Wat kun je doen als je geen zin hebt om te vrijen?

 

Veel jonge moeders zullen het herkennen. Voordat er kinderen waren was de seks met je partner geweldig en konden jullie geen genoeg van elkaar krijgen. Dan besluit je dat het tijd wordt voor het stichten van een gezin. De kinderen worden geboren en je leven krijgt een heel andere invulling. Van lekker lang uitslapen in het weekend en je leven inrichten op jouw manier…. Naar gebroken nachten l tot kinderen die voortdurend aandacht vragen en naar sportclubs en vriendjes moeten worden gebracht. En ineens besef je dat je al heel lang geen zin in seks meer hebt. Sterker nog, je kunt je de laatste keer dat jullie uitgebreid hebben gevreeën niet eens meer herinneren. Dit besef kan een schok zijn. Maar het kan ook het sein zijn dat het tijd wordt om er wat aan te doen.

Geen zin om te vrijen, je kunt er wat aan doen

Als één van beide partners al geruime tijd geen zin heeft om te vrijen, dan kan dit een behoorlijke impact hebben op je relatie. Moeders van jonge kinderen vallen vaak in deze doelgroep. Ze hebben het ruk met de zorg voor de kinderen, die in veel gevallen voor het grootste deel op de moeder terechtkomt. De gebroken nachten, het rennen en vliegen om gezin en werk te kunnen combineren kunnen een negatieve invloed hebben op de seks. Geen zin, te moe, vandaag even niet, het zijn de bekendste redenen waarom het vrijen in sommige gevallen op een laag pitje gaat als er eenmaal kinderen zijn. Wil je je relatie niet laten verzanden met het risico dat deze vroeg of tijd strandt? Onderneem dan tijdig actie. Volg het coaching traject van Oh My Goddess en ontdek opnieuw de seksualiteit en sensualiteit die jullie relatie zo goed maakte.

Het coaching traject naar een beter seksleven

Wil jij ook weer je liefdesleven terug van de tijd voordat de kinderen er waren? Wil jij niet alleen maar moeder zijn maar ook weer de passionele minnares van je geliefde? Volg dan nu het coaching traject van Oh My Goddess. Je kunt je direct aanmelden via de website maar natuurlijk kun je ook eerst contact opnemen voor meer informatie over het traject. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie en als je besluit om het traject te gaan volgen dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak met je gemaakt om ermee te starten.