Stap 1 Wat je hierna kunt verwachten.

 

Super bedankt voor het invullen van het aanmeldformulier!

Allereerst check ik uit je aanmeldformulier of ik je kan helpen met je verlangen of niet. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk dat ik met jou mooie resultaten kan bereiken.

Mocht dat niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je meteen advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen vermeld ik daarin de link naar ZOOM en ontmoet ik je online op het exacte tijdstip dat je hebt ingeboekt. 

Tijdens de sessie is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken.

Zorg er svp voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. Voor een persoonlijke sessie aan de telefoon is wederzijdse volle aandacht nodig :).

 

Ga nu door naar Stap 2 en bekijk onderstaande video!

Stap 2- Bekijk nu onderstaande video om te weten hoe het proces van het ontwaken in je seksualiteit werkt.

In deze korte video deel ik met jou mijn filosofie over wat er voor nodig is om seksueel te kunnen ontwaken en te gaan genieten van een florerend seksleven.

Deze filosofie is niet zo maar iets! Het is een bewezen proces dat voor 1000’en vrouwen geleid heeft tot het super kunnen genieten van seks en van hun eigen seksualiteit. Het zijn 4 elementen die zich keer op keer bewijzen als route naar pleasure, genot en fijne seks.

Mijn teacher, ik zelf, mijn klanten hebben ondervonden dat dit de weg is naar pleasure en vrijheid in jezelf.

Ik voel me ontzettend blij dat ik met Andrea gewerkt heb en in mijzelf heb durven investeren. Dat ik ondanks de beperkte financiële middelen of de uitdagingen van een druk gezinsleven, toch voor mijzelf heb gekozen en naar mijn verlangen heb geluisterd!

Andrea kan zo vol zijn van de kwaliteiten van haar werk en dat rijkelijk in geuren en kleuren delen. In eerste instantie denk je misschien ‘Ho Ho..doe niet zo overdreven’…Maar niets is minder waar! Het is zooooo fantastisch om weer te gaan stromen, te leven en bruisen, me wakker te voelen in mijn seksualiteit! Mijn god wat brengt dat veel moois!

Voor mijzelf en daarmee ook voor mijn mijn gezin en relatie. Als ieder deze wijsheid en magie van seksualiteit op deze manier echt leert (er/her)kennen dan wordt de wereld écht een stuk mooier en gezonder!

Sanne

Fotografe

Mee doen aan dit traject heeft ervoor gezorgd dat ik me niet langer schaam om te praten over seks en self pleasure. Dat het contact met mijn yoni en mijn bekkenbodem een verrijking is in de beslissingen die ik neem in mijn business en leven.

Ik voel me weer vertrouwd met mijzelf en mijn lichaam, iets wat ik nooit meer verwachte te ervaren. En bovenal dat ik op 43-jarige leeftijd als een 16-jarige ontwaken en mag ontdekken wat ik wel lekker en leuk vind en wat niet. Hoe ik dit kan delen met mijn partner. Iets wat ik eigenlijk niet meer voor mogelijk had gehouden.

Dat er orgasmes bestaan en ORGASMES bestaan en dat dit bijna een spirituele ervaring is om die seksuele energie door je hele lijf te voelen gonzen.

Mariska

Dreambuilder Coach, Bespoke by you

Ik ben zo ontzettend blij dat ik heb gekozen om dit traject te doen met Andrea. Het heeft me zoveel meer gegeven dan ik ooit had durven dromen.

De disconnectie is weg, ik heb veel vaker zin om te vrijen en geef dat dan ook aan. Ik ben veel opener over seks met mijn partner.

Ik voel me steviger in mijn schoenen staan. Durf vaker nee te zeggen tegen mensen die dominanter zijn dan ik.

Ik voel me veel vaker mooi en kan weer genieten van mijn eigen lichaam; ook al is dat anders dan voordat ik 3 kinderen kreeg.

Als ik een dag of een paar dagen niet lekker in mijn vel zit, dan probeer ik het niet weg te duwen, maar te accepteren omdat ik weet dat dit gevoel ook weer voorbij gaat.

Ik kan genieten van kleine dingen en dan ook écht genieten: met hoofdletters. Ik heb zoveel meer rust in mijn lichaam en ben veel vaker in het hier en nu aanwezig.

Andrea doet prachtig werk en geeft vrouwen zó iets waardevols. Dit gun ik iedereen!

Anoniem

Stewardess