Wil jij je lichaam, je energy en je Pleasure onderdeel laten zijn van je business? Cool…!

In de laatste 2 maanden voor de zomerperiode maken we een deep dive in hoe je je missie, het ondernemerschap én je succes dieper kunt belichamen. Full of Pleasure en Compassie.

 

Embodiment is the key to Aliveness and Safety.

Het ondernemerschap is, in mijn ogen, een geweldige kans om als persoon enórm te groeien, te helen en een krachtigere expressie te worden van wie je werkelijk bent en van je missie.

    Het leren dragen van de frequenties van veiligheid, onvermijdelijk-zijn & pleasure is noodzakelijk om je verlangens aan te trekken.

 

‘Kan jij jezelf dragen?’

‘Ben jij in staat om te blijven groeien? Niet alleen qua omzet, maar vooral als persoon, als mens?’

 

Niks van alles waarvan iedereen dénkt dat je nodig hebt om je business te laten groeien was hetgeen dat MIJN business dééd groeien. All Idid was……

 

Embody my goals!

And heal all the parts that showed up

In deze 2 Intensive maanden leer je hoe je je lichaam opent en klaar maakt voor het ontvangen van je gewenste doel.

+

hoe je via je lichaam je angsten, twijfels en onzekerheden kunt helen.

Een veilige, stevige basis in jezelf en een diepe belichaming van pleasure en van wat JIJ teacht!

EMBODIED

nwankelbaar

Zodat jouw lichaam een ‘vessel’ wordt voor succes, plezier en datgene wat JIJ wilt manifesteren.

 

 

2 maanden lang support krijgt bij het dragen en vergroten van die frequenties in je lijf, je energie en je yoni.

Veiligheid, zekerheid/onvermijdelijkheid & pleasure!kiss

In een groep toffe gelijkgestemde ambitieuze ondernemers samen groeien.

Samen groeien is het mooiste wat er is. Deep sisterhood is your vibe. Voel je welkom om je eigen magic in de groep te brengen.

Je bedrijf ziet als tool om jezelf te helen en te groeien naar de fullest expression van wie je ten diepste bent.

De tijden van je klein houden, je licht dimmen en je verlangens verstoppen zijn voorbij. Je ziet jouw angsten en weerstanden niet langer als blokkades, maar als delen van jou die OOK het beste met je voor hebben. We gaan ze zoveel liefde geven dat ze transformeren tot true heroes in your system!

Je mind full of pleasure is en je 100% achter jezelf staat?

Jij hebt je mind zo gevuld met juicy affirmaties en krachtige energie, dat je vol achter jezelf kunt staan. Je angsten krijgen ook een plek, en deze houden jou niet langer tegen.

HIER IS MIJN VRAAG AAN JOU, QUEEN…..

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die graag haar bedrijf wil opstarten of naar de NEXT LEVEL wil brengen vanuit een super gezonde relatie met pleasure, je lichaam en je innerlijk kind.

En vanuit een toewijding die diep van binnenuit komt. Vanuit je lijf, je desire, een deep felt desire? Wil je een kader, structuur, gedisciplineerheid creëren die je zal dienen ipv op branden?

Besef jij ook dat succesvol zijn niet lukt door ‘alleen maar’ de juiste strategie te volgen? En alleen maar t doen op kracht, inspanning en moeten.Weet jij ook deep down dat jouw ENERGIE het aller-aller-aller belangrijkste is om klanten aan te trekken? Dat je lichaam vast mag vullen met de frequenties die het allerbelangrijkst zijn bij groei: veiligheid, zekerheid en pleasure!

Jouw consistentie in showing up, voor je strategie EN voor je lichaam, je energie is key naar groei vanuit ontspanning en vertrouwen.

Of je nou al jaren aan het ‘aanmodderen bent’ en nog steeds niet je gewenste omzet hebt gedraaid, of je hebt een succesvol bedrijf opgebouwd, maar je bent continue gestresst, uitgeput en altijd maar aan het werk…..

Ik ben hier om je te vertellen dat je een succesvol bedrijf kunt runnen door je lichaam prioriteit te geven.

ENTER… the world of business & pleasure…

want deze Intensive ….

niet zo maar een online programma.

Dit programma will blow your mind!

Het zal  je energie als ondernemer compleet zal transformeren.

Je zult stralen vanuit zelfvertrouwen en 100% achter jezelf kunnen staan.

Hier leer je hoe je geld kunt verdienen door jezelf te laten zien en te ontvangen wat je verdient.

Hi, ik ben Andrea,

jouw Pleasure Queen!

