Welkom bij het Exclusieve 1:1  Mentorship Programma van Oh My Goddess!

Oh My Goddess, ik voel me zo blij dat JIJ deze pagina naar mijn Exclusieve 1:1 Mentorship hebt gevonden. Echt! Ik vertrouw erop dat jouw hele lijf resoneerde bij iets wat je van mij gezien hebt.

Anyways,…in dit Exclusieve traject begeleid ik vrouwelijke Business Queens op hun journey naar een bedrijf that turns them on! Een bedrijf waarbij elke actie gevuld is met pleasure, een strategie die je dansend uitvoert vanuit een lijf dat bubbelt en bruist van genot.

 

Een LIJF én een BANKACCOUNT full of pleasure! Yaaaay!

Jij bent niet zo maar een ondernemer. Jij ziet je onderneming als een creatieve expressie van je full spectrum zelf. Je wilt rauw, puur en echt zijn en je trekt je klanten aan via sociale media omdat je zó jezelf bent.  Je voelt je op en top in je kracht en leidt je bedrijf vanuit de Empowered Feminine Energy.

Je wéét dat jouw energie achter je bedrijf het állerbelangrijkst is. Je kiest voor embodiment bóven een droge marketing funnel.

Daarnaast ben je ook eigen-wijs, en wil je je business runnen op jouw voorwaarden. Je volgt geen 1,2,3-stappenplan, maar je volgt de wisdom van je lijf, je intuitie en je soul .

Je belichaamt pleasure, omdat je seksualiteit onderdeel is van JOU. Je ademt sensualiteit, en alles om je heen voelt orgasmic, ook je bedrijf.

 

HERKEN JE JEZELF? EN VERLANG JE ERNAAR OM DIT NOG DIEPER TE BELICHAMEN?

Plan dan nu een kennismakingsgesprek in!

 

In dit Empowered Feminine Leader Mentorship Traject begeleid ik je 6 maanden met 10  zoomsessies. In deze sessies breng ik je in dieper contact met je lijf, je sensaties door je met veel liefde naar ‘binnen’ te begeleiden.
Je leert vertrouwen op de wijsheid en de pleasure van je lichaam en maakt keuzes voor je business die je AAN zetten.

Ik spiegel je, maar laat je vooral je eigen antwoorden vinden, die opgeslagen liggen in je lijf. We transformeren blokkades, brengen pleasure in de pain en we doen oefeningen die je doen sidderen van de inzichten.

We openen de portalen naar pleasure in je lijf zodat je je van binnenuit vervuld  en bruisend voelt.

Naast de 10 1:1 sessies zijn er maandelijks groepscalls/teachings met de QueenCircle. Deze circle bestaat uit de andere 1:1 klanten die op dat moment ook in het Empowered Feminine Leadership Traject zitten.

Jouw super juicy en doable strategie that turns you on!

In de eerste sessie van 3 uur, inclusief een delicious lunch, krijgen we helder wat jou plezier brengt in je bedrijf, en wat niet. We tappen in op de sensaties in je lijf om hier helderheid over te krijgen. We zoeken naar de edge van wat comfortabel voelt om te gaan aanbieden, en wat eigenlijk je diépste verlangen is.

Na deze sessie is je simpele, doable strategie helder en kan je deze gaan uitvoeren. Zonder hoofdpijn, stress of vastlopen in de techniek. Als je met mij wilt werken, ga ik ervan uit dat Sociale Media en je mailinglist je belangrijkste sources voor klanten zijn.

Strategie helder? Tijd over voor de vibe, de energetics en je mindset te werken. Using eros, pleasure en sexy mindsetwerk als tools.

Diepe embodiment van de Feminine Energy

Ik ga jou begeleiden naar een shift van, werken vanuit (voornamelijk) mannelijke energie, naar het integreren van de Feminine Energy in je business. Je leert je lichaam dieper bewonen én vertrouwen.  De energie van genieten (bij elke actiestap die je zet voor je missie) en plezier gaat bóvenaan je prioriteitenlijst komen! Hoe meer jouw lijf de signalen ontvangt dat ze het wáárd is om te mogen genieten en ontvangen, hoe meer je zúlt gaan ontvangen. 

Uiteraard brengen we ook de masculine energie in balans, zodat je vanuit toewijding en je verlangen wel de noodzakelijke stappen blijft zetten. We bouwen een structuur die voor veiligheid zorgt, zodat jouw feminine energy kan zakken in vertrouwen, plezier en genot (ook terwijl je werkt!).

Ontwaak in je sensuele, seksuele zelf. Unleash your free & wild woman!

