Heb je geen zin in seks? Doe er dan iets aan

 

In veel relaties is seksualiteit erg belangrijk. Als het goed is, is de behoefte aan seks tussen man en vrouw in evenwicht en zijn jullie beiden tevreden over de seks en de frequentie waarmee jullie de liefde bedrijven. Maar hier kan ook een probleem ontstaan. Soms hebben vrouwen na het krijgen van kinderen minder zin in seks. Vlak na de bevalling is dit natuurlijk wel te verklaren, maar het komt ook voor dat zelfs maanden of jaren later de seks niet terug is op het niveau van voor de komst van een baby. Dit kan lichamelijke oorzaken hebben, maar het kan ook te maken hebben met een heel ander leven nu er een kindje in het gezin is. De gebroken nachten, het gejakker ’s morgens om eerst de kleine naar de opvang te brengen en daarna door te racen naar het werk. Veel vrouwen zijn ’s avonds behoorlijk afgepeigerd en dan zit seks er vaak niet meer in. Maar het is belangrijk om de intimiteit binnen je relatie niet uit het oog te verliezen.

Zo werk je aan het probleem van geen zin in seks

Als geen zin in seks een probleem wordt binnen je relatie, doe er dan wat aan in plaats van het te negeren. Zoek professionele hulp als het een probleem is dat de seks al geruime tijd op een laag pitje staat. Door gesprekken en oefeningen kan je als vrouw het verlangen naar seks en sensualiteit weer terugkrijgen. Dit is voor élke vrouw mogelijk, ook al denk je soms van niet. Je kunt jouw vrouwelijke, zachte en sensuele energie weer wakker maken. Deze energie zorgt ervoor dat je je weer levendig en stralend voelt. Jouw seksleven kan spetterend zijn ! Met support van een professionele coach ga je aan de slag om weer zin in het leven en ook in seks te krijgen. Het traject bestaat uit verschillende onderdelen die je stap voor stap op weg helpen om de sensualiteit en seksualiteit in je jezelf én in je relatie weer terug te vinden.

Investeer in je liefdesleven en leer weer te genieten

Wil jij er ook wat aan doen dat je geen zin in seks hebt? Wil jij ook weer genieten zoals je deed voordat je kinderen kreeg? Meld je dan aan voor het coaching traject, begeleid door een ervaren seksuoloog die weet waar je over praat als je het hebt over het hebben van een jong en druk gezin en het gebrek aan zin in seks. Je kunt je direct aanmelden via de website of neem contact op als je eerst meer informatie wilt over het traject. Gun jezelf het seksleven dat je altijd al wilde hebben! Ontdek de liefde opnieuw en til je relatie op die manier weer naar jullie gewenste niveau. Genieten van elkaar en van seks mag ook als je een gezin hebt gesticht. En als daar wat hulp bij nodig is dan hoef je je daar zeker niet voor te schamen.