Mijn meest diepgaande Business Programma!

Je hebt geen nieuwe strategie nodig, of een super fancy website, of de perfecte ‘giveaway’ of wat voor ‘geheim’ dan ook! Er bestaat geen trucje waarmee je je business ineens kunt laten groeien…..

Ik weet dat ook jij op zoek bent naar die ene tip, de perfecte funnel, dé manier om eindelijk bij die 10K per maand te komen. Dat ene specifieke ‘ding’ dat bepaalde mensen lijken te weten,…wat leidt naar goedlopende programma’s,…

Maar, lieve vrouw, wat werkelijk nodig is, ben JIJ who keeps showing up, jij die zichtbaar blijft, jij die stappen blijft zetten, jij die vertrouwen blijft houden in jezelf…..no matter what!

Wat er ook gebeurt in je bedrijf (en je leven), hoe je je ook voelt, waar je ook bent, jij blijft overeind staan in je bedrijf. Jij blijft stappen zetten, terwijl je dealt met AL je emoties, triggers, trauma-reacties en je ups & downs.

Dit is precies wat je leert in mijn 4 maanden programma True Leadership!

Misschien denk je wel…..

A

dat je ál je trauma’s geheeld moet hebben voordat je succesvol kunt zijn.

A

dat je persoonlijke omstandigheden eerst moeten veranderen voordat je écht voor je business kunt gaan.

A

dat je eerst nóg meer kennis moet op doen voordat je je programma kunt lanceren.

A

dat je leven ‘op orde’ moet zijn. voordat je je kunt commiteren.

A

dat je de perfecte website, fotoshoot, funnel en ‘gratis weggever’ moet hebben voordat je klanten kunt gaan aantrekken.

You don’t.

Kijk maar eens, herken je jezelf hierin?

=

Merk jij dat je snel getriggered bent door dingen die anderen zeggen of door besluiten die je moet nemen? Wat is jouw strategie om hier mee om te gaan? Ben je geneigd te vluchten? Bevries je dan? Of ga je in de aanval?

=

Durf jij je prijzen niet te verhogen omdat je niet kunt dealen met alles wat dit oproept in jou?

Je wilt wel verhogen, maar ‘iets’ houd je tegen.

=

Ervaar jij grote highs & lows in je bedrijf? En neig je er naar om af te haken tijdens de lows?

=

Voel je je continue overwhelmed? En doe je daardoor maar niks?

Je voelt een continue druk van alles wat je ‘moet doen’ en door deze overwhelm, doe je steeds maar niks (of allerlei niet-nuttige dingen).

=

Bevries je bij de gedachte aan zichtbaar zijn?

Je stelt het doen van een IG live constant uit, omdat je zoveel gedachten en gevoelens hebt, die je tegen houden.

=

Je wilt zoooo graag meer inkomen en impact, alleen het lijkt alsof je steeds in dezelfde patronen terecht komt. EN het dus niet lukt.

Het voelt alsof je op een bepaald niveau blijft hangen en je in dezelfde cirkels rond blijft draaien.

Hoe zou het zijn als je….

4 maanden lang FULL ON support krijgt bij het 'managen' van je emoties en triggers?

Je innerlijke wereld zo kunt beinvloeden dat je zowel jezelf als je business kunt blijven, dragen en draaien.....no matter what!

Heel helder weet wat je moet doen als je in je negatieve spiraal terecht komt?

Je weet dat healing en groei in je bedrijf hand in hand kunnen gaan.

‘I can be a hot mess and still make fuck tons of money!’

Je niet meer dicht klapt, afhaakt of  freakt bij een tegenslag, maar dat je in staat bent om de discomfort te dragen en te shiften?

Je elke dag kleine of grote stappen zet in je business, no matter how you feel!

Je overeind kunt blijven staan?

Jij reageert en handelt vanuit je ware authentieke zelf. Waarbij je altijd het belang van jezelf én van de klant mee neemt.

Affimeer met mij mee:

“Mijn persoonlijke groei zie ik gereflecteerd op mijn bankrekening!” Laat de mastery van je eigen emoties, triggers en gevoelens, leiden tot meer inkomen !

