Jouw pad naar uitverkochte programma’s zonder struggle, stress & overwhelm.

Maar mét ease, pleasure en flow!

Ben jij klaar met alle stress, angsten, ongemakken en onzekerheden tijdens het lanceren en verkopen van je diensten, programma’s, of je 1:1 coachingspots? Zou je willen dat je als een magneet je klanten naar je toe trekt terwijl JIJ je super goed voelt, gedurende de HELE launch?

Okay, Queen, you are my kinda girl!! Blijf doorlezen, you’ll love it!

De waarheid is,.. lanceren is niet super ingewikkeld. Je hoeft geen mega technische funnels te bouwen, en perfecte posts te schrijven.

Lanceren kan onwijs full of FUN zijn, vol met celebrations, vol van ease en flow.

Natuurlijk heb jij alles al geprobeerd, je bent tenslotte een ambitieuze ondernemer. Je WILT succesvol zijn!

Of in elk geval heb je álles al overwogen,….free challenges, e-books, webinars, facebook advertenties, funnels….en grote kans dat je steeds weer iets nieuws gaat proberen omdat hetgeen je doet niet werkt…

Elke keer start je vól enthousiasme met het lanceren van je nieuwste programma, of course! Want wat JIJ creëert is nodig in de wereld, en je hebt super veel waarde te bieden. Alleen je krijgt het niet verkocht. Althans niet in de aantallen die je zooo graag zou willen.

 Je doet álles wat je zou moeten doen, je werkt al je lijstjes af, maar de gewenste resultaten blijven uit. 

Want weet je,….jouw bedrijf draait op jouw  E N E R G I E, no matter welke strategie je kiest. Dus als jouw lancering volledig of grotendeels gebaseerd is op het volgen van een strategie, you won’t make it. Of je bent wel succesvol, maar helemaal opgebrand.

Oh my goddess,…stel je voor! Elk programma dat je lanceert brengt de klanten en het geld binnen dat je zo graag wilt ontvangen.

Stel je voor! Gedurende de hele launch ben jij aan het genieten, vieren, dansen, promoten, showing up, en ben je verankerd in een DIEP vertrouwen dat jij je programma uit gaat verkopen.

Stel je voor! Jouw diepste overtuiging is: It is ALL working! en ‘It gets to be easy!’ (of in het NL als je dat fijner vindt 😉

Door toe te passen wat ik JOU ook ga leren, zijn mijn maandinkomsten gegroeid van 0-1000 euro per maand (een jaar geleden), naar maanden van 10.000 euro tot zelfs 32.000 euro (omzet!).

En weet je, het was simpeler dan ik dacht. Ik ben mijn pleasure gaan volgen, ‘feeling good’ prioriteit gaan geven, mijn mindset werk als een malle elke dag gaan doen, én ik ben 1 simpele strategie gaan volgen. Deze strategie herhaal ik keer op keer. Met elke keer megá resultaten!

Dus, ik kan je gerust stellen. Ik ga je niet een nieuwe ingewikkelde strategie leren. Ik ga je ook niet voorschrijven hoe je je posts moet indelen. Ik ga je niet eens vragen om je ideale klant te omschrijven. Ik ga het ondernemen voor jou ZOOOOOOveel gemakkelijker en leuker maken.

 

Door te leren Lanceren met Pleasure…ben je klaar om verder te lezen?

Dit programma kan je starten voor 995 euro (inclusief btw)

EN

De eerste 5 aanmeldingen krijgen een GRATIS 1:1 Queen-coachingssessie met mij van 45 minuten. Deze sessie mag je tijdens de duur van het programma inplannen.

Maar hoe kan het dan dat het volgen van mijn pleasure leidde tot uitverkochte programma’s en een omzet van 32.000 euro in de maand september?

Het antwoord is simpel. Maar niet makkelijk. Tijdens het uitvoeren van mijn uiterst simpele, maar mega effectieve strategie voor lanceren, legde ik de vólledige prioriteit bij mijn pleasure &  mijn mindsetwerk.

Ik verbleef continue in de sweet spot van het ondernemen. Doelen zetten en acties uitvoeren vanuit mijn mannelijke energie, maar in volledige overgave, full on in pleasure vanuit de sweet feminine vibe.

Ik liet alle pogingen om een andere strategie te adopteren los en blijf vertrouwen op die ene strategie die leidde tot een uitverkocht YoniFlow programma, en een volle MasterMind (met 12 vrouwen).

