je hebt mij veel inspiratie gegeven voor mijn helingsproces. Fijn dat ik daarmee aan de slag kon.

Ik heb sinds kort veel meer zelfvertrouwen op het werk. En toen een collega vroeg of ik me empowered voelde zei ik JA. Toen besefte ik me dat mijn groei op werk te maken had met jouw lessen!

Ik hoop dat nog veel meer vrouwen hun feminine power kunnen gaan ontdekken!

 

ML F

Deelnemer les Wake Up in Your Feminine Pleasure

Stuur ajb ook een mail naar andrea@ohmygoddess dat je mee gaat doen!!