Ben jij er klaar voor om 2020 het jaar van JOUW YONI te laten zijn? Om alle juices te laten stromen, om je levendig, vrij en seksueel stromend te voelen?

Wil jij dat iedereen in 2020 aan je vraagt waarom je zo straalt?

En wil jij je zo verbonden voelen met je seksualiteit dat JIJ precies weet wat je wilt in bed?

Dan ben je helemaal klaar voor Yoni FLow ! Een half jaar programma voor bewuste vrouwen die voluit willen stromen.

Ik snap het lieve vrouw, je wilt zo graag verbonden zijn met je vrouwelijke essentie, je sensualiteit, je seksualiteit, je aliveness. Leven vanuit flow, vanuit de stroming van aliveness en joy die ontspringt in je bekkengebied.

Natuurlijk ben je je al langer bewust van de disconnectie met je vrouwelijke centrum en wéét je dat je al jaren vanuit je mannelijke ‘doe doe doe energie’ leeft en werkt. Je seksleven is ook niet heel bevredigend en self pleasure voelt als een brug te ver.

Je wilt dit zo graag anders. Je wilt zo graag dat je je op je gemak voelt bij je eigen seksualiteit. Dat je zelfs kunt genieten van je eigen opwinding, je eigen lichaam en van je eventuele partner in de seks.  

Langzaamaan was je bijna je geblokkeerde seksualiteit als ‘normaal’ gaan zien? Niks heeft gewerkt, toch? En daarom voel je nu nog steeds:

* dat je veel moeite moet doen om ‘zin te krijgen in seks’.

* dat je partner meer voelt als een roommate dan je geliefde.

* dat je veel moeite moet doen om een orgasme te ervaren.

* dat self pleasure echt een ‘brug te ver is‘ voor je (maar je het eigenlijk wel heel graag wilt doen).

* dat je weinig of geen contact hebt met je yoni, je bekkengebied.

* dat je je niet stromend en vrij voelt van binnen.

* dat je je onzeker voelt over jezelf, je lichaam en hoe en wat je doet in bed.

* dat je géén idee hebt wat JIJ lekker vindt in bed, of wat je wilt. 

En dit veranderen voelt zo ‘onmogelijk’ voor je! Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Hoe je dit kunt transformeren in jezelf.

 

Kijk, natuurlijk ben je een super leuke vrouw! En heb je je leven aardig op orde. Een leuke baan, een fijne onderneming misschien, een gezellig sociaal leven, misschien een fijne partner en of kinderen.

Maar…..in de slaapkamer blijft het stil of iig gebeurt er te weinig. Voel je je ongemak, je onzekerheid, je twijfel, je ‘geen zin’ of je té mannelijke energie in eens op komen. Je weet dat dit ook invloed heeft op de rest van je leven, maar daar merk je het minder. In bed wordt het op eens weer pijnlijk duidelijk. Het wordt tijd voor de NEXT STEP, darling!

ENTER…

Yoni Flow

niet zo maar een groepsprogramma

Dit programma gaat je leven transformeren!!

En natuurlijk zet het je hele seksleven in een nieuw daglicht !

Hi, ik ben Andrea Davelaar, jouw Sexual Empowerment Coach. Als je nog niet van mij gehoord hebt, lag je waarschijnlijk onder een steen ;-).

Ik ben één van de weinige ondernemers die praat over seks, self pleasure, de-armouring, vrijen, je yoni en zoveel meer. Ik ben een open boek, en ik word geroemd om mijn taboe doorbrekende posts.

Mijn klanten transformeren hun seksleven, hun energie, hun sensualiteit door alleen al in mijn energie te zijn voor een langere periode (en soms al na één dag).

Ik ben de belichaming van de transformatie die mogelijk is! Binnen 2 jaar ben ik veranderd van een vermoeide vrouw (moeder) met een zeer laag libido en een eeuwige twijfel aan mijzelf of ik wel goed genoeg ben, naar een stralende sensuele en seksueel vrije vrouw. Ik ervaar meer flow, abundance en zelfvertrouwen dan OOIT tevoren.