De ene keer dat ik terug viel in mijn ‘oude’ manier van lanceren, (bij InstaPleasure) bleven de resultaten ook uit. Zo bewees ik aan mijzelf dat de Lanceren met Pleasure methode ECHT effect heeft.

 

In plaats van weg glijden in angst en onzekerheid, koos ik keer op keer voor ‘feeling good’ also known as PLEASURE! En mijn mindset werk bestond onder andere uit super juicy affirmaties, zoals:

Vrouwen kunnen niet wachten om zich in te schrijven voor mijn programma’s.

Al mijn programma’s zijn uitverkocht.

Everything is working.

It gets to be easy.

WEES WELKOM LIEVE ONDERNEMER!

ENTER…a whole new world.

Een online programma met een delicious impact!

Een zucht van verlichting in de wereld van het ondernemen.

Een deep awakening in your feminine pleasure.

A total game changer in your business!

Lanceren met Pleasure is een total game changer in jouw bedrijf. Ik ga je leren om af te stappen van ‘nóg meer doen’, pas vieren als je je succes hebt behaald, pas ontspannen/pleasure als je to-do-list is afgevinkt, continue je conversie rates in de gaten houden. Of je volgers aantallen, of het aantal reacties of likes.

Je kunt dit allemaal LOS LATEN! Hartstikke eng?? YES, of course.

Dit is nieuw. Zoals ik al zei. Een GAME Changer. Ik neem je mee. Stap voor stap. Kleine overzichtelijke stappen die jou met gemak en veel pleasure gaan helpen om met onwijs veel ease, flow en pleasure je programma’s te lanceren én uit te verkopen !

En nog los van de resultaten die je gaat behalen..misschien nog wel veel belangrijker is de ENERGIE, de VIBE waarmee je dit gaat doen. You will LOVE IT. Lanceren is voor mij écht oprecht een FEESTJE geworden!

Als je alles hierboven hebt gelezen, voelt het misschien als een ver van je bed show. Het feit dat je op deze pagina kijkt, betekent hoogstwaarschijnlijk dat :

* je moeite hebt om genoeg deelnemers te krijgen voor je programma’s, of voor je 1:1 coaching.

* je liever iemand bent die inspireert dan verkoopt?

* jij tijdens het promoten óf veel te veel gaat doen, of helemaal lam slaat en vroegtijdig afhaakt.

* je nog geen overvloed en succes ervaart in je bedrijf.

* jij zodrá je iets wilt lanceren heel snel al begint te twijfelen aan jezelf.

* je vast loopt in angst, twijfel of frustratie als dingen niet gaan zoals je gehoopt had.

* je marketing tools in hebt gezet, maar er geen resultaat uit krijgt.

* weinig verbinding hebt met je TURN ON, je pleasure. Omdat je vooral vanuit de mannelijke energie aan het promoten bent.

* je misschien wél veel pleasure/ontspanning/ease en flow kúnt ervaren, maar geen idee hebt hoe je dit in moet zetten ten gunste van je bedrijf.

 

Lees dan zeker verder, pleasure Queen….

Ik zal me eerst eens verder voorstellen:

Hi, ik ben Andrea Davelaar, jouw Pleasure Queen !

Pleasure is de fuel achter mijn goedlopend bedrijf. Ik draai maandelijks een omzet tussen de 8 à 12.000 euro. Met als laatste nu een maand van 32.000 euro. En elke maand wordt dit meer. Dit in vergelijking met vorig jaar met maanden waarin ik nét 1000 euro binnenhaalde.

Ik ben één van de weinige ondernemers die pleasure gebruikt als SUPER POWER om het ondernemen te ervaren als FUN, EASY en full of PLEASURE.  Mijn programma’s zijn steeds uitverkocht, mijn lessen bij de Bewustzijnschool zaten vanaf dag 1 vol, en mijn 1:1 coachingsplekken zijn meestal snel weggegeven. Op dit moment draaien er twee grote programma’s van mij, beide met 12 vrouwen er in.

Mijn transformatie van een vermoeide moeder met een bedrijf waarbij ik maar wat aanmodderde EN een vrouw met een lage seksdrive, NAAR een energieke, stralende vrouw met een bloeiende onderneming en een florerend seksleven én een waanzinnig self pleasure leven is REAL!! 

Seksueel stromen, pleasure geven aan mijzelf op allerlei manieren, mijzelf tot op het bot liefhebben, hebben niet alleen mijn seksleven veranderd, maar dus ook de manier waarop ik mijn bedrijf run. 