Okay, ladies, ik schrijf deze ‘salespage’ na een krachtige spanning release sessie voor mijzelf. Ik wéét dat het ondernemen van alles los maakt in mij, en ik verwacht…ook in jou. Sinds ik pleasure combineer met het ondernemen én ik heb geleerd om met triggers, emoties en allerlei gevoelens om te gaan is mijn bedrijf alleen maar gegroeid.

HIER IS MIJN VRAAG AAN JOU, QUEEN…..

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die graag haar inkomen & impact wil vergroten, zonder continue jezelf in de weg te zitten, in negatieve spiralen vast te blijven zitten….? Maar juist vanuit True Leadership?

Besef jij ook dat succesvol zijn niet lukt door ‘alleen maar’ de juiste strategie te volgen? Want waarschijnlijk merk je ook dat jouw emoties, gevoelens, up & downs je soms zo uit je kracht halen, dat geen enkele strategie werkt… 

Dus….weet jij ook deep down dat jouw LEADERSHIP van jouw innerlijke wereld het aller-aller-aller belangrijkste is om klanten aan te trekken?

Of je nou al jaren aan het ‘aanmodderen bent’ en nog steeds niet je gewenste omzet hebt gedraaid, of je hebt een succesvol bedrijf opgebouwd, maar je bent continue gestresst, uitgeput en altijd maar aan het werk…..

Ik ben hier om je te vertellen dat je een succesvol bedrijf vanuit True Leadership kunt opbouwen. Omdát je in staat ben om jezelf  ‘on track’ te houden. Waardoor je blijft groeien en steeds steviger in jezelf verankerd raakt.

ENTER… the world of business & jouw emoties… in het

True Leadership programma

Dit is een unieke combinatie van business en jouw persoonlijke groei.

Een programma waar je leert om stevig in je schoenen te staan.

Om jezelf te overwinnen, trots te zijn op jezelf.  Je patronen te doorbreken. Jezelf te vieren in ALLES wat je bent. Radical Acceptence.

Hier leer je hoe je geld kunt verdienen door de ‘baas’ te worden over jouw innerlijke wereld.

Hi, ik ben Andrea,

jouw Pleasure Queen!

Er is een grote kans dat jij mij vooral kent van de pleasure kant van business. Andrea dansend op Insta, pratend over self pleasure, genietend van een heerlijke lunch met een mede ondernemer.

Yes. Dat ben ik.

En, ik ben nóg meer. Ik ben een vrouw die in alles op zoek gaat naar persoonlijke groei. In mijn rol als moeder, in mijn relatie én dus in mijn bedrijf.

Ik zie mijn bedrijf als dé perfecte plek om mijzelf als mens enorm te ontwikkelen. Mijn bedrijf is mijn spiegel. Ik geniet ervan om zo naar mijn bedrijf te kijken.

En oh oh oh wat ben ik al een hoeveelheid triggers en oude pijnen tegen gekomen in mijn ondernemerschap.

Terwijl ik daar een paar jaar geleden nog volledig door uit het veld werd geslagen, blijf ik nu overeind staan.  I can handle everything, cause I can handle myself.  Dit is mijn uitgangspunt.

Het ondernemerschap zit bóórdevool triggers. Triggers van klanten, van volgers, van mede ondernemers, maar vaak vooral jouw eigen triggers op jouw eigen gedrag.

Ik heb ongelooflijk veel trainingen gevolgd op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Emoties, trauma & pleasure.

NLP

Transactionele Analyse

Avatar trainingen (leven uit vrije wil)

Sex & Love Coach bij Layla Martin

En momenteel zit ik in de School of Emotional Mastery bij Jen Underwood.

Ik coach en begeleid al ruim 15 jaar mensen door hun patronen en triggers heen.

I love it deeply.

Ik ben er onwijs klaar voor om jou hier ook 4 maanden lang bij te gaan helpen!

 

Affimeer met mij mee:

“I can be a hot mess and still make a fuck ton of money!!”

Welke topics gaan er langs komen in deze 4 maanden?

