Wil jij content schrijven en stories maken waar je volgers compleet van AAN gaan?

Content waarbij je volgers je energie voelen en door blijven scrollen op je pagina en fanatieke volgers worden van jouw Insta?

Jij en ik en alle andere deelnemende vrouwelijke ondernemers 100% voor FUN, EASE & KLANTEN op en via Instagram!

 

Vanaf 15 juni tot 17 augustus 2020.

 Okay, misschien schrijf je wel je dagelijkse of wekelijkse InstaPost? Je doet je best om ‘online’ actief te zijn. Af en toe stap je uit je comfort zone en doe je een InstaLive, maar ja, bijna niemand kijkt, dus dan doe je dat voorlopig maar niet meer.

Je krijgt vrij weinig likes of reacties en het lijkt alsof niemand wat geeft om jouw content. En klanten krijgen via Insta lijkt mijlen ver weg.

 KIJK….

Ik ga er vanuit dat JIJ echt super leuk bent, waardevolle dingen te zeggen hebt, je grappig bent, en dat je enorm geniet van je bedrijf. Je lukt je alleen helemaal niet om AL die leuke en juicy kanten van jezelf over te brengen op Insta.

# Je posts blijven saai en ‘middelmatig’.

# Het kost je elke keer moeite om vanuit pleasure een post te schrijven of een story te plaatsen.

# Insta levert je nog geen cént op.

# Voornamelijk je vrienden en familie reageren op jouw posts.

# Je snapt niet hoe anderen steeds maar zoveel reacties krijgen.

 Soms BAAL je gewoon van Insta…en voel je je mijlenver weg van

INSTA PLEASURE!

Maar ik denk dat jij…..

 } Posts wilt schrijven waar je vele likes en reacties op ontvangt?

} Posts die vele mensen willen lezen.

} De ene notificatie na de andere wilt ontvangen van mensen die hebben gereageerd via een DM op jouw story of post.

} Volgers wilt hebben die met veel plezier geld aan jouw producten of diensten willen geven.

} Je producten/diensten wilt kunnen verkopen vanuit jouw InstaPower!

Wil jij ook leren hoe je de Instagram kunt omtoveren tot een playground voor jouw juicy self en zo klanten naar je toe trekt met jouw magic energie?

DOE MEE AAN:

Niet zo maar een online programma, niet zo maar een InstaProgramma….this is REALLY JUICY!!!

 Dit programma gaat jouw zichtbaarheid op, plezier met en opbrengst via Insta compleet transformeren!!

Als je alles hierboven hebt gelezen, voelt het misschien als een ver van je bed show. Het feit dat je op deze pagina kijkt, betekent hoogstwaarschijnlijk dat jij:

* moeite hebt om vanuit flow & pleasure posts te schrijven.

* je erg in je hoofd zit en de teksten dus ook uit je hoofd komen en weinig energie uitstralen.

* pleasure en Instagram twee verschillende werelden zijn voor jou.

* je nog geen overvloed en succes ervaart in je bedrijf.

* je vooral vanuit je hoofd en vanuit ‘moeten’ aan het creëren bent.

* je vast loopt in angst, twijfel of frustratie als je geen likes, reacties of dm’s krijgt.

* je marketing tools in hebt gezet om posts te schrijven, maar er geen resultaat uit krijgt.

* je soms (of vaak) géén idee hebt wat je moet schrijven of waar je een story over moet maken.

* jezelf zo erg censureert dat je content ‘peper en zout’ energie blijft uitstralen.

 

Lees dan zeker verder, Insta Queen

Ik zal me eerst eens verder voorstellen:

 

Hi, ik ben Andrea Davelaar, jouw Pleasure Queen op Insta !

InstaPleasure is de fuel achter mijn goedlopend bedrijf. Ik draai maandelijks een omzet tussen de 8 à 12.000 euro. En elke maand wordt dit meer. Dit in vergelijking met maanden waarin ik nét 1000 euro binnenhaalde.

Ik ben één van de weinige ondernemers die pleasure gebruikt als SUPER POWER om het ondernemen en Instagram te ervaren als FUN, EASY en full of PLEASURE.  Mijn programma’s zijn steeds uitverkocht, mijn lessen bij de Bewustzijnschool zitten vanaf dag 1 vol, en mijn 1:1 coachingsplekken zijn meestal snel weggegeven.