Mijn leven voelt als een aaneenschakeling van heerlijke momenten. Het stroomt. En als ik in de angst of twijfel schiet, dan heb ik tools die de angst kunnen transformeren VIA de weg van pleasure (natuuuurlijk leer je dat in dit programma!) 

Ik twijfel op geen enkele manier aan dat DIT PROGRAMMA EPIC gaat zijn voor jou!

De transformatie in mijzelf EN in mijn bedrijf is mijn enorme drive om dit door te geven aan JOU. Ik wéét dat elke vrouw het in zich heeft om stromend, seksueel, orgastisch EN succesvol te zijn. In de afgelopen 2 jaar ben ik opgeleid door Layla Martin aan haar Tantric Institute for Integrated Sexuality tot Sex & Love Coach.  De tools die ik daar heb geleerd zijn EPIC.

Deze tools zijn gericht op een transformatie op Body, Mind & Soul level. En via andere teachers heb ik geleerd hoe ik pleasure een nog grotere rol kan geven in mijn bedrijf. Toen ik écht vol voor pleasure koos, ging mijn bedrijf stromen en verkocht ik in 3 weken tijd mijn half jaar programma uit. En is er een staan er al vrouwen op de lijst voor de volgende ronde!

De manier waarop ik mijn bedrijf run is compleet veranderd, pleasure is the key to ease, flow & success!

Wat omvat dit programma? 

We gaan 12 weken samen op reis! In die 12 weken ontvang je super veel waarde van mij:

* Ik geef 6 LIVE trainingen van 1 uur via ZOOM die je dus LIVE bij kunt wonen!

* Een online leeromgeving waar je verschillende oefeningen vindt die je gaan helpen om je pleasure, mindset en embodiment on track te krijgen.

* 6 InterActive Calls van 1,5 uur waar je on the spot AL je vragen aan mij kunt stellen over jouw specifieke lancering. Of natuurlijk over alle info en oefeningen die je van mij hebt ontvangen. Je kunt dus live aanwezig zijn bij deze calls.

* Een super alive en vibrant Facebookgroep waar je AL je vragen kunt stellen, en waar je mega veel inspiratie en energie van zult krijgen, trust me! 

 

De 6 LIVE Trainingen staan helemaal in het teken van hoe je kunt lanceren met pleasure, met mindset en jouw unieke embodiment! Uiteraard worden al deze trainingen opgenomen en in de online leeromgeving geplaatst. Je kunt er dus ten alle tijde bij terug komen.

Deze InterActive Calls (om de week) zullen je als een racket lanceren richting jouw doel. Mijn support, the vibe in de Pleasure Based Groep is magisch en zet jou klaar voor succes. Je kunt direct gecoached worden door mij en al je vragen stellen.

In de Online Leeromgeving vind je verschillende oefeningen die horen bij een aantal trainingen. Deze kan je op je eigen moment ontdekken en gaan doen ! Precies als het jou uit komt.

De FacebookGroep is dé plek om jezelf uit te dagen in zichtbaarheid, in shinen, stralen, maar ook in het delen van je kwetsbaarheid, je struggle. ALL IS WELCOME!

In deze 12 weken krijg je werkelijk de tijd om alles wat je leert in de praktijk te brengen. Je kunt direct gaan toepassen wat je ontdekt. Je zult meteen resultaten gaan zien en voelen wat voor verschil het maakt als je kiest voor PLEASURE.

 

It will rock your world. Change your life. And let your Pleasure Queen shine!

 

 

Voor dit prachtige programma betaal jij 995 euro!

Klik op bovenstaande knop voor de mogelijke payment plans!

EN

De eerste 5 aanmeldingen krijgen een GRATIS 1:1 Queen-coachingssessie met mij van 45 minuten. Deze sessie mag je tijdens de duur van het programma inplannen.

EN AlS BONUS krijg je mijn 12-daags Online Programma Turn Up Your Sexual Energy.

Wat houden de LIVE trainingen in?

Training 1  MIJN one and only strategie die ik keer op keer toe pas waarmee ik gegroeid ben naar 32K in de maand!

* hier leer ik je exact welke stappen ik zet om magische resultaten te bereiken met je lanceringen!

* Je kunt dit direct toepassen. Als je nu geen lancering gepland hebt staan, no worries, die kan je any time gebruiken.

 

Training 2 Mindset Play voor lanceren met Succes

* Je leert hoe je affirmaties en journaling in kunt zetten als bizar krachtige tool om je doelen te bereiken.

