Mijn meest krachtige Business Programma!

Je hebt geen nieuwe strategie nodig, of een super fancy website, of de perfecte ‘giveaway’ of wat voor ‘geheim’ dan ook waarmee je hoopt je business in eens te laten groeien…..

Ik weet dat ook jij op zoek bent naar die ene tip, de perfecte funnel, dé manier om eindelijk bij die 10K per maand e komen. Dat ene specifieke ‘ding’ dat bepaalde mensen lijken te weten,…wat leidt naar goedlopende programma’s,…maar Queen,..het enige wat echt verschil gaat maken is jouw energie/mindset/pleasure!

=

Wil jij dat sales en marketing sexy, juicy en super fun aan voelt?

Je ervaart de meeste vormen van sales en marketing als saai en ‘niets voor jou’. Je hebt behoefte aan een manier van kijken en werken die veel meer als pleasure voelt?

=

Je wilt meer klanten, maar je strategie werkt niet.

Elke keer probeer je weer iets nieuws, maar je hebt nog steeds niet het aantal klanten dat je werkelijk wilt.

=

Wil jij meer gemak, ease en flow ervaren?

Alles wat je doet, kost moeite, of lijkt niet vanzelf te gaan. Je blijft jezelf maar verbeteren en loslaten vind je moeilijk. Je wilt dat het stroomt, dat JIJ stroomt!

=

Je wilt groeien naar 10K per maand.

Maar je weet ook dat je nog wel wat ‘issues’ hebt rondom geld. Je blijft maar hangen op hetzelfde niveau, of hebt soms een goede maand en dan weer een aantal minderen maanden.

=

Ben jij het gevoel van pleasure, fun en genieten vaak helemaal kwijt?

Je werkt hard aan je bedrijf en pas als alle lijstjes zijn afgevinkt ‘mag’ je van jezelf ontspannen en genieten. Eigenlijk is de pleasure, het genot uit je dag gesqueezed, waardoor je vooral ‘hard werkt’.

=

Je wilt het ALLEMAAL, veel geld, lots of pleasure, en een stromende seksuele/sensuele energie.

Je weet dat je seksuele energie je krachtbron is, alleen je hebt weinig contact met haar, óf je zet haar niet in voor je bedrijf.

Hoe zou het zijn als je….

6 maanden lang FULL ON support krijgt bij het pleasurable laten groeien van je bedrijf?

Van de Pleasure Queen herself ;-). Ik heb in 1,5 jaar tijd mijn bedrijf zien groeien van maanden met 1 – 3K, naar maanden van 10, 12 tot 32 K! Full of pleasure!

Vanuit een inner joy, radiance jouw klanten als vanzelf aantrekt.

Jij bent zó connected met je pleasure (sensueel, seksueel en alle andere vormen van genot), waardoor je straalt en in je vibratie aantrekt wat je wilt.

Je jouw mannelijke en vrouwelijk energie in balans krijgt?

De tijden van ‘door rammen’ vanuit je mannelijke energie zijn voorbij. Je opent je voor het grotere ontvangen, je lichaam, je pleasure en overgave. Ondersteunt door een fundament dat je neer zet vanuit je mannelijke energie.

Je mind full of pleasure is en je 100% achter jezelf staat?

Jij hebt je mind zo gevuld met juicy affirmaties en krachtige energie, dat je vol achter jezelf kunt staan. Je angsten krijgen ook een plek, en deze houden jou niet langer tegen.

Eén heldere, simpele strategie hebt die je keer op keer kunt toepassen?

Je hoeft niet meer continue het wiel opnieuw uit te vinden qua strategie, ik bied je één simpele strategie, die je blijft doen en herhalen ‘until it works’!!

Je een diepe embodiment ervaart van jouw missie?

Jij voelt, ademt, bént datgene wat je met je bedrijf uitstraalt. Je hele lijf is on board met jouw onderneming. Deze energie is voelbaar en zal je klanten naar je toe trekken.

Okay, ladies, ik schrijf deze ‘salespage’ na een overheerlijke lovemaking met mijn lief, yes, gewoon in de ochtend. Mijn hele lijf gloeit, ik voel me diep verbonden met mijn lichaam, met mijn essentie. Het voelt alsof er gouden glitters door mijn lijf stromen. Dit is de embodiment van pleasure die mij naar succes heeft gebracht!

HIER IS MIJN VRAAG AAN JOU, QUEEN…..

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die graag haar bedrijf wil opstarten of naar de NEXT LEVEL wil brengen zonder dat je hiervoor je pleasure of innerlijke rust hoeft op te geven?

