Masterclass

Sex & Money

Epic masterclass voor iedereen die op beide vlakken wil stromen!

Doe mee voor 45 euro excl. btw.

Maak in dik 1,5 uur een magische shift in jouw relatie tot  geld en seks.

SEX & MONEY

Oh My Goddess, op donderdagochtend 22 april  gaf ik deze MasterClass aan mijn MasterMind Queens.

De reacties waren zoooo gaaf, dat ik heb besloten de replay beschikbaar te stellen voor elke vrouw die een super juicy relatie wil hebben met MONEY en SEKS!

Wat kan je verwachten van deze MasterClass?

In deze MasterClass bespreek ik 7 punten waarin de energie van Seks en Geld verbonden zijn. Tevens leer je hoe jij jouw relatie met beide direct kunt shiften, zodat er een stroom van overvloed aan pleasure en abundance op gang kan komen!

Andrea.

D E S I R E money & sex

Dúrf jij openlijk en vooral aan jezelf toe te geven dat je lots of money wilt verdienen en super veel pleasure in je leven wilt verwelkomen? Is jouw relatie tot seks/liefde en geld nu gebaseerd op een ‘needy’ energy of vanuit een juicy verlangen?

R E C E I V E money & sex

Ben jij iemand die (onbewust) continue het ontvangen van pleasure/seks blokkeert? Door het af te wijzen, er nee tegen te zeggen, er ‘geen zin in’ te hebben? Voel je je disempowered op dit vlak? Of dúrf je te vragen om wat je wél wilt ontvangen? ZO ook…in hoeverre is jouw energie open om geld te ontvangen? Of wijs je dat ongemerkt ook af?

B O U N D E R I E S rondom sex & geld

Hoe helderder jouw grenzen zijn op beide vlakken, hoe meer ruimte er is om te spelen, te genieten het te laten stromen !  Dus,….is jouw energie grenzeloos? Zet je te strakke grenzen? Waar mag je flexibeler worden? Zodat er meer speelruimte komt voor de stroom van pleasure en abundance.

E X P A N D jezelf op money & sex

Loop jij al jaren tegen een ‘financieel plafond’ aan? Lijkt het alsof je steeds maar niet méér gaat verdienen? Dat je inkomen al jaren een beetje hetzelfde is? Kan het zijn….dat jouw seksleven ook al jaren hetzelfde is/gaat? Dat daar ook weinig beweging en groei in zit? So….expand yourself! Stretch je comfortzone. Try something new! Find a new edge. Dit kan op beide vlakken en natuurlijk,….als de één in beweging komt, gaat de andere energie mee.

No one is stopping her!

L O V E money & sex

Vind manieren waarop jij jouw relatie met geld liefdevoller kan maken. Wees dankbaar, don’t take it for granted. En doe dit zelfde niet in je liefdesleven. Jij gaat eerst. Kies voor een relatie met geld & met seks/intimiteit VOL liefde!

L E T I T M O V E money & sex willen stromen!

De energiëen van geld en seks zijn gemáákt om te stromen! Seksuele energie is de stroom van levensenergie en WIL stromen, zodat jij je vol joy en aliveness kunt voelen. Evenals dat abundance/geld wíl stromen. Waar blokkeer jij één van deze, of beide energieën in hun stroming?

S E D U C E money & sex

Meestal zijn we bezig met IK WIL MEER GELD VERDIENEN! Ik wil, ik wil, ik wil. We trekken, we zijn ontevreden, we willen méér…maar….ben je wel aantrekkelijk genoeg voor geld om naar toe te gaan? En bén je wel aantrekkelijk genoeg voor je partner/lover om aandacht aan te geven? Seduce je partner, wees aantrekkelijk

Doe mee voor 45 euro excl. btw.

Waarom, Andrea,  zou ik deze MasterClass willen? Goede vraag! Waarom zou je hier 45 euro (ex btw) aan besteden?

K. Hear me out.

Deze MasterClass is EPIC! Het zal je complete energie doen shiften rondom jouw relatie tot geld en seks. Je zult linken en verbanden leggen die als puzzelstukjes in elkaar vallen.

Het zal inzichten regenen en je zult eindigen met wait….wtf….waarom heeft niemand mij dit ooit eerder verteld?

Als je vól in het leven wilt staan, en je de taboes van money & sex achter je wilt laten,….als jij een super JUICY & SEXY relatie met geld wilt creeren,…dan is deze MasterClass echt voor jou!

De vibe, de energy is aanstekelijk en ga je voelen dat DAT Is hoe jij ook wilt ondernemen. Je beseft je dat je niet langer vanuit schaarste, neediness, geblokkeerde energie en weerstand wilt zijn met geld én met seks.

Je wordt wakker in wat er nog meer mogelijk is in in jouw relatie tot de heerlijke energie van pleasure en abundance.

In deze MasterClass ga jij voelen wat je al zolang mist. Wetende dat dit nodig is voor jou om te kunnen blijven genieten van het ondernemen, geld verdienen en je (seksuele) relatie met jezelf, je partner of een lover.

Ik kan niet wachten om ook JOU te verblijden, te verrijken en te laten genieten van alle epic wisdom in deze MasterClass ‘Sex & Money‘.

Doe mee voor 45 euro excl. btw.

De Queens uit mijn MasterMind die deze MasterClass bijwoonden, zeiden na afloop:

“Wauw wauw wauw”

“Echt zoooo interessant”

“Was écht fantastich!”

“Super boeiend en helder én werk aan de winkel :-)”

“Zoo mooi alle inzichten en ook een geheel van puzzelstukjes die in elkaar vallen”

“Super veel inzichten!”

Welke Juicy topics komen er langs in de training?

1

D E S I R E money & sex

2

R E C E I V E money & sex

3

B O U N D E R I E S rondom sex & geld

4

E X P A N D jezelf op money & sex

5

L O V E money & sex

6

L E T I T M O V E money & sex willen stromen!

7

S E D U C E money & sex

Betaal en ontvang DIRECT toegang tot alle video’s, audio, embodiment sessies en de begeleide oefeningen! Go enjoy it!

Doe mee voor 45 euro excl. btw.

Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!