* Je leert welke super juicy affirmaties jou in een pleasure-state brengen en je vól in het vertrouwen houden.

 

Training 3  Pleasure, pleasure, pleasure gedurende de je launch!

*  Je exact hoe je keer op keer terug kunt keren naar een staat van pleasure.

* Je leert precies wat ik bedoel met pleasure en hoe jij dat in jouw unieke situatie en omgeving kunt toepassen.

* Je leert de waaróm pleasure nou zo’n enorme super power is.

 

Training 4 Being in Alignment met wat je aan het promoten bent.

* Je leert de kracht van in alignment zijn met wát je aan het promoten bent.

* Je leert hoe je in je mega attractive energy kunt blijven voor jouw ideale klant. 

 

Training 5 Hoe blijf je in de sweet spot van het mannelijke en het vrouwelijke?

* Ik deel met je hoe je je mannelijke energie in kunt zetten om doelen te stellen en tot krachtige acties over te gaan.

* En je leert hoe je de gift van de vrouwelijke energie ten vólle in kunt zetten tijdens jouw lancering.

 

Training 6 Dit is de extra super juicy training over je seksuele energie!

*Deze training is voor jou als je ook nog je seksuele energie in wilt gaan zetten om je te doelen te behalen.

* Ik leer je waarom deze energie zo super krachtig is en op welke manier je dit kunt in zetten om als een magneet je klanten naar je toe te trekken!

 

 

Maar, Andrea, wat is dit nu precies…die pleasure in mijn bedrijf?
Gaat dit ook voor mij werken vraag je je wellicht af?  

Ik leer je stap voor stap hoe je pleasure kunt toevoegen aan je dag, je strategie, je content creatie, je mindset. Aan alles wat je nodig hebt om een vreugdevolle en succesvolle lancering te doen!

Alles wat ik jou ga leren, pas ik zelf dagelijks toe voor mijzelf in mijn ondernemingen zéker tijdens het lanceren van één van mijn programma’s. Dit heeft voor mij geleid tot een verviervoudiging van mijn omzet. Met ease en flow.

Ik heb zelf deelgenomen aan een programma waarin ik dit verdiept heb in mijzelf. Ik zag dat vrijwel alle deelnemende ondernemers meer klanten aan trokken, meer plezier ervoeren en veel minder stress hadden. Wat ik hier geleerd heb én alles wat ik zelf heb geleerd via Layla Martin geef ik met alle liefde en pleasure door aan jou!

Ik leer je één simpele strategie die jouw lanceringen een stuk makkelijker maken! Waardoor je met meer pleasure, ease en flow het einde van je promotie tijd dansend bereikt.

Ik weet hoe je seksuele energie en pleasure kunt inzetten voor jezelf, voor je eigen vibrant energy, maar ook hoe je deze energie kunt inzetten om je doelen te bereiken.

Naast alle pleasure ga je ook aan de slag met een super juicy & powerful mindset. Journaling, affirmatie.

En ja, dit gaat zéker ook voor jou en jouw onderneming werken. Mee doen aan Lanceren met Pleasure zal je energie totaal shiften in jezelf en dus in je bedrijf.

Je gaat dingen horen, leren en doen die je mogelijk nog nooit gehoord, geleerd of gedaan hebt. Het programma zit jam packed met super waardevolle informatie en oefeningen, waardoor je totaal zult transformeren hoe jij je lanceringen ervaart en wat de resultaten zullen zijn ! 

 

Ik kan me voorstellen dat je dit leest en een deel van jouw tintelingen voelt in je lichaam omdat dit eigenlijk is wat je heeeeel graag wilt voelen tijdens de periode van verkopen/lanceren/promoten.

Pleasure wat leidt naar Profit.

Tegelijkertijd voel je een angst….want tja…al die pleasure…oelalala…en ontspannen tijdens het lanceren? Kiezen voor gemak en flow ipv voor keihard werken en continue productief zijn?

Dit is wat ik weet…

* Dit online programma is niet voor iedereen.

* Als je droge saaie marketingtools wilt volgen net als iedereen dat doet, dan is dit niks voor jou.

* Als je je in allerlei bochten wilt wringen om klanten aan te trekken,…be my guest,..dan is dit niet jouw programma.

 Maaaaarrrrr……

* Als jij meer pleasure in jezelf omhoog wilt halen en je Inner Pleasure Queen achter het stuur wilt hebben tijdens jouw lanceringe…then…I’ve got you!