Mijn carrière van 10 jaar als Trainer en Coach in de zakelijke wereld was de perfecte voorbereiding voor mij om nu vanuit VOLUIT MIJZELF ZIJN dit half jaar programma te begeleiden met 8 LIVE dagen !! Als ik voor een groep sta ben ik helemaal in mijn element. Mijn transmissie is voelbaar!

Ik twijfel op geen enkele manier aan dat DIT PROGRAMMA EPIC gaat zijn voor jou!

Mijn transformatie is mijn enorme drive om dit door te geven aan JOU. Ik wéét dat elke vrouw het in zich heeft om stromend, seksueel en orgastisch te zijn. In de afgelopen 2 jaar ben ik opgeleid door Layla Martin aan haar Tantric Institute for Integrated Sexuality tot Sex & Love Coach.  De tools die ik daar heb geleerd zijn EPIC. Gericht op een transformatie op Body, Mind & Soul level. Seksualiteit is geen puur fysiek ding. Het kan alleen transformeren als je alle lagen in jezelf aanraakt, onderzoekt en laat shiften.

De tools zijn gebaseerd op hedendaagse therapeutische modellen en oude tao-istische en tantrische principes.  De meest effectieve en krachtige oefeningen heb ik verzameld om jou ook naar een belichaming van jouw verlangen te leiden.  In dit HALF JAAR PROGRAMMA Yoni Flow!!

Wat omvat dit programma? 

* 8 LIVE bijeenkomsten van 9.30 -16 uur in Almere.

* Tussen de LIVE dagen in krijg je prachtige en krachtige begeleide oefeningen mee die je 3 x per week thuis moet doen.

* Een Facebookgroep waar we verbonden blijven en onze successen en ervaringen kunnen delen.

* Sisterhood!

* Een format om met je yoni-buddy wekelijks je ervaringen te verdiepen. 

* Tussentijdse Online GroepsCalls via ZOOM.

* Een gratis JADE EI!!!!

De 8 LIVE dagen vormen de basis van Yoni Flow. Daar om heen krijg je verschillende oefeningen, opdrachten en tools om tussentijds zélf verder te werken aan je transformatie.

Deze LIVE bijeenkomsten zullen een blijvende herinnering bij je achterlaten! We creëren een energie van liefde, veiligheid, sisterhood en pleasure. Tijdens elke bijeenkomst worden je zintuigen op onvergetelijke manieren geprikkeld. Oa. door de fluwelen stem van zangeres Naomi Bakels, goddelijke taarten, heerlijke geuren en magische muziek.

Waarschijnlijk voel je nu een enórm verlangen in jezelf en tegelijkertijd reageert je lichaam met angst, weerstand en gaat je hoofd allerlei excuses bedenken waarom je dit misschien maar niet moet doen.  Herkenbaar? 

Enige wat ik kan zeggen is: luister naar je lichaam! Gedurende dit half jaar zal je meer en meer leren en beseffen dat je lichaam alle wijsheid voor jou in zich draagt. En dat je yoni een plek is waar zoveel wijsheid te vinden is. Luister naar je yoni en vraag haar of zij aan dit programma mee wil doen! Ik weet al wat haar antwoord zal zijn!

Dit zijn de data van de live dagen in Almere.

De locatie:

De Open Ruimte

J. Bakerstraat 40

Almere (Muziekwijk)

Wat ik je in dit half jaar ga leren is het volgende:

 • Hoe je elke dag kunt leven vanuit pleasure.
 • Hoe je de energie van jouw yoni dagelijks bij je kunt dragen.
 • Hoe je de flow van aliveness & joy door je heen kunt laten stromen (we gaan er ruimte voor maken!)
 • Hoe je zoooo van jezelf kunt houden dat je jezelf ALLES waard vindt en gunt.
 • Hoe je van je seksuele zelf kunt genieten en de schaamte of de rem er af kunt halen.
 • Hoe je aan self pleasure kunt doen op een manier die vervullend, geweldig en liefdevol is.
 • En nog zoveel meer!
 • Het wordt EPIC ladies, en ik ga jullie dingen leren die ik nog nooit eerder met iemand gedeeld heb.

