3 daagse Intensive voor vrouwelijke ondernemers die zonder schaamte of taboe zichzelf willen laten zien!

14, 15 en 16 december in de Facebookgroep.

 

Wil jij vrij voelen in je seksualiteit? En deze vibrant energy meebrengen in jezelf als ondernemer?

Off course!!

This magnetic feeling is sooooo attractive! Being happy with yourself, your juicyness is attracting people to your field !

Ben jij vooral bezig met het behalen van je doel (zowel in je business als in je seksualiteit)? Squeeze je alle pleasure uit je reis omdát je zo op het doel gericht bent?

Oef!

De combinatie van seksualiteit en business boeit mij mateloos. En het heeft me meer inzichten gegeven dan ik ooit had durven denken!

Ik gun jou dit ook!

 

Het ontwaken in mijn sexually LIBERATED zelf, heeft mij ook bevrijd als ondernemer. Vrij om the full spectrum van mijzelf te laten zien. Vrij om de ‘standaard-regels’ los te laten en het op mijn manier te doen. Het heeft me geleerd om diep te kunnen zakken in elk moment van pleasure.

En vooral op okay te zijn met álles voelen wat ik voel! Oftwel, okay te zijn met wie ik in elk moment ben. 

Ik werk vanuit een ‘body-based-business’, oftwel, mijn lijf is leidend in de keuzes die ik maak. Ik volg mijn intuïtie, mijn turn on en the things that bring me pleasure. Dit heeft geleid tot een verviervoudiging van mijn omzet de laatste jaren.

 

Toen ik nog een gróte schaamte en taboe had op mijn seksuele zelf, had ik ook helemaal geen contact met mijn lijf, of mijn turn on…of mijn pleasure. Ik was niet in mijn lijf aanwezig. Want daar was het niet fijn. Ik leefde mijn leven vanuit mijn hoofd en volgde vooral ‘wat anderen deden’ en probeerde daar op aan te haken. Zonder écht te voelen en te weten wat IK wilde of wie ik was.

 

Je business nodigt je continue uit om je blokkades, angsten, weerstand en ongemak aan te kijken. Keer op keer. Althans, als je wilt blijven groeien. En ze vraagt jou om delen van jezelf lief te hebben, te eren en door je patronen heen te breken! Als je dit pad bewandelt in je bedrijf, brengt het je dichter en dichter bij je totale zelf. Je divine goddess self!

Ontwaken in je seksualiteit doet dit ook. Op een diepe laag in jezelf.

In het werken met ondernemers en seksualiteit, ontdek ik keer op keer de overeenkomsten tussen de vrouw en hoe ze zich ‘gedraagt’ in haar seksualiteit én waar ze tegen aan loopt in haar business. 

Je bekken is het centrum van je vrouw zijn! Hier ligt je diepste schaduw opgeslagen maar ook je grootste pleasure, joy, vibrancy en levensvreugde.

 

Het bevrijden van deze energie in jezelf, leidt tot een bevrijding in je totale zijn!

Deze vrije energie is mega aantrekkelijk en heerlijk om vanuit te ondernemen.

 

We bespreken:

  • Waarom je bekken het startpunt zijn voor innerlijke bevrijding.
  • Hoe je jezelf kunt ‘dragen’ terwijl je uitgenodigd wordt om te groeien (door je business/seksualiteit). Gouden tips!
  • Waarom er zo’n duidelijke link is tussen je seksuele zelf en jij als ondernemer.

Wat gaan we doen?

  • Deze dag neem ik je mee in een begeleide oefening waarbij je dírect je grootste blokkade zult voelen en deze kunt bevrijden door het exact te geven wat het nodig heeft. You don’t wanna miss this one!

We bespreken:

  • How to deeply nourish and love yourself in order to grow.
  • Waarom veiligheid en self care dé belangrijkste tools zijn om in je seksualiteit én je business te groeien.
  • Leer exact wat jij kunt doen om stap voor stap je schaamte en taboe  los te laten en te gaan stralen in je totale zelf.
  • Become a magnet for your clients!

Yesssss, i wanna be LIBERATED!! Ik doe mee.

De Facebook Lives vinden plaats op

N

dinsdag 14 december om 10 uur.

N

woensdag 15 december om 10 uur.

N

donderdag 16 december om 12 uur

Let’s get practical !

Okay, Queen… dit is hoe het werkt bij de 3-daagse Intensive:

Deze Intensive  geef ik in de Facebook Groep ‘Liberated’.  Na je aanmelding krijg je de link naar de Facebook groep. De toegang tot de groep krijg je op de eerste dag van de 3-daagse (14 december)

Alle calls duren ongeveer 1 uur.

Super tof als je er LIVE bij kunt zijn, dan krijg je vibe het meeste mee !
Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!