 

Mijn bedrijf Oh My Goddess is in de afgelopen 2,5 jaar alleen maar gegroeid. Ik ben in alle jaren als ondernemer steeds heen en weer geschoten tussen voorál doen doen doen vanuit mijn mannelijke manifestatiekracht naar vooral voelen voelen voelen in mijn vrouwelijke energie.

Met name de laatste zorgde voor veel drijfzand. Weinig resultaat met heel veel ongefocuste actie. 

Ik stootte mijn Inner King helemaal af, omdat deze mij tot dan toe geen geluk had gebracht. Ik zakte weg in de feminine energy omdat ik dacht dat dát beter was.

 Ik ging me zéker beter VOELEN, alleen het zorgde er nog niet voor dat mijn bedrijf meer resultaat creëerde.

Het belichamen van beide energieën, het doorvoelen van alle blokkades, het stappen in mijn Next Level Queen heeft er voor gezorgd dat het balletje ging rollen. En bleef rollen…. 

Daarnaast ben ik één van de weinige ondernemers die pleasure gebruikt als SUPER POWER om het ondernemen te ervaren als FUN, EASY en full of PLEASURE.  Mijn programma’s zijn steeds uitverkocht, mijn online programma’s lopen goed, en mijn 1:1 coachingsplekken zijn snel weggegeven.

Mijn transformatie van een vermoeide moeder met een bedrijf waarbij ik maar wat aanmodderde EN een vrouw met een lage seksdrive, NAAR een energieke, stralende vrouw met een bloeiende onderneming en een florerend seksleven én een waanzinnig self pleasure leven is REAL!!

Seksueel stromen, pleasure geven aan mijzelf op allerlei manieren, mijzelf tot op het bot liefhebben, hebben niet alleen mijn seksleven veranderd, maar dus ook de manier waarop ik mijn bedrijf run.

Mijn leven voelt als een aaneenschakeling van heerlijke momenten. Het stroomt. En als ik in de angst of twijfel schiet, dan heb ik tools die de angst kunnen transformeren VIA de weg van pleasure (natuuuurlijk leer je dat in dit programma!)

Ik twijfel op geen enkele manier aan dat dit online programma ‘Sacred Balance’ EPIC gaat zijn voor jou!

De transformatie in mijzelf EN in mijn bedrijf is mijn enorme drive om dit door te geven aan JOU. Ik wéét dat elke vrouw het in zich heeft om stromend EN succesvol te zijn. In de afgelopen 2 jaar ben ik opgeleid door Layla Martin aan haar Tantric Institute for Integrated Sexuality tot Sex & Love Coach.  De tools die ik daar heb geleerd zijn EPIC.

Deze tools zijn gericht op een transformatie op Body, Mind & Soul level. En via andere teachers heb ik geleerd hoe ik pleasure een nog grotere rol kan geven in mijn bedrijf. Toen ik écht vol voor pleasure en embodiment koos, ging mijn bedrijf stromen en groeide mijn inkomen tot 4 x zoveel als in het jaar ervoor.

De manier waarop ik mijn bedrijf run is compleet veranderd, showing up, pleasure  én loslaten en vertrouwen is the key to ease, flow & success!

Welke topics gaan er langs komen in deze 2 maanden?

het belichamen van de noodzakelijke frequenties 'Veililgheid, Zekerheid, Pleasure'

'take your body there' ! Laat je lichaam een plek worden waar allll the goodness kan landen (impact, stroming, klanten, etc)

Shake off alllll the rules van de 'standaard'-marketing goeroes. Run je business op jouw eigen unieke manier!

Leer hoe pleasure de fuel is tot meer profit

Laat je business jou intitieren tot in je grootsheid!

Heel de wond van jouw Innerlijk kind door naar je lijf te luisteren.

Feminine Magnetism

THIS! THIS! THIS! Is all you need to get to the 10K.

Hier draait het om, jouw vibe, jouw energie, jouw vibratie, jouw mindset, jouw way of being, doing, loving, seeing. The feminine way. Aaaahhh….of course! UIteraard ondersteunt door een krachtig fundament wat je neer zet vanuit je mannelijke energie.

Wat kun je verwachten?

Duur van deze Embodied Business Intensive

Dit programma duurt 2 maanden en start op 16 mei 2022 en eindigt 16 juli.

Online Teachings

Ontvang 4 Live Teachings via ZOOM. Elke teaching duurt  1 uur tot 1,5 uur.

Embodiment Sessies

Je krijgt 2 Embodiment Sessie via ZOOM, waarin we daadwerkelijk gaan oefenen en voelen wat ik je in de teaching geleerd heb. Elke Embodiment Sessie duurt  1,5 uur tot 2 uur.