Okay, Queen, DIT is wat mijn business coaching écht anders maakt dan wat je gemiddeld genomen ziet. Ik leer jou om je dieper te verbinden met je erotic sensual energy. EROS is de krachtige, creatieve levensenergie die je doet dansen, stralen en je vanuit je lijf en pleasure verbindt met het totale universum.

Deze vibe zorgt voor de extra spark, de bliksemschicht, de champagne bubbels in je lijf. We onderzoeken je blokkades en ik leer je totáál nieuwe manieren van self pleasure en seks met je partner/lover. Er zal een compleet nieuwe wereld voor je open gaan!

Overigens bepaal JIJ hoe veel focus er op dit onderwerp komt te liggen in het traject. Jij kiest hoe belangrijk dit voor jou mag worden. Fully Free en Sexual of wil je vooral meer stromen op dat vlak. Meer dan je op dit moment ervaart? It is your call.

Bevrijd je van je blokkades in je bizz en je seksualiteit (zijn vaak dezelfde 🙂

In je business én in je seks/self pleasure leven loop je tegen blokkades aan, dit is normaal en super menselijk! Voorbeelden die ik zie bij klanten zijn: moeite om jezelf volledig te laten zien, schaamte op je ‘vrij’ voelen, oordelen op ‘te veel zijn’ of ‘te veel willen’. Of oordelen op ‘veel geld willen verdienen’, ‘vol voor je verlangen gaan’.

Blokkades slaan zich op in je lijf. Soms heel duidelijk voelbaar, soms ver weg gestopt. In elk geval zijn ze een rem op jezelf. In je meest vrije zelf. Je meest authentieke zelf. Ergens heb jij geleerd dat je niet jezelf mag zijn. Niet seksueel mag zijn, niet succesvol mag zijn, niet te opvallend mag zijn.

In mijn coaching gaan we voelen in je lijf. Althans, jij doet dat haha, onder mijn begeleiding. We gaan voelen, herkennen, erkennen en loslaten. We shiften de blokkades into power! We gebruiken ook de energie van pleasure en eros om je ‘pijn’ te alchemizen met pleasure, zodat het shift en sparks like bright power!

De energie van vieren, dansen, braggen en pleasure als fuel voor je bedrijf!

Wat ik wil voor jou is Zelfvertrouwen met de hoofdletter Z!

Ik wil dat jij je 100% commiteert aan je missie, je passie. Dat jij er vól voor gaat. In de dagelijkse acties, maar ook in de energie achter jezelf. De tools van ‘vieren, dansen, braggen en pleasure’, gaan zorgen voor een MEGA shift in je frequentie, in je gevoel van zelfvertrouwen en in je manifestatiekracht.

Deze tools geven je vleugels en champagne bubbels tegelijk :-)!

Op maat thema's die voor jouw ontwikkeling belangrijk zijn.

Uiteraard is elke 1;1 Queen anders. En dus jij ook. Jij brengt je eigen verlangens en blokkades mee in dit traject. De rode draad heb ik hierboven beschreven, maar uiteraard staat vooráán dat we werken aan wat voor jou het belangrijkst is.

Gedurende het half jaar, check ik regelmatig of we nog op de juiste koers liggen. Allll my attention is for you, dear Queen. Just like you deserve it.

“Het VIP traject bij Andrea was echt een cadeautje voor mijzelf als ondernemer. Voor 6 maanden lang hoefde ik het even niet alleen te doen. Had ik op ieder moment de steun en kennis van Andrea tot mijn beschikking. Dit gaf me een veilige basis van waaruit ik mezelf als ondernemer verder kon ontwikkelen.

Wat ik heel fijn vind aan het traject is dat er veel aandacht en nadruk ligt op pleasure en embodiment. Ik ben niet iemand die kan ondernemen vanuit mijn hoofd, bij mij moet het steeds kunnen landen in mijn lijf.

De Groeps Embodiment sessies (met de andere VIP Queens) geven me steeds weer nieuwe inzichten en ook in de 1:1 sessies is er altijd aandacht voor.

Al vanaf het moment dat ik me had aangemeld voor het programma, voelde ik hoe er beweging kwam in mijn business en mijzelf. Ik bén natuurlijk mijn bedrijf en mijn product, dus alles waar ik in mijn bedrijf tegenaanloop is onderdeel van mij.

Andrea kan heel mooi invoelen wat er nodig is om mij in het moment om me te helpen in mijn proces.

Ik voel me nu al zoveel lichter dan aan het begin van het traject (bij het schrijven hiervan zitten we pas halverwege de 6 maanden!). Ik begin te ondernemen vanuit kracht en vertrouwen, doe steeds meer de dingen waar ik van áán ga!”

Jolien Daenen

Embodied Nature

Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!