Besef jij ook dat succesvol zijn niet lukt door ‘alleen maar’ de juiste strategie te volgen? Weet jij ook deep down dat jouw ENERGIE het aller-aller-aller belangrijkste is om klanten aan te trekken?

Natuurlijk vraagt het werk en inzet van jou om je bedrijf winstgevend te laten zijn, maar er is geen enkele reden waarom jouw succes ten koste zou moeten gaan van je gezondheid, je relatie(s), de relatie met je (eventuele) kinderen, je seksleven, of je geestelijke gezondheid.

Of je nou al jaren aan het ‘aanmodderen bent’ en nog steeds niet je gewenste omzet hebt gedraaid, of je hebt een succesvol bedrijf opgebouwd, maar je bent continue gestresst, uitgeput en altijd maar aan het werk…..

Ik ben hier om je te vertellen dat je een succesvol bedrijf kunt runnen EN je super fucking good kunt voelen!! Maar dan bedoel ik  ook echt FULL BODIED PLEASURE GOOD!!

ENTER… the world of business & pleasure… in de

Pleasure Queen MasterMind

niet zo maar een MasterMind.

Dit is de meest juicy & delicious MasterMind die er bestaat!!!

Eentje waarin je energie als ondernemer compleet zal transformeren.

Je zult stralen vanuit zelfvertrouwen en 100% achter jezelf kunnen staan.

Hier leer je hoe je geld kunt verdienen én je super juicy kunt voelen.

Je leert hoe je seksuele en sensuele energie de fuel voor jouw bedrijf kan zijn.

Hi, ik ben Andrea,

jouw Pleasure Queen!

Pleasure is de fuel achter mijn goedloped bedrijf. Ik draai maandelijks een omzet tussen de 5 à 12.000 euro. En elke maand wordt dit meer. Dit in vergelijking met maanden waarin ik nét 1000 euro binnenhaalde.

Ik ben één van de weinige ondernemers die pleasure gebruikt als SUPER POWER om het ondernemen te ervaren als FUN, EASY en full of PLEASURE.  Mijn programma’s zijn steeds uitverkocht, mijn online programma’s lopen goed, en mijn 1:1 coachingsplekken zijn snel weggegeven.

Mijn transformatie van een vermoeide moeder met een bedrijf waarbij ik maar wat aanmodderde EN een vrouw met een lage seksdrive, NAAR een energieke, stralende vrouw met een bloeiende onderneming en een florerend seksleven én een waanzinnig self pleasure leven is REAL!!

Seksueel stromen, pleasure geven aan mijzelf op allerlei manieren, mijzelf tot op het bot liefhebben, hebben niet alleen mijn seksleven veranderd, maar dus ook de manier waarop ik mijn bedrijf run.

Mijn leven voelt als een aaneenschakeling van heerlijke momenten. Het stroomt. En als ik in de angst of twijfel schiet, dan heb ik tools die de angst kunnen transformeren VIA de weg van pleasure (natuuuurlijk leer je dat in dit programma!)

Ik twijfel op geen enkele manier aan dat deze Pleasure Queen MasterMind EPIC gaat zijn voor jou!

De transformatie in mijzelf EN in mijn bedrijf is mijn enorme drive om dit door te geven aan JOU. Ik wéét dat elke vrouw het in zich heeft om stromend, seksueel, orgastisch EN succesvol te zijn. In de afgelopen 2 jaar ben ik opgeleid door Layla Martin aan haar Tantric Institute for Integrated Sexuality tot Sex & Love Coach.  De tools die ik daar heb geleerd zijn EPIC.

Deze tools zijn gericht op een transformatie op Body, Mind & Soul level. En via andere teachers heb ik geleerd hoe ik pleasure een nog grotere rol kan geven in mijn bedrijf. Toen ik écht vol voor pleasure koos, ging mijn bedrijf stromen en verkocht ik in 3 weken tijd mijn half jaar programma uit. En er een staan er al vrouwen op de lijst voor de volgende ronde!

De manier waarop ik mijn bedrijf run is compleet veranderd, pleasure is the key to ease, flow & success!

Welke topics gaan er langs komen in deze 6 maanden?

Simpele Strategie

Ik leer jou mijn ‘one and only’- strategie die ik keer op keer heb gebruikt om mijn bedrijf te laten groeien naar 10-12K maanden. Geen funnels, geen advertenties, geen kosten op dat vlak. Als je dit al wél doet en ook wilt blijven doen, helemaal goed natuurlijk.

Money Mindset

Je leert hoe je je donkerste kanten rondom geld kunt shiften en hoe je een super juicy relatie met geld kunt creëren, waardoor geld gaat stromen.