  Wohoooooo!!! Hoe heerlijk klinkt dat?

   

Hoe gaat je leven en je yoni veranderen tijdens en na YoniFlow?

ooooh, gosh ik weet niet eens waar ik moet beginnen met het beschrijven van de effecten van het ontwaken in je Yoni, in je Pleasure, in je Seksualiteit. Ik ga het natuurlijk toch benoemen, want jij wilt weten wat je te wachten staat, welke effecten je kunt gaan ervaren.

 

Here we go, results, magic & so much more na YONIFLOW

 

 • Een over all gevoel van joy & aliveness
 • Een diepe verbinding met je yoni, waardoor je precies weet wat zij lekker vindt.
 • Een duidelijker gevoel van wie JIJ bent en wat jij wilt in het leven.
 • Een empowered gevoel over jezelf, je vrouw zijn.
 • Een connectie met je sensuele zelf die pleasure ervaart in alles wat ze doet.
 • Een verbinding met je lichaam waardoor je jezelf veel beter snapt en kent.
 • Ruimte voor de stroom van genot in je lijf.
 • Diepe zelf liefde voor álle delen van jezelf.
 • In manifestatiekracht die ontstaat vanuit je seksuele centrum!

Er zijn ondertussen behoorlijk wat vrouwen geweest die mee deden aan een One Day Workshop van Oh My Goddess. Dat was dus slechts één magische dag, graag deel ik met je wat de effecten voor hen waren na één dag:

Ik was er zaterdagavond helemaal stil van. Vol van al jullie wijsheid en de lessen van Andrea, de prachtige muziek, de heerlijke chocolade en bovenal het vredige gevoel in mijn buik en bekken. Als een nieuw warm huisje wat in mij zit wat ik net pas ontdekt heb, terwijl het al heel lang bij me is.

Gelukkig was mijn lief welwillend en pikte snel de nieuw geleerde lessen op. Mijn hele lichaam deed mee bij deze vrijpartij en ik kon echt het verschil voelen tussen de verschillende soorten orgasmes. HMMM, zo fijn!

Al leerde ik ook van Andrea dat ik voor deze vorm van pleasure geen andere mensen nodig heb.

Heel veel dank aan jullie allemaal!

Sara

Trainer

Wat een geweldige ervaring heb ik met jullie mogen delen. Samen en ook individueel heling bieden aan een zo belangrijk onderdeel van ons lichaam en zijn.

Ik heb genoten en geniet nog steeds na.

Jullie geloven het niet…heb de dag erna een man ontmoet die het allemaal snapt. Echt heerlijk! Tegelijkertijd merk ik aan mijzelf dat ik het gevoel ook bij me kan houden en niet meer weg hoef te geven.

Dank allen en in het bijzonder Andrea voor deze prachtige dag!

Danielle

Coach

Nourishing November was echt een verwendag voor mijzelf. je hebt ons in de watten gelegd met alle liefdevolle zorg rondom de workshop zelf, zoals de sfeervolle ruimte met rozenblaadjes, de lekkere lunch en de prachtige stem van de zangeres.

Dat alles was nog een extra zintuigelijke verwennerij naast de ervaring van alle oefeningen.  Die waren zeer ontspannend en maakten me veel bewust. Zoals het mogen ontvangen. En dat ik mezelf zo vaak belemmer door alle gedachten om volledig te ontspannen en te genieten. En te ontvangen.

Door de ademoefening werd ik  me ook bewust dat ik veel te streng ben voor mijzelf. De fijne oefeningen helpen me nu nog steeds.

Doordat ik op die dag met een hele fijne groep vrouwen en jou samen was, deed het me ook goed om samen te kunnen delen waar je mee zit.  En ook te merken dat ik niet de enige ben en dat je ruimte hebt om over alles te praten.

De sfeer heb jij gecreëerd, zodat iedereen zich thuis en veilig kon voelen. Nogmaals, dank je wel!

Christiane

Fotografe