InterActive Calls mét HOTSEAT

Ook is er elke maand 1 Interactive Call waarin elke aanwezige vrouw een hotseat krijgt van 10 minuten. Hierin krijg je on the spot coaching en support van mij om elke keer je next step te zetten en je next level te belichamen! Per groep zijn er max 7 vrouwen.

Ik wens  2 of 3 groepen van 7 vrouwen. Waarbij ik één groep wil maken voor startende ondernemers, en een andere groep voor ondernemers die nu tussen de 4 en 5 K per maand verdienen en door willen naar de 10K!

1:1 coachingsessie met mij (als je kiest voor VIP!)

Beide maanden ontvang je één krachtige 1:1 coachingsessie met mij van 60 minuten via ZOOM. Hierin kunnen we je blokkades dieper onderzoeken en waardoor je embodiment dieper gaat en je groei makkelijker gaat!

FULL ON support via Marco Polo (als je kiest voor de VIP light)

Beide maanden heb je continue toegang tot mij via de app Marco Polo. je kunt via die app audio’s inspreken, video’s maken en teksten schrijven. Op die manier kan je day by day (als je dat wens) supporten om in de frequenties te blijven van groei !

Facebookgroep

De FB groep is het juicy centrum van dit programma. Hierin kan álles gedeeld worden, gevierd worden en mag je helemaal jezelf zijn. Ik ben super present voor je daar.

Online Leeromgeving

In mijn online leeromgeving worden alle trainingen, calls en oefeningen voor je opgeslagen, zodat je deze ten alle tijde terug kunt kijken.

BONUS 'mijn 2 MasterClasses over de Feminine en de Masculine Energy'

Elke ondernemer die zich aanmeldt krijgt direct toegang tot mijn 2 magische MasterClasses. Beide MasterClasses duren 2 uur en bieden je bizar veel inzichten over het verschil én de balans tussen de masculine en de feminine energie.

Ik was al jaren bezig om meer mijn eigen hart te volgen en ondanks dat ik dat dus ook al jaren in meer of mindere mate doe, heb ik nu pas echt het gevoel dat het lukt. Dat ik echt zo sterk in mijn schoenen sta. In de MM is die shift er wel echt gekomen, waar ik me in het begin nog druk maakte om hoeveelheid likes en volgers, maakt het me gewoon oprecht niet meer uit. Ik doe mijn ding omdat ik zo geloof ik wat ik doe en ook in mezelf. Daardoor durf ik zoveel meer van mezelf te laten zien. En dat voelt lekker. Nu nog zorgen dat ik mijn onderneming nog meer vanuit rust en vertrouwen kan runnen (mijn intentie voor 2021) en ik denk dat de MM een perfecte plek is om daarmee aan de slag te gaan.

Marleen (

AdemCoach

Does this turn you on?

Good.

Then keep on reading.

Mijn naam is Jeanine Koning, ik ben vrouwen-osteopaat en mijn missie is dat ik vrouwen graag in contact breng met de kracht en de energie van hun eigen bekken, op een zachte liefdevolle manier door een behandeling of dat ik je tools geef zodat je zelf iets kun oplossen of aanraken in je lichaam.

 De twijfel die ik had voordat ik deelnam in deze MM is denk ik een vrij algemene. Ik ben al 20 jaar ondernemer, heb ik deze MM wel nodig? Ondertussen kan ik volmondig ja zeggen. Als ik kijk naar mijn business heb ik het laatste half jaar pas echt geleerd te ondernemen vanuit mijn vrouwelijke energie, weet ik veel beter waar mijn kracht ligt en heb ik geleerd om eerst voor mezelf te kiezen ipv altijd klaar te staan voor mijn klant.

Andrea voelt in coaching wat jij nodig hebt en werkt daarmee, dat kan zijn in gesprek, maar ook in een oefening waarin ze je iets laat voelen of ervaren. Ze weet ieder onderwerp altijd van een kant te bekijken die je zelf nog niet gezien hebt. Daarnaast is ze net zo juicy, stralend, sensueel en vrouwelijk als wat je van haar ziet op Insta. Ken je de uitdrukking “Shine bright like a daimond?’ In deze Mastermind is het echt: ‘Shine bright like Andrea!’ De Embodiment die je voelt als je naar haar kijkt is een groot deel van wat je zelf leert (als je dat wilt) in deze MM.