Shadow work

Oh my goddess, dit schaduwwerk is life changing! Je ontdekt hoe je eigenlijk al die jaren pleasure haalde uit datgene wat je dácht NIET te willen. We brengen dit naar het licht en laten onze schaduw manifestatiekracht vóór ons werken ipv tegen ons!

Senual Embodiment

Ooooh yessss…ontdek, leer, ervaar hoe je kunt werken, zijn en bewegen vanuit je sensuele energie. Hoe je in een staat van ‘turn on’ kunt zijn, zodat je vanuit die heerlijke energie in jezelf zichtbaar kunt zijn en je klanten naar je toe trekt!

Pleasure for profit

Leer hoe je pleasure vóór, tijdens en ná je werkuren kunt ervaren. DON’T save the best for last, creer the beste any minute in your business. Het ondernemen zal zoveel makkelijker, stromender, fijner en sexier gaan voelen. Start by feeling good! Laat dat zien, deel dat, schrijf vanuit die energie en laat je content en zichbaarheid van het scherm spatten!

A Mind Full of Pleasure- Mindset Ritual

Je krijgt van mij ALLE ins en outs van mijn mindset ritual. Dit dagelijks doen heeft mijn business compleet doen shiften. Je krijgt mega veel super delicious affirmaties én natuurlijk mijn hele mindset-journal ritual. It will turn you on!!

Trauma Awareness

Ben jij je bewust van in hoeverre jij reageert, handelt en onderneemt vanuit of geladen door de triggers van jouw trauma? Sta jij in Full Leadership, of schiet je steeds terug in vluchten, vechten of bevriezen? Je gaat in de 6 maanden leren om hier effectief mee om te gaan. Vol liefde en acceptatie.

Feminine Magnetism

THIS! THIS! THIS! Is all you need to get to the 10K.

Hier draait het om, jouw vibe, jouw energie, jouw vibratie, jouw mindset, jouw way of being, doing, loving, seeing. The feminine way. Aaaahhh….of course! UIteraard ondersteunt door een krachtig fundament wat je neer zet vanuit je mannelijke energie.

Wat kun je verwachten?

Duur Mastermind

Deze MasterMind duurt 6 maanden en start op 15 november 2021 en eindigt 31 mei (in december is er 2 weken vakantie voor de MasterMind).

Online Trainingen

Je ontvangt in totaal 9 Online Trainingen waar je LIVE via ZOOM bij aanwezig kunt zijn. Dit varieert van wisdom overdracht tot embodiment workshops of emotional release sessies!

InterActive Calls mét HOTSEAT

Ook zijn er elke maand 2 Interactive Calls waarin elke aanwezige vrouw een hotseat krijgt van 15 minuten. Hierin krijg je on the spot coaching en support van mij om elke keer je next step te zetten en je next level te belichamen!

Ik streef naar 2 of 3 groepen van 7 vrouwen. Waarbij ik één groep wil maken voor startende ondernemers, en een andere groep voor ondernemers die nu tussen de 4 en 5 K per maand verdienen en door willen naar de 10K!

1:1 coachingsessie met mij (als je kiest voor GOLD!)

Eens per maand ontvang je een krachtige 1:1 coachingsessie met mij van 60 minuten via ZOOM. Hierin kunnen we je blokkades dieper onderzoeken en waardoor je groei makkelijker gaat!

Facebookgroep

De FB groep is het juicy centrum van deze MasterMind. Hierin kan álles gedeeld worden, gevierd worden en mag je helemaal jezelf zijn. Ik ben super present voor je daar.

Online Leeromgeving

In mijn nieuwe online leeromgeving worden alle trainingen, calls en oefeningen voor je opgeslagen, zodat je deze ten alle tijde terug kunt kijken.

BONUS 'De Turned On Ondernemer'- 10 daagse

Elke ondernemer die zich aanmeldt, krijgt de 10-daagse ‘De Turned On Ondernemer’ als BONUS erbij! Dit is namelijk echt de basis van waaruit we gaan werken in de MasterMind. Mocht je deze 10-daagse al hebben aangeschaft, dan krijg je het bedrag als korting op je eerste betaling.

Ik was al jaren bezig om meer mijn eigen hart te volgen en ondanks dat ik dat dus ook al jaren in meer of mindere mate doe, heb ik nu pas echt het gevoel dat het lukt. Dat ik echt zo sterk in mijn schoenen sta. In de MM is die shift er wel echt gekomen, waar ik me in het begin nog druk maakte om hoeveelheid likes en volgers, maakt het me gewoon oprecht niet meer uit. Ik doe mijn ding omdat ik zo geloof ik wat ik doe en ook in mezelf. Daardoor durf ik zoveel meer van mezelf te laten zien. En dat voelt lekker. Nu nog zorgen dat ik mijn onderneming nog meer vanuit rust en vertrouwen kan runnen (mijn intentie voor 2021) en ik denk dat de MM een perfecte plek is om daarmee aan de slag te gaan.