Pleasure & je emoties

Wat is de link tussen pleasure en je emoties? Hoe kan je leren om via de weg van pleasure je emoties te reguleren? Leer ook hoe je je emoties zo pleasurable mogelijk kunt ervaren.

Emoties & je mindset

Je leert hoe je de patronen kunt doorbreken die telkens zorgen voor een negatieve spiraal. Welke rol hebben je gedachten hierin? En hoe kan je mindset werk doen, zodat het ook de laag van je emoties mee pakt?

Overlevingsstrategieën, je diepe wonden, je ware zelf.

Ontdek wat jouw overlevingsstrategieën zijn. Word je bewust van de impact hiervan op jou als ondernemer. Hoe vaak handel je eigenlijk vanuit je overlevingsstrategie?

De rol van je lichaam in je business

Oh my, je lichaam is cruciaal bij het ondernemen vanuit pleasure en emotional mastery. Je lichaam is de bewaker van jouw waarheid. Hoe meer je naar haar leert luisteren, hoe makkelijker het is om uit je niet werkende patronen te shiften.

Pleasure for profit

Leer hoe je pleasure vóór, tijdens en ná je werkuren kunt ervaren. DON’T save the best for last, creëer pleasure any minute in your business. Het ondernemen zal zoveel makkelijker, stromender, fijner en sexier gaan voelen. Start by feeling good! Laat dat zien, deel dat, schrijf vanuit die energie en laat je content en zichtbaarheid van het scherm spatten! Door meer en meer aandacht te geven aan pleasure, zal je ‘systeem’ meer ontspannen en leer je meer genieten. Dit draagt bij aan het verlichten van je trauma-responses.

Uplifting Emotions

Hoe kan je meer en meer tijd spenderen in de energie van emoties die jou in je kracht zetten?

Trauma Awareness

Ben jij je bewust van in hoeverre jij reageert, handelt en onderneemt vanuit of geladen door de triggers van jouw trauma? Sta jij in Full Leadership, of schiet je steeds terug in vluchten, vechten of bevriezen? Je gaat in de 4 maanden leren om hier effectief mee om te gaan. Vol liefde en acceptatie.

True Leadership

THIS! THIS! THIS! Is all you need to get to the 10K.

Hier draait het om, de manier waarop you keep showing up! Voor jezelf, je klanten én je business. Echt succesvolle mensen weten hun weg te vinden met hun gedachten en gevoelens, terwijl ze toch acties blijven nemen in hun bedrijf.

Wat kun je verwachten?

Duur True Leadership Programma

Dit programma duurt 4 maanden en start op 15 november 2021 en eindigt 31 maart (in december is er 2 weken vakantie voor iedereen).

Online Trainingen

Je ontvangt in totaal 6 Online Trainingen waar je LIVE via ZOOM bij aanwezig kunt zijn.

Emotional Release Sessies

Er zijn 2 emotional release sessies van 1 uur á 1,5 uur.

InterActive Calls mét HOTSEAT

Ook zijn er elke maand 2 Interactive Calls waarin elke aanwezige vrouw een hotseat krijgt van 15 minuten. Hierin krijg je on the spot coaching en support van mij om elke keer je next step te zetten en je next level te belichamen!

De InterActive Calls zijn op de dinsdagen van 11- 12.30 uur (exacte data krijg je!)

Ik streef naar 2 of 3 groepen van 7 vrouwen. Waarbij ik één groep wil maken voor startende ondernemers, en een andere groep voor ondernemers die nu tussen de 4 en 5 K per maand verdienen en door willen naar de 10K!

1 LIVE dag in Almere

op woensdag 26 januari is er een LIVE bijeenkomst in Almere. Op deze dag gaan we in een groep deep release werk doen. Tension Release en Ademwerk. Dit is een perfecte aanvulling op ál het werk dat we de eerste maanden al hebben gedaan. (als je hier niet bij kunt zijn, krijg je 70 euro korting op het programma).

1:1 coachingsessie met mij (als je kiest voor VIP!)

Eens per maand ontvang je een krachtige 1:1 coachingsessie met mij van 60 minuten via ZOOM. Hierin kunnen we je blokkades dieper onderzoeken en waardoor je groei makkelijker gaat!

Facebookgroep

De FB groep is het juicy centrum van deze dit programma. Hierin kan álles gedeeld worden, gevierd worden en mag je helemaal jezelf zijn. Ik ben super present voor je daar.

Online Leeromgeving

In mijn nieuwe online leeromgeving worden alle trainingen, calls en oefeningen voor je opgeslagen, zodat je deze ten alle tijde terug kunt kijken.

BONUS 'De Turned On Ondernemer'- 10 daagse

Elke ondernemer die zich aanmeldt, krijgt de 10-daagse ‘De Turned On Ondernemer’ als BONUS erbij! Dit is namelijk echt de basis van waaruit we gaan werken in de True Leadership. Mocht je deze 10-daagse al hebben aangeschaft, dan krijg je het bedrag als korting op je betaling.

Ik was al jaren bezig om meer mijn eigen hart te volgen en ondanks dat ik dat dus ook al jaren in meer of mindere mate doe, heb ik nu pas echt het gevoel dat het lukt. Dat ik echt zo sterk in mijn schoenen sta. In de MM is die shift er wel echt gekomen, waar ik me in het begin nog druk maakte om hoeveelheid likes en volgers, maakt het me gewoon oprecht niet meer uit. Ik doe mijn ding omdat ik zo geloof ik wat ik doe en ook in mezelf. Daardoor durf ik zoveel meer van mezelf te laten zien. En dat voelt lekker. Nu nog zorgen dat ik mijn onderneming nog meer vanuit rust en vertrouwen kan runnen (mijn intentie voor 2021) en ik denk dat de MM een perfecte plek is om daarmee aan de slag te gaan.

Marleen (deelnemer MasterMind)

AdemCoach

Does this resonate in your body?

Good.

Then keep on reading.

Ik kan me voorstellen dat je dit leest en dat een deel van jou tintelingen voelt in je lichaam omdat dit eigenlijk is wat je heeeeel graag wilt voelen in je dagelijks leven als ondernemer.

True Leadership. I can handle everything cause I can handle myself.

Tegelijkertijd voel je een angst….want tja…het kan heel spannend voelen om je emoties en gevoelens te gaan onderzoeken in een groep. Om je kwetsbaar te durven gaan opstellen, en je te openen voor je diep verstopte ware zelf?

Dit is wat ik weet…

M

Dit programma is niet voor iedereen….

M

Als jij liever je hoofd in het zand steekt en niet naar jezelf wilt kijken…dan is dit niet voor jou.

M

Als jij graag alles buiten jezelf legt, sla dit programma dan liever over.

M
Als jij gelooft dat het HOE belangrijker is dan jouw energie achter het HOE, I am not your girl.

Maarrrr…….
dit is zéker de place to be voor jou als je…

N

Wéét dat jij als persoon de allerbelangrijkste factor bent in het laten groeien van je impact en inkomen, wees welkom!

N

Wilt leren hoe je jezelf onder alle omstandigheden kunt dragen,… Weet dan dat ik er helemaal voor je ben, om dit te realiseren!

N

Je volledig wilt commiteren aan je bedrijf én aan jezelf als persoon. Meld je dan zeker aan!

N

Volledige verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen mind, body, emoties en gevoelens. Al je ups en downs.

N

Er klaar voor bent om in je True Leadership te stappen en je vanuit je volwassen, ware zelf stappen wilt blijven zetten om door te groeien naar het inkomen en de impact die je zo diep van binnen verlangt,…then….schrijf je in my dear! Ik kan niet wachten je te ontmoeten.

DIT, werken met je emoties, triggers, gevoelens en blokkerende gedachten is in mijn ogen hoogst noodzakelijk in Business Land. Daar waar de meeste Business Programma’s zich richten op strategieën, funnels en resultaten, richt ik me op jouw innerlijke wereld. Hoe meer deze vanuit een zuivere, krachtige, aligned energie komt, hoe makkelijker álles gaat stromen in je bedrijf!

Mijn inkomen is in 1 jaar tijd verviervoudigd, sinds ik pleasure én emotional mastery toe pas in mijn bedrijf.

Are you with me?

Voel jij een JA bij True Leadership? Geweldig!!

Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!