Deze MM heeft mij gebracht dat ik meer ben gaan ondernemen vanuit wat ik belangrijk van ipv hoe het hoort. Dat ik mijn eigen baas ben en dat ik mijn eigen regels mag stellen, veranderen en aanpassen. Dat niets gek is zolang ik het niet gek of raar vind. Dat ondernemen vanuit vrouwelijke energie iets is wat ik niet eerder heb geleerd en dat ik deze wijsheid en kennis nu veel meer meeneem in mijn bedrijf. Ik voel en weet dat wanneer ik dit vrouwelijke meer toe laat, dit ook invloed heeft op mijn klanten. 

Dus, ben je ondernemer, ben je vrouw en wil je je Feminine energie meer aan het woord laten dan ben je hier op de goede plek! Does it turn you on, just dive deep and play!

Jeanine

Osteopaat voor vrouwen

Ik kan me voorstellen dat je dit leest en een deel van jouw tintelingen voelt in je lichaam omdat dit eigenlijk is wat je heeeeel graag wilt voelen in je dagelijks leven als ondernemer.

Belichaamt, soaking in pleasure, vól unshakable zelfvertrouwen en een diep gevoel van veiligheid als fundament voor je groei.

Tegelijkertijd voel je een angst….want tja…werkelijk JA zeggen tegen jezelf en je bedrijf..kan super spannend en uitdagend voelen.  Wérkelijk JA zeggen tegen jezelf, tegen je highest pleasure en je diepste pijn….is niet niks..

Maar…dit is wat ik weet…

M

DIt programma is niet voor iedereen….

M
Als jij droge en saaie marketing strategiën wilt blijven volgen, dan is dit niks voor jou.
M

Als jij liever in je eentje ploetert en jezelf langzaam opbrandt…sla dit programma dan zeker over.

M
Als jij gelooft dat het HOE belangrijker is dan jouw energie achter het HOE, I am not your girl.
M

Als jij nog steeds denkt dat je maar af en toe iets in je bedrijf hoeft te doen, of alleen ‘wanneer het goed voelt’, nope…dan gaat dit niet werken.

Maarrrr…….
dit is zéker de place to be voor jou als je…

N

Er helemaal klaar voor bent om 1000% voor je bedrijf te gaan.

N

Jij ook dol bent op social media en je daar al (of iig je meeste) klanten vandaan haalt!

N

Fully committed bent om je eigen bedrijf naar de 10K te tillen. EN je niet stopt tot het gelukt is!

N
Volledige verantwoordelijkheid wilt nemen voor je eigen mind, body, pussy and soul.
N
Er klaar voor bent om te gaan shinen, full of pleasure te leven en te ondernemen en het geld naar je toen te zien vloeien. Then…oh my goddes…please say yes!!

Het Pleasure Queen Programma van Andrea heeft een grote impact op mij gehad.

Pleasure toevoegen en belangrijk maken in je leven en in je bedrijf is eigenlijk je innerlijk vuur aanwakkeren.

Door ontspanning, sensualiteit, plezier en een gezonde mindset kom je echt tot bloei, heb ik gemerkt.

Ik voel me krachtiger, vrijer en blijer, meer mezelf en ik ben opener geworden!

Lieve Andrea, dankjewel!

Heidi

Stiltekracht

Al een tijdje volgde ik Andrea met veel interesse op Instagram. Bij de aankondiging van het Pleasure Queen programma voelde ik: oeh jaaaa, dat wil ik! Na even twijfelen (want: hoe ga ik dat betalen?), schoof ik mijn twijfels aan de zijkant. Ik voelde aan alles dat ik dit zo graag wilde en dat dit me zoveel zou brengen.

En wow, wat een transformatie heeft er plaatsgevonden. Ik heb heel veel geleerd, maar vooral voelde ik me zo gezien en gesteund door Andrea én de groep Pleasure Queens. De modules waren heel inspirerend en veel van de oefeningen zijn nu onderdeel van mijn Selfcare. In de online calls en Fb groep was de liefdevolle ondersteuning zooo fijn. Als ik in een bleh stuk zat, zei Andrea precies wat nodig was om me een belangrijk inzicht te geven.

Ik voel me krachtiger en vrouwelijker én sta mezelf toe mijn seksualiteit in te zetten bij het laten groeien van mijn bedrijf.

Merel

Paksini

Al vanaf het begin geniet ik zo van jouw embodiment van pleasure. Het zit ‘m juist in de kleine dingen en dat straal jij zo enorm uit!

Niets is te gek en alles mag er zijn en daarmee creëer je een mega veilig gevoel in de groep. Dat is waarom Queens onder jouw vleugels groeien en shiften. Je wijsheid in de coaching is zo on point elke keer, dat heeft mij zoveel gebracht. Je bent er echt voor ons allemaal. Bedankt!

 

Marleen

Deelnemer MasterMind

Chatten
1
Heb je een vraag?
Vragen? Stuur een berichtje!