Mijn transformatie van een vermoeide moeder met een bedrijf waarbij ik maar wat aanmodderde EN een vrouw met een lage seksdrive, NAAR een energieke, stralende vrouw met een bloeiende onderneming en een florerend seksleven én een waanzinnig self pleasure leven is REAL!! 

Op Instagram ben ik getransformeerd naar van een ondernemer die af en toe wat postte of stories maakte met een paar likes en NUL dm’s. Naar een ondernemer met een InstaProfiel waar iedereen DIRECT door gepakt wordt, blijft scrollen, blijft lezen.

Dagelijks ontvang ik vele dm’s met complimenten, vragen, reacties en heel vaak krijg ik mijn klanten via Instagram!

Zo vaak hoor ik hoe inspirerend mijn Instastories en mijn profiel is.

Mijn transformatie op Insta is REAL! Ik heb hiervoor heel veel zelf geleerd en gedaan EN ik InstaPleasure geleerd van meerdere buitenlandse InstaPleasureQueens, dus mijn wisdom is EPIC!  Niet de droge saaie InstaCursus. NEEE….dit is een online programma waar je van gaat kwijlen, je turned ON voelt en niet kan stoppen met schrijven of stories maken!!

 Wat omvat dit programma? 

* 10 weken met daarin 9 modules.

* Je ontvangt 9 keer een mail met daarin krachtige teachings en prachtige opdrachten voor de betreffende module. Het is een programma met 10 kleine stappen, zodat het behapbaar blijft en je langere tijd kunt oefenen met je nieuwe aanpak op Insta.

* Na 4 weken is er een week rust, integratie tijd.

* Een Facebookgroep waar we verbonden blijven en onze successen en ervaringen kunnen delen.

*  3 Interactive Calls via ZOOM waarin je alles aan mij kunt vragen en waarin ik nóg meer InstaPleasure met jullie zal delen.

 

In  10 weken leer jij hoe jij jouw content op Insta kunt krijgen op een GROOTSE manier (een super slimme en afgestemde strategie), je 100% gelooft dat wat jij te melden hebt, er toe doet, je energie van de posts en stories afspat en je mensen in je content trekt én hoe je ervoor kunt zorgen dat de mensen in de rij staan om met jou te gaan werken!

Deze Interactive Calls (3 keer in totaal) zullen je perspectief op Insta, Zichtbaarheid en Content compleet veranderen. Daarnaast ben je 10 weken lang aanwezig in mijn energie en zul je de transmissie voelen en ervaren van wat het betekent om vanuit gemak, flow & pleasure aanwezig en zichtbaar te zijn op Instagram.

De besloten Instagroep is de plek waar je vólledig in je kracht mag gaan staan. Je mag shinen, je mag opvallen, je mag jezelf helemaal laten zien. Precies zoals dat voor jou klopt. Instagram vorm geven vanuit pleasure betekent namelijk ook dat je geniet van andere ondernemers. Dat we elkaar upliften, laten shinen en van elkaar leren.

In deze 10 weken krijg je werkelijk de tijd om alles wat je leert in de praktijk te brengen. Je kunt direct gaan toepassen wat je ontdekt. Je zult meteen resultaten gaan zien en voelen wat voor verschil het maakt als je kiest voor PLEASURE op Instagram.

 

It will rock your world. Change your life. And let your Pleasure Queen shine!

 

 

Dit Instagram Programma lijkt op geen enkele manier op andere Insta cursussen. De manier die ik jou ga leren is gevuld met P L E A S U R E   als

F U E L voor jouw content, jouw embodiment en jouw magnetiserende energie!

 t houden de modules in?

Module 1 Strategie gevuld met Pleasure. 

 

Module 2 Hoe kan je content schrijven vanuit flow & pleasure.

 

Module 3 Hoe maak je InstaStories vanuit Pleasure?

 

Module 4 Vier verschillende types content die je op de juiste momenten in zet.

 

Module 5 Integratie Week (rust pauze & pleasure)

Module 6 Mindset voor Magische effecten op Insta.

Module 7 Hoe zorg je dat je angsten jouw niet tegenhouden? 