* Als jij op wilt vallen tussen alle andere ondernemers die niet weten hoe ze in pleasure moeten blijven tijdens de sales periode, then…you are in the right place here!

* Als jij geld wilt gaan verdienen en klanten aan wilt trekken door precies te doen wat TURNS YOU ON? Dan zit je hier helemaal goed !

Graag deel ik met jullie de feedback die ik kreeg van vrouwen die mee deden aan het Pleasure Queen Programma en vrouwen in mijn MasterMind.

Het is alweer enige tijd geleden dat we onze laatste sessie hadden. Mijn deelname aan het PQP programma was een kers op de taart. 

Zo mooi om te zien met welke passie je de groep ondersteunt. Hoe je vrouwen uitnodigt om in hun kracht te gaan staan. En de tools biedt om onze power weer te voelen. Door verbinding met ons lijf te maken en pleasure te ervaren. Self care zet je hoog op de lijst. Dat dat juist is wat je de nodige energie geeft om je te bloeien en te groeien, persoonlijk maar ook binnen je bedrijf. Daar hoeft de pleasure niet te ontbreken, in tegendeel! Het is je driving force. Pussy Power! 

En in de privé (online) sessies voelt je altijd in in het moment wat er nodig is. Soms totaal anders dan ik dan verwachtte. Je stemt je volledig af, op mij in dit geval, en weet altijd het te brengen naar waar het werkelijk over gaat als er weer eens een brij aan woorden je kant op kwam 😉. En daar had je dan een bijpassende krachtige oefening bij. Die ik nog altijd kan gebruiken. 

Je hebt me geleerd te genieten van een boodschap doen en van het ervaren van mijn zintuigen in de meest gewone omstandigheden. Het is niet van, ja als ik alles klaar heb kan ik genieten, nee het is altijd mogelijk om je daarmee af te stemmen. Je hebt me enorme eye openers gegeven. En als het even niet gaat trek ik me terug in mijn eigen kamertje en schrijf ik, waar je ook voor pleit om te journalen. Ik kom dan bij mij zelf en de wijsheid is er dan gewoon al. Hoe simpel! 

Me dat gunnen is wat ik van je geleerd heb en wat een betere moeder en partner en baas kan ik dan zijn! 

En dan het dansen, wat een krachtige tool om je gevoelens te laten stromen. Ik kan nog wel even doorgaan. Je hebt me veel gegeven, inzichten, praktische tools en voorzien van opnames van oefeningen. 

Ik ben voor het leven voorzien! Meer is er niet nodig. 

Prachtvrouw, wat ben ik dankbaar dat je op mijn pad kwam. Het is tijd voor mij om verder te gaan en wie weet kruizen onze paden nog eens weer. 

Een mooie zin uit een lied dat ik keer op keer luister is;

I am the light of my soul, I am beautiful, I am bountiful, I am bliss! I am I am. 

Marion v A

Al een tijdje volgde ik Andrea met veel interesse op Instagram. Bij de aankondiging van het Pleasure Queen programma voelde ik: oeh jaaaa, dat wil ik! Na even twijfelen (want: hoe ga ik dat betalen?), schoof ik mijn twijfels aan de zijkant. Ik voelde aan alles dat ik dit zo graag wilde en dat dit me zoveel zou brengen.

En wow, wat een transformatie heeft er plaatsgevonden. Ik heb heel veel geleerd, maar vooral voelde ik me zo gezien en gesteund door Andrea én de groep Pleasure Queens. De modules waren heel inspirerend en veel van de oefeningen zijn nu onderdeel van mijn Selfcare. In de online calls en Fb groep was de liefdevolle ondersteuning zooo fijn. Als ik in een bleh stuk zat, zei Andrea precies wat nodig was om me een belangrijk inzicht te geven.

Ik voel me krachtiger en vrouwelijker én sta mezelf toe mijn seksualiteit in te zetten bij het laten groeien van mijn bedrijf.

Dankjewel lieve Andrea!

Merel

Yogadocent/healer

Het Pleasure Queen Programma van Andrea heeft een grote impact op mij gehad.

Pleasure toevoegen en belangrijk maken in je leven en in je bedrijf is eigenlijk je innerlijk vuur aanwakkeren.

Door ontspanning, sensualiteit, plezier en een gezonde mindset kom je echt tot bloei, heb ik gemerkt.

Ik voel me krachtiger, vrijer en blijer, meer mezelf en ik ben opener geworden!

Lieve Andrea, dankjewel!

Heidi