CURSUS

Yonilicious

Start je dag met het verbinden met je

bekken & yoni en creëer een yonilicious bedrijf!

Doe mee voor 90 euro excl. btw.

Stap in de connectie met je sensualiteit via je bekken,  je yoni, en ervaar hoe jij je sappiger, krachtiger en meer alive gaat voelen!

YONILICIOUS

Oh My Goddess! 

Ik wéét hoe graag jij als Business Queen ook contact wil hebben met je bekken, met je yoni.  Je verlangt naar het aanwezig zijn in je bekken. Want je weet dat daar een enorm krachtige energie aanwezig is. Een energie die slapend ligt te wachten tot jij haar wakker prikkelt!

 

Veel van mijn klanten zeggen dat ze zelden of nooit tijd namen om zich te verbinden met hun bekken. Ze wisten niet hoe, ze namen er geen tijd voor, maar vooral…het voelde vaak te ongemakkelijk.

 

EN HIER KOM IK IN JE LEVEN, mooi vrouw!!

Wat kan je verwachten van deze Cursus?

Ik ga je in de week van 28 november tot en met 10 december elke maandag, woensdag en vrijdagochtend om 9 uur meenemen in de connectie met je bekken en je yoni.

Ik help je drie keer per week om af te dalen naar je vrouwelijke centrum. Elke sessie duurt 30-60 minuten.

Zodat jij je dag Yonilicious kan beginnen! Je kunt de vibe, de connectie, de energie van je yoni mee nemen je dag in.

Leef vanuit je yoni!

Onderneem vanuit de juicy vibes van je yoni!

 Leer hoe je hier op dagelijkse basis contact mee kan maken, en zie je creativiteit, je veiligheid, je sappigheid, je aliveness groeien!

Andrea.

Wisdom Sharing

Ik zal elke sessie beginnen een korte teaching met daarin juicy wisdom over je bekken, je yoni en je seksualiteit/sensualiteit. Dingen die je misschien helemaal niet  wist.

Wéten hoe het werkt in je bekken is een mega belangrijke start om je dieper te verbinden met je bekken. De plek van je creativiteit, je veiligheid,  je pleasure, je aliveness.

We gaan DOEN

Verbinden met je bekken lukt niet door er alleen maar iets over te wéten. Je gaat écht verschil merken als je gaat DOEN. Als je daadwerkelijk de tijd neemt om af te dalen naar je yoni. Om aanwezig te zijn in je bekken. Om je waters warm te houden.  Elke sessie doe ik een korte krachtige oefening met je die je de dag erna zélf nog weer een keer mag doen.

VOELEN

Jij gaat voelen waar de energie van jouw yoni, jouw bekken voor staat. Je gaat contact maken en ervaren wat zij jou te bieden heeft. En het allerbelangrijkste…door elke dag kort met haar te verbinden, gaat jouw bekken zich openen! Gaat jouw yoni meer stralen, meer tintelen, meer juicyness geven. Gaat je zin in seks omhoog, je vreugde, je innerlijke kracht.

I feel so alive!

Welcome in a Yonilicious world!

We gaan de zaadjes planten voor een bedrijf en een (seks)leven wat stroomt, wat deeply satisfying is. Y O N I L I C I O U S

Doe mee voor 90 euro excl. btw.

Waarom, Andrea,  zou ik deze cursus willen? Goede vraag! Waarom zou je hier 90 euro (ex btw) aan besteden?

K. Hear me out.

Deze cursus is praktisch, doable én betaalbaar. Ik zorg ervoor dat je eindelijk dat contact gáát maken met je bekken, je yoni.

Ik weet dat je er vaak aan denkt, ook naar verlangt,….maar je doet het steeds maar niet. Die Feminine Juicyness wíl je wel voelen, maar je weet niet hoe.

Ik wil jou in deze cursus de tools geven die IK gebruik om mijn yoni en bekken SPRINGLEVEND te houden !

 We hebben 6 sessies via ZOOM van minimaal 30 minuten en max 60. Alle sessies worden opgenomen en komen voor jou beschikbaar lifelong!

In de dagen ertussen, dus dinsdag en donderdag, mag jij de oefening herhalen van de dag ervoor. Kan je meteen even oefenen met het zelf doen, zelf de discipline opbrengen om de practice nogmaals te doen.

ik beloof je…als je mee gaat doen,….ga je écht verschil merken in je bekken.

In je gevoel van aliveness, in je innerlijke kracht én in je seksuele zelf.

Oh My Goddess,….klinkt dat niet gewéldig?

Ik kan niet wachten om JOU te verblijden, te verrijken en te laten genieten van alle wisdom en tools die mij hebben geholpen om een juicy pleasure Queen te worden.

Doe mee voor 90 euro excl. btw.

Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!