 

Module 8  Feminine Embodiment!!

* Je leert tools om in je lichaam te komen, pleasure te ervaren en te belichamen welke energie je uit wilt stralen.

* Je ontdekt hoe je jezelf in die heerlijke hoge frequency kunt krijgen.

* Je vrouwelijke energie mag stralen, mag naar de voorgrond, mag groeien. In deze module leer je HOE !

 

Module 9 Hoe kan je verkopen via Instagram met 100% vertrouwen en gemak? 

 

Module 10 Hoe zet je energetische grenzen voor jezelf !

 

Maar, Andrea, wat is dit nu precies…die pleasure voor mijn Insta?
Gaat dit ook voor mij werken vraag je je wellicht af?  

Ik leer je stap voor stap hoe je pleasure kunt toevoegen aan het schrijven van je content, het maken van stories en het verkopen via Insta.

Alles wat ik jou ga leren, pas ik zelf dagelijks toe voor mijzelf op Instagram. Dit heeft voor mij geleid tot een verviervoudiging van mijn omzet, vele nieuwe volgers, een stroom aan reacties, dm’s en potentiële klanten. 

Ik heb zelf deelgenomen aan een programma waarin ik me verdiept heb in Instagram vanuit Pleasure. Ik zag dat vrijwel alle deelnemende ondernemers meer klanten aan trokken, meer plezier ervoeren en veel minder stress hadden. Wat ik hier geleerd heb én alles wat ik zelf heb geleerd via Layla Martin geef ik met alle liefde en pleasure door aan jou!

Ik leer je simpele strategieën die jouw leven als Insta-Ondernemer een stuk makkelijker maken! Waardoor je met meer gemak de juiste klanten aantrekt.

Ik weet hoe je  pleasure kunt inzetten voor jezelf, voor je eigen vibrant energy, maar ook hoe je deze energie kunt inzetten om je doelen te bereiken via Instagram.

Naast alle pleasure ga je ook aan de slag met een super juicy & powerful mindset. Journaling, affirmatie.

En ja, dit gaat zéker ook voor jou en jouw onderneming werken. Mee doen aan het Online Insta Pleasure Programma zal je energie totaal shiften in jezelf, op Insta en dus in je bedrijf.

Je gaat dingen horen, leren en doen die je mogelijk nog nooit gehoord, geleerd of gedaan hebt. Het programma zit jam packed met super waardevolle informatie en oefeningen, waardoor je totaal zult transformeren hoe jij Instagram ervaart ! 

 

Ik kan me voorstellen dat je dit leest en een deel van jouw tintelingen voelt in je lichaam omdat dit eigenlijk is wat je heeeeel graag wilt ervaren bij het werken met Instagram. Pleasure wat leidt naar Profit.

Tegelijkertijd voel je een angst….want tja…pleasure…oelalala…en écht tevoorschijn komen als je totale zelf, schrijven vanuit embodiment en pleasure, jezelf uitdagen….? Kiezen voor opvallen, verleiden en écht zijn op Insta ipv middelmatig zijn, over het hoofd gezien worden, en beetje ‘half’ aanwezig zijn is spannend…!

Dit is wat ik weet…

* Dit online programma is niet voor iedereen.

* Als je droge saaie marketingtools wilt volgen net als iedereen dat doet, dan is dit niks voor jou.

* Als je ‘brave’ content wilt blijven maken en in je comfortzone wilt blijven, doe dit dan niet.

 Maaaaarrrrr…...

* Als jij meer wilt genieten van alle mogelijkheden die Instagram te bieden heeft en volop content wilt schrijven vanuit flow en pleasure.

* Als jij op wilt vallen tussen alle andere ondernemers die niks weten van pleasure, then…I’ve got you!

* Als jij geld wilt gaan verdienen en klanten aan wilt trekken via Instagram dan zit je hier helemaal goed !

Aangezien ik het InstaPleasure Programma voor het eerst lanceer, heb ik nog geen testimonials over dit programma. Wel heb ik testimonials van vrouwen die aan mijn Pleasure Queen Programma hebben deelgenomen.

Al een tijdje volgde ik Andrea met veel interesse op Instagram. Bij de aankondiging van het Pleasure Queen programma voelde ik: oeh jaaaa, dat wil ik! Na even twijfelen (want: hoe ga ik dat betalen?), schoof ik mijn twijfels aan de zijkant. Ik voelde aan alles dat ik dit zo graag wilde en dat dit me zoveel zou brengen.

En wow, wat een transformatie heeft er plaatsgevonden. Ik heb heel veel geleerd, maar vooral voelde ik me zo gezien en gesteund door Andrea én de groep Pleasure Queens. De modules waren heel inspirerend en veel van de oefeningen zijn nu onderdeel van mijn Selfcare. In de online calls en Fb groep was de liefdevolle ondersteuning zooo fijn. Als ik in een bleh stuk zat, zei Andrea precies wat nodig was om me een belangrijk inzicht te geven. 

Ik voel me krachtiger en vrouwelijker én sta mezelf toe mijn seksualiteit in te zetten bij het laten groeien van mijn bedrijf.

Dankjewel lieve Andrea!

Merel

Deelnemer Pleasure Queen Programma

Het Pleasure Queen Programma van Andrea heeft een grote impact op mij gehad.

Pleasure toevoegen en belangrijk maken in je leven en in je bedrijf is eigenlijk je innerlijk vuur aanwakkeren.

Door ontspanning, sensualiteit, plezier en een gezonde mindset kom je echt tot bloei, heb ik gemerkt.

Ik voel me krachtiger, vrijer en blijer, meer mezelf en ik ben opener geworden!

Lieve Andrea, dankjewel!

Heidi

Deelnemer Pleasure Queen Programma

Ik vond het een heel waardevol programma en ben blij dat ik meegedaan heb.

De journaling tool vind ik amazing, want ik heb nu een guideline in het gesprek met mezelf. En zo is dat met meerdere dingen, zoals tijdsindeling, actie/ rust balans en ruimte maken voor mijn angst en pleasure. Ik voel me meer verbonden met mijn lijf en daarmee mezelf.

Desiree

Deelnemer Pleasure Queen Programma

Ik wil Andrea ontzettend graag bedanken voor de lessen ‘Wake Up In Your Feminine Pleasure’ die ik heb bijgewoond.

De Breathwork meditatie heeft zoveel losgemaakt! M’n orgasmes zijn veel intenser en mede door jouw lessen heb ik een veel betere band met mijzelf en mijn vrouwelijkheid.  Je hebt mij veel inspiratie gegeven voor mijn helingsproces. Fijn dat ik daarmee aan de slag kon.

Ik heb sinds kort veel meer zelfvertrouwen op het werk. En toen een collega vroeg of ik me empowered voelde zei ik JA. Toen besefte ik me dat mijn groei op werk te maken had met jouw lessen!

Ik hoop dat nog veel meer vrouwen hun feminine power kunnen gaan ontdekken!

 

ML F

Deelnemer les Wake Up in Your Feminine Pleasure

    • dat ik weer vol in de flow en inspiratie zit. Dat ik support voel van Andrea en de andere pleasure queens (dank jullie!!! xx).
    • Dat ik een nieuw programma durf te lanceren dat veel meer past bij wie ik écht ben en wat ik echt wil.
    • Ook een fijn resultaat is dat er in de afgelopen periode momenten zijn geweest dat ik mezelf zowaar aantrekkelijk vind en dat ik het écht fijn vind om met mezelf te zijn en mezelf aan te raken. Dat is overigens zeker nog niet altijd het geval en daarom ben ik blij dat het programma nog niet afgelopen is.
  • Ik heb, zeker nu ik zo bevlogen aan het werk ben, nog erg de neiging om maar door te blijven werken. Dansen, self-pleasure en ontspanning zit nog niet 100 procent in mijn dagindeling. De ene dag meer, de andere dag minder.
  • Wel ben ik ervan overtuigt dat ik het beste kan creëren en manifesteren vanuit ontspanning. En les die ik niet zomaar vergeet.
  • Ook nieuw is dat ik véél meer ben gaan schrijven. Ik merk dat ik mijn angsten en ‘gedoe’ na het schrijven echt los kan laten. Super fijn!
Sara

Stuur ajb ook een mail naar andrea@ohmygoddess dat je mee gaat doen!!