Do you want to spend the night with me?

 

Oh My Goddess, op vrijdagavond 19 maart breng ik de nacht door in de Executive Suite

van een super mooi hotel. (zie foto).

Ik wil je van harte uitnodigen om de avond met mij door te brengen :-).

You won’t regret it!

Wat kan je verwachten van deze avond?

Lots of Pleasure & Fun

Dit is part of my magic! Zorg altíjd dat je als ondernemer zélf onwijs veel plezier hebt in wat je doet. Dus, in mijn space zul je altijd mijn lichtheid, speelsheid en pleasure voelen!

Launch Ritual

Deze avond deel ik met jou mijn super krachtige Launch Ritual. Dit doe ik, gebruik ik bij elke lancering. En dit zet me in de meest heerlijke, geinspireerde en krachtige energie voor mijn promotie tijd.

3 krachtige vragen

Je leert mijn 3 krachtige vragen om jezelf keer op keer terug te brengen in de helpende flow voor je lancering! Hiermee activeer je een super easy mindset.

Embodiment Ritual

Natuurlijk neem ik ook altijd mijn lijf mee in de periode van lanceren. Mijn lijf moet ook ‘on board’ zijn, anders wordt het sowieso niks :-). Dus! We doen met elkaar een bekrachtigend embodiment ritual. Via beweging, pleasure en dans.  We want to feel like it is already done!

Mijn verhaal

Ik vertel je ook wat pleasure voor mij heeft betekent in mijn bedrijf en hoe het ertoe heeft geleid dat ik tegenwoordig een Executive Suite voor mijzelf boek!! Je hoort het hoe en waarom van pleasure!

Pleasure Queen MasterMind

Natuuuuurlijk wil ik je zo ook laten voelen wat de vibe, de codes, de energie en de wisdom is tijdens mijn Pleasure Queen MasterMind, die op 1 april start. Voor de aanwezigen heb ik ook een super toffe BONUS voor als je JA zegt tegen de MM.

Waarom zou je hier bij willen zijn als ondernemer? Goede vraag! Waarom zou je je donderdagavond hier aan besteden?

 

K. Hear me out.

Dit event is UNIEK!! Heb je ooit een gratis event bijgewoond broadcasted vanuit een Executive Suite van een super delicious hotel?

De vibe, de energy is aanstekelijk en ga je voelen dat DAT Is hoe jij ook wilt ondernemen. Je beseft je dat je niet langer, alleen maar keihard wilt werken, continue in je hoofd wilt zitten, en jezelf en je bedrijf veels te serieus nemen!

Je wordt wakker in wat er nog meer mogelijk is in ondernemersland. Ipv de funnels, advertenties, te weinig inkomsten, te hard werken, te veel ‘moetjes….! Je voelt je levend, geïnspireerd en connected to your body en yoni!

In deze avond ga jij voelen wat je al zolang mist. Wetende dat dit nodig is voor jou om te kunnen blijven genieten van het ondernemen, het lanceren, het verkopen, het zichtbaar zijn, de ‘showing up’!!  It is called P L E A S U R E.

 

Ik kan niet wachten om ook JOU te ontvangen op 19 maart!!

Als je vragen hebt, stuur me gerust een mail via andrea@ohmygoddess.nl.

Mocht de hotelovernachting vanwege de corona maatregelen niet door gaan, dan vindt dit event plaats vanuit mijn delicious werkkamer :-).