Marleen (

AdemCoach

Does this turn you on?

Good.

Then keep on reading.

Mijn naam is Jeanine Koning, ik ben vrouwen-osteopaat en mijn missie is dat ik vrouwen graag in contact breng met de kracht en de energie van hun eigen bekken, op een zachte liefdevolle manier door een behandeling of dat ik je tools geef zodat je zelf iets kun oplossen of aanraken in je lichaam.

 De twijfel die ik had voordat ik deelnam in deze MM is denk ik een vrij algemene. Ik ben al 20 jaar ondernemer, heb ik deze MM wel nodig? Ondertussen kan ik volmondig ja zeggen. Als ik kijk naar mijn business heb ik het laatste half jaar pas echt geleerd te ondernemen vanuit mijn vrouwelijke energie, weet ik veel beter waar mijn kracht ligt en heb ik geleerd om eerst voor mezelf te kiezen ipv altijd klaar te staan voor mijn klant.

Andrea voelt in coaching wat jij nodig hebt en werkt daarmee, dat kan zijn in gesprek, maar ook in een oefening waarin ze je iets laat voelen of ervaren. Ze weet ieder onderwerp altijd van een kant te bekijken die je zelf nog niet gezien hebt. Daarnaast is ze net zo juicy, stralend, sensueel en vrouwelijk als wat je van haar ziet op Insta. Ken je de uitdrukking “Shine bright like a daimond?’ In deze Mastermind is het echt: ‘Shine bright like Andrea!’ De Embodiment die je voelt als je naar haar kijkt is een groot deel van wat je zelf leert (als je dat wilt) in deze MM.

Deze MM heeft mij gebracht dat ik meer ben gaan ondernemen vanuit wat ik belangrijk van ipv hoe het hoort. Dat ik mijn eigen baas ben en dat ik mijn eigen regels mag stellen, veranderen en aanpassen. Dat niets gek is zolang ik het niet gek of raar vind. Dat ondernemen vanuit vrouwelijke energie iets is wat ik niet eerder heb geleerd en dat ik deze wijsheid en kennis nu veel meer meeneem in mijn bedrijf. Ik voel en weet dat wanneer ik dit vrouwelijke meer toe laat, dit ook invloed heeft op mijn klanten. 

Dus, ben je ondernemer, ben je vrouw en wil je je Feminine energie meer aan het woord laten dan ben je hier op de goede plek! Does it turn you on, just dive deep and play!

Jeanine

Osteopaat voor vrouwen

Ik kan me voorstellen dat je dit leest en een deel van jouw tintelingen voelt in je lichaam omdat dit eigenlijk is wat je heeeeel graag wilt voelen in je dagelijks leven als ondernemer.

Pleasure wat leidt naar Profit.

Tegelijkertijd voel je een angst….want tja…seksuele pleasure…oelalala…en ontspannen tijdens het ondernemen? Kiezen voor gemak en flow ipv voor keihard werken en continue productief zijn?

Dit is wat ik weet…

M
Deze MasterMind is niet voor iedereen….
M
Als jij droge en saaie marketing strategiën wilt blijven volgen, dan is dit niks voor jou.
M
Als jij liever in je eentje ploetert en jezelf langzaam opbrandt…sla deze Mastermind dan zeker over.
M
Als jij gelooft dat het HOE belangrijker is dan jouw energie achter het HOE, I am not your girl.

Maarrrr…….
dit is zéker de place to be voor jou als je…

N

Wéét dat je mindset, je vibe, je energie, je plezier het allerbelangrijkste is achter je succes, then…this is the place to be.

N

Ook jouw Inner Pleasure Queen in jezelf omhoog wilt halen en vanuit háár energie je business wilt runnen. Weet dan dat ik er helemaal voor je ben, om dit te realiseren!

N

Fully committed bent om je eigen bedrijf naar de 10K te tillen. EN je niet stopt tot het gelukt is!

N
Volledige verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen mind, body, pussy and soul.
N
Er klaar voor bent om te gaan shinen, full of pleasure te leven en te ondernemen en het geld naar je toen te zien vloeien. Then…oh my goddes…please say yes!!

Belangrijk
Stuur ajb ook een mail naar 
andrea@ohmygoddess dat je mee gaat